Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Uitschuifbare zoldertrap aanpassen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitschuifbare zoldertrap aanpassen:

Vervangen oude trap door een uitschuifbare zoldertrap

Ik wil een kapotte zoldertrap (uitklapbaar) laten vervangen door een nieuwe uitklapbare zoldertrap. De opening bestaat dus al. Hout

Zoldertrap plaatsen

Ik wens graag een uitschuifbare zoldertrap te laten plaatsen. Het gat daarvoor is voorzien, maar het kan zijn dat dit niet groot genoeg is.

Vaste zoldertrap zetten

Uitschuifbare zoldertrap vervangen door vaste trap,. Gat in betonplaat is voorzien en is nu afgewerkt met gyproc. Het zou leuk zijn moest het er op zijn minst zeer gelijkaardig uitzien als de trap van gelijkvloers naar verdiep.

Vervangen oude trap door een uitschuifbare zoldertrap

Oude schuiftrap zoldertrap vervangen door nieuwe uitschuifbare zoldertrap. Opening staat er al.

Uitschuifbare zoldertrap aanpassen

Heb een bestaande zoldertrap waarvan de armen om te openen en sluiten helemaal krom gebogen zijn. Deze stukken zijn niet meer te verkrijgen. Ik wil een nieuwe trap plaatsen maar geen enkele trap die dezelfde openingsmaat heeft als de oude trap,dus moet een nieuwe trap aangepast worden zodat we niet het hele plafond moeten afbreken.

Uitschuifbare zoldertrap leveren en plaatsen

In plaats van met een ladder door de luik naar boven te klimmen wil ik een vaste luikzoldertrap.

Vervangen oude trap door een uitschuifbare zoldertrap

Huidige zoldertrap is een oud model in 1 stuk. Het openen gebeurt nog met tegengewichten en is kapot. Ik wil een 2 of 3 delige zoldertrap.

Uitschuifbare zoldertrap plaatsen

Ik heb momenteel een zolderluik maar zonder trap. Ik zou dit willen vervangen door een luik met uitschuifbare trap. Hoogte tussen 300 en 350.