Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: vaste trap maken? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: vaste trap maken.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor vaste trap maken:

Trapgat maken en opening aanpassen

Ik zit met een opplooibare zoldertrap om vanop mijn eerste verdiep op zolder te geraken. Trapgat is 1m op 0,7m ongeveer groot. Ik zou de trap van mijn gelijkvloers naar mijn eerste verdiep willen veranderen (deze staat nu onhandig geplaatst) en ineens een vaste trap willen plaatsen naar mijn zolder. Bouwdatum huis: 1935, helaas geen bouwplan beschikbaar. Geen betonnen vloer op verdiepen, houten structuur.

Houten vaste trap op maat maken

Een vaste trap naar de zolder plaatsen. De huidige inschuifbare moet eruit. Trap moet op maat gemaakt worden.

Trapgat maken en nieuwe zoldertrap plaatsen

We zouden graag een vaste trap laten plaatsen naar de zolder, er moet ook een nieuw trapgat gemaakt worden. Indien mogelijk het oude gat met zolderluik dichtgemaakt worden.

Vaste trap plaatsen en opening aan te passen

Trapgat maken + trap plaatsen. Er dient een trap geplaats te worden tussen de 1ste verdieping en de zolder. Evenees dient het gat gemaakt te worden waar de trap in komt. De trap moet geplaatst worden boven de bestaande trap tussen het gelijkvloers en 1ste verdieping. Hoogte vloer/planfond is 2700mm breedte van trap 900mm. De al bestaande trap heeft een kwartdraai.

Zoldertrap op maat maken

Ik wil graag een vaste trap naar de zolderkamer laten plaatsen, nu zit er een schuiftrap op klapdeur. Er moet wel een nieuw gat gemaakt maar de ruimte is er wel voor boven de trapopening van de eerste verdieping.

Houten trap plaatsen + trapgat maken

Wij wensen een vaste houten trap te plaatsen naar onze zolder. Momenteel is er een plooibare trap aanwezig. Het plaatsen van een vaste trap is mogelijk ( denk ik ), aangezien er bij identieke woningen in de straat vaste trappen naar de zolder aanwezig is. Het betreft niet alleen het plaatsen van een vaste trap. Er zal dus ook kapwerk aan te pas komen voor het maken van het trapgat.

Nieuwe trap plaatsen en trapgat maken

Plaatsen van een vaste zoldertrap en het maken van een nieuw trapgat in houten rooster.

Vaste trap naar zolder

Wij lieten een trapgat maken naar de zolder. We willen een vaste trap zetten, in hout. We zijn wat onzeker over de grootte van het trapgat. Gaat de trap niet te steil zijn? Moeten we het gat groter laten maken? Kan iemand langskomen voor advies?

Partners

Partners van Casius