Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Vaste houten trap naar zolder plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vaste houten trap naar zolder plaatsen:

Houten trap plaatsen

We hebben de zolder omgebouwd tot een bovenverdieping, maar er is nog geen trap naar boven. Dat zou een vaste trap moeten worden. Een houten trap, de vakman mag ons zeker suggesties aanraden. onderaan moet er een hoek inzitten.

Houten trap plaatsen

Plaatsen van nieuwe trap naar zolder Het zou een vaste trap moeten worden, het trapgat kan wel verlegd worden.

Houten trap plaatsen

Graag zouden we een vaste trap willen plaatsen naar de zolder ipv huidige uitschuifbare trap (12 treden) Het gat gaat wel moeten verplaatst worden. Betonen zoldervloer.

Vaste houten trap naar zolder plaatsen

Vaste houten trap plaatsen van 1ste verdiep naar zolder. Trap moet aansluiten qua vorm en uitvoering op trap van gelijkvloers naar 1ste verdiep. Opmeting en advies over de mogelijke vorm (2 slagen) van de trap ter plaatsen is noodzakelijk.

Houten trap plaatsen

Nieuwe trap naar het eerste verdiep zetten. Er staat nu een houten open trap, en ik zou graag een nieuwe en vaste trap hebben, ook in het hout.

Houten trap plaatsen

Ik zou graag een vaste trap naar zolder hebben. Het mag een houten trap zijn/landelijk. Het kan zijn dat het gat ook verplaatst zal moeten worden maar daar kan de vakman het best over bepalen.

Houten trap installeren

Wij willen graag de bestaande vaste trap naar de zolder vervangen door een nieuwe. Huidige is 70 cm breed en 3 meter hoog. We zouden opnieuw een trap willen in dezelfde aard van de huidig.

Trapgat vergroten en trap plaatsen

De trapgaten zouden moeten verbreed worden, deze zijn opgebouwd uit houten balken. Nu is het 70cm. En het zou wel wat moeten verbreed worden. Er zou dan ook een vaste trap in moeten komen.