Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Tuinhuis Luna plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuinhuis Luna plaatsen:

Blokhut Luna plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Tuinhuis Luna 400 x 295 cm + extensie 380 cm + gratis stormbeveiliging laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie incl. vloer en dakgoten.

Tuinhuis Luna plaatsen

Plaatsing van tuinhuis Luna 295x295 en 300 cm extensie inclusief dakgoten en vloer. Fundering leggen we zelf.

Plaatsen blokhut Makro

Graag willen we een tuinhuis met veranda Blokhut Luna met Extensie 380 van Makro plaatsen. Graag ook verankering tegen stormwind en verhoging van de houten constructie op tegelvloer.Ook afwatering naar bestaand afvoerputje. Fundering zal geplaatst worden.

Tuinhuis luna plaatsen

Wij zouden graag onze blokhut Luna 400cm×295cm laten monteren. Ik kocht de hut al aan en de betonplaat zal ook gelegd zijn.

Tuinhuis Luna plaatsen

Graag willen we tuinhuis Luna 295x400 van Makro laten plaatsen. Inclusief een dakgoot achteraan (schuin aflopend dak). Er is reeds een betonvloer voorzien en er ligt een afvoerbuis in de grond klaar voor dakgoot.

Plaatsen Luna tuinhuis

Vakman voor de plaatsing van een tuinhuis Luna ( gekocht bij Makro), met en zonder plaatsing van de betonvloer + dakgoten Vermoedelijke plaatsingsdatum voorjaar (april) 2020. Plaatsing Luna tuinhuis - 2,95 x2,95 + extensie 3m ( zonder zijwand)+ dakgoten

Tuinhuis plaatsen

Wij overwegen de aankoop van een tuinhuis type Pila / Capri / Luna en willen dat door uw diensten laten installeren.

Blokhut luna met overkapping plaatsen

Plaatsen van een tuinhuis Luna met overkapping 295x295x200 op een betonnen vloer.