Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Uitschuifbare zoldertrap aanpassen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitschuifbare zoldertrap aanpassen:

Uitschuifbare zoldertrap plaatsen en afwerking

Oude bekisting van zoldertrap verwijderen. Nieuwe bekisting plaatsen. Nieuwe uitschuifbare zoldertrap plaatsen en afwerken. Opening is ong. 1.4m x 0.7m

Uitschuifbare zoldertrap vervangen door een nieuwe

Nieuwe uitschuifbare zoldertrap van ong. 12 treden plaatsen. Momenteel houten trap maar treden zijn stuk. Mocht oude trap kunnen herstelt worden is dit zeker ook ok.

Uitschuifbare zoldertrap plaatsen

Uitschuifbare zoldertrap met leuning plaatsen. Zolderluik is 60x83x14. Trap moet nog aangekocht worden.

Zoldertrap plaatsen

Om toegang te krijgen tot de zolder hebben we een luik zonder trap. Dit luik willen wij vervangen door een luik met uitschuifbare trap. De huidige luikmaat is 56 x 96 en 63 x 95 op een hoogte van 2,20 m. Pour accéder au grenier, nous avons une trappe sans escalier. Nous aimerions remplacer cette trappe par une trappe avec escalier escamotable. Les mesures de la trappe actuelle sont de 56 x 96 et de 63 x 95 sur une hauteur de 2m20.

Uitschuifbare zoldertrap plaatsen + maken van opening in zoldervloer

Wij willen graag een nieuwe uitschuifbare of opplooibare zoldertrap plaatsen. Er zou ook een nieuwe opening naar de zolder gemaakt moeten worden (houten roostering) en de roostering ter hoogte van de oude opening moet ook worden dicht gemaakt.

Plaatsen uitschuifbare zoldertrap

Gat naar zolder groter maken indien nodig (geen standaard afmeting nu 50 cm op 60 cm) en uitschuifbare zoldertrap installeren.

Uitschuifbare zoldertrap vervangen door een nieuwe

Ik zoek iemand om mijn oude uitschuifbare zoldertrap te vervangen door een nieuw model. De opening bestaat dus al. Het gaat enkel om het verwijderen van de huidige, en plaatsen van de nieuwe zoldertrap. De nieuwe trap moet nog worden aangekocht.

Plaatsen van uitschuifbare zoldertrap

Ik wil een zoldertrap laten plaatsen van 120 op 70 Cm in bestaand gat dat iets groter is dan de zoldertrap die nog moet worden aangekocht. De trap moet uitschuifbaar zijn.