Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Tuinhuis keter plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuinhuis keter plaatsen:

Fundering leggen en tuinhuis plaatsen

Ik had graag een Tuinhuis Keter Newton 759 met een oppervlakte van breedte 2.28m x diepte 2.87m (die ik bij makro zou kopen) door u willen laten plaatsen. Er dient een betonnen ondergrond gegoten te worden. Aparte vloer hoeft niet enkel chape gieten en tuinhuis in PVC plaatsen.

Keter Oakland plaatsen en fundering leggen

Graag had ik een gepaste fundering gehad voor dit keter tuinhuis 229x224x242 en de plaatsing hiervan graag een vrijblijvende offerte voor de fundering en het plaatsen

Bodemplaat en eventueel tuinhuis plaatsen

Ik had graag een Keter Factor 88 tuinhuis (256x255x243) geplaatst waarvoor de bodemplaat (1m uitstekend vooraan als terrasje/looppas) nog dient aangelegd of gegoten te worden.

Tuinhuis keter plaatsen

Ik wil een keter artisan 117 kopen maar wil ze professional laten plaatsen. Er liggen TUI Tegels dus enkel goede plaatsing

Tuinhuis en fundering plaatsen

Vakman nodig voor de plaatsing van een KETER tuinhuis Newton 757, inclusief het leggen van een betonnen ondergrond.

PVC tuinhuis plaatsen

Graag wil ik PVC tuinhuis Keter Factor 66 van Makro laten plaatsen inclusief verankering en silliconenkit Ik verneem graag of de plaatsing op dezelfde dag dan de levering kan gepland worden aangezien ik vrij van mijn werk moeten nemen. En zoniet hoeveel tijd er dan tussen leveren en plaatsen zit. Er ligt reeds een betonplaat.

Tuinhuis plaatsen

Tuinhuis Keter Oakland 759 die wij via Makro online zullen bestellen, laten monteren door jullie montage dienst. Ook mogelijks voor fundering te gieten.

Plaatsing Tuinhuis Keter oakland

Graag zouden wij ons tuinhuis van Keter model oakland 7511 willen laten plaatsen in de tuin . De ondergrond is reeds voorzien en men kan het tuinhuis daarop meteen plaatsen en verankeren.