Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: vaste trap maken? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: vaste trap maken.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor vaste trap maken:

Vaste trap naar zolder in nieuw te maken opening

Om een zolder makkelijker te betreden en als kamer te gaan gebruiken wil ik graag een vaste trap laten plaatsen, op een andere plek dan waar de uitschuifbare trap nu is. De opdracht is dus nieuw gat maken in houten vloer, vaste houten trap met leuning plaatsen en bestaand gat dichtmaken.

Vaste houten trap plaatsen

Momenteel is alles op de gelijkvloers, maar boven is er ruimte om kamers te maken, er ligt ook al een vloer. Er is geen vaste trap, enkel een vlizotrap. Als we op deze plaats een trap plaatsen, sluiten we alle kamers beneden af. Dus moet er op een andere plaats een gat gemaakt worden, we zien momenteel de mogelijkheid om dit te doen op de plaats van het toilet in de gang.

Trapgat maken om vaste trap te plaatsen

Wij zouden graag een vaste trap naar zolder willen laten plaatsen en ook een nieuw trapgat zou er moeten komen.

Zoldergat maken en vaste trap naar zolder

Zoldergat maken naar zolder en vaste trap plaatsen.

Vaste trap naar zolder en opening maken

We hebben nu een vaste gesloten trap van het gelijkvoers naar het eerste verdiep. We zouden graag een extra kamer maken op zolder maken. Huidig trapgat bedraagt 3,20*0. 9m. Hierboven zou dus een rechte trap moeten komen (liefst open). Trapgat voor zolder moet nog worden gemaakt.

Bestaande trapgat afbreken en dichtmaken en metalen trap plaatsen

De zolder is nu toegankelijke via een uitschuifbare trap die bijna in het midden van de zolderruimte uitkomt. Ik zou het trapgat graag verplaatsen naar dezelfde locatie als die van de eerste verdieping en boven de trap van 0 naar 1 deze nieuwe trap laten steken van 1 naar zolder. Werken houden in: afbraak en dichtmaken van bestaande trapgat, maken van nieuw trapgat en installeren van een nieuwe, vaste trap plaatsen in metaal.

Vaste trap naar zolder en trapgat maken

Budgetvriendelijk maar toch enige vorm van elegantie van trap. Vaste trap naar zolder plaatsen. Er zou ook nog een trapgat moeten gemaakt worden en een zoldergat gedicht worden.

Trapgat dichten en vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag en zolderkamer maken maar er moet ook en trap naar de zolder gemaakt worden. En het ander gat van de zolder moet dan gelijk ook dichtgemaakt worden.

Partners

Partners van Casius