Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: vaste trap maken? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: vaste trap maken.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor vaste trap maken:

Houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat

Ik wil graag een gesloten houten zoldertrap laten maken. Gaat van slaapkamer naar zolder. Gesloten trap.

Houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat

Houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping in de hal , een zijde tegen muur. Vaste zoldertrap (draaitrap) plaatsen (nu uitschuifbaar) inclusief gat voor vaste trap maken en bestaand gat van uitschuifbare trap toe maken, en trap die van gelijkvloers naar eerste verdieping leidt eveneens vervangen. De 2 trappen staan boven elkaar dus 1 draaias

Vaste houten trap plaatsen

Graag willen wij van onze zolder een slaapkamer maken. Momenteel hebben wij een opvouwbare trapladder naar de zolder die men moet verwijderen en vervangen door een vaste trap in hout. Trapgat moet mogelijks verschoven worden, afhankelijk van mogelijkheden die de vakman ons geeft.

Houten trap plaatsen ipv uitklapbare trap

We willen onze bungalow uitbreiden. Onze zolder is groot genoeg om er een bewoonbare gedeelte van te maken, nl 2 kamers en een badkamer. Momenteel hebben een uitklapbare trap, we zouden een vaste trap willen plaatsen. Hiervoor zal er een zeker een muur voor opengebroken moeten worden. De uitklapbare trap zal dan ook moeten verwijderd worden en dichtgemaakt worden.

Nieuwe vaste trap naar zolder plaatsen

Nieuwe trap plaatsen naar de zolderverdieping. ( die we als kamer willen gebruiken ) Rechte trap tegen een muur. Ook een nieuw trapgat maken.

Houten trap naar zolder plaatsen

Vaste trap naar zolder maken i.p.v. uitschuifbare trap. Rechte trap. Ter plaatse komen kijken.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Vakman voor een vaste trap naar zolder + trapgat maken.

Vaste trap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap maken naar de zolder toe. Aanpassing opening hoogstwaarschijnlijk. Nu is er een uitschuifbare trap.

Partners

Partners van Casius