Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Uitschuifbare zoldertrap aanpassen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitschuifbare zoldertrap aanpassen:

Uitschuifbare zoldertrap aanpassen

Heb een bestaande zoldertrap waarvan de armen om te openen en sluiten helemaal krom gebogen zijn. Deze stukken zijn niet meer te verkrijgen. Ik wil een nieuwe trap plaatsen maar geen enkele trap die dezelfde openingsmaat heeft als de oude trap,dus moet een nieuwe trap aangepast worden zodat we niet het hele plafond moeten afbreken.

Uitschuifbare zoldertrap leveren en plaatsen

In plaats van met een ladder door de luik naar boven te klimmen wil ik een vaste luikzoldertrap.

Vervangen oude trap door een uitschuifbare zoldertrap

Huidige zoldertrap is een oud model in 1 stuk. Het openen gebeurt nog met tegengewichten en is kapot. Ik wil een 2 of 3 delige zoldertrap.

Uitschuifbare zoldertrap plaatsen

Ik heb momenteel een zolderluik maar zonder trap. Ik zou dit willen vervangen door een luik met uitschuifbare trap. Hoogte tussen 300 en 350.

Zoldertrap plaatsen

Zoldertrap plaatsen. Uitschuifbare zoldertrap. Luik gaat wel NIET naar de buitenkant open. Luik moet langs de andere kant open gaan. Gat is 75×51cm

Plaatsen uitschuifbare zoldertrap en trapgat maken

Zoldertrap plaatsen in hout en uitschuifbaar-plooibare trap naar zolder. Er moet ook een trapgat gemaakt worden.

Uitschuifbare zoldertrap plaatsen

Plooitrap naar zolder plaatsen. Er moeten 2 gaten worden gemaakt, eentje 14 cm hoger dan het andere. Is voor een plooitrap van 120 x 60 cm te maken. Ook met luik afwerken om hierna zelf te kunnen plamuren.

Uitschuifbare zoldertrap plaatsen

Wij zouden graag onze zoldertrap verplaatsen. Er moet een volledige nieuwe opklaptrap of schuiftrap met leuning komen. Moet door een gyproc plafond en houten gebinte plaatsgemaakt worden voor trapopening. Oude gat moet dichtgemaakt worden. Afwerking aan onderkant is niet nodig aangezien alle plafonds vernieuwd moeten worden