Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: vaste trap maken? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: vaste trap maken.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor vaste trap maken:

Houten trap naar zolder plaatsen

Vaste trap naar zolder maken i.p.v. uitschuifbare trap. Rechte trap. Ter plaatse komen kijken.

Trapgat maken (betonnen gewelf) en plaatsen trap

Het huis dat ik aankocht beschikt over een ruime, mooi afgewerkte zolder. Deze is toegankelijk via uitschuifbare trap. Ik zou het trapgat willen verplaatsen zodat er een vaste trap kan voorzien worden naar de zolder.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Vakman voor een vaste trap naar zolder + trapgat maken.

Vaste trap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap maken naar de zolder toe. Aanpassing opening hoogstwaarschijnlijk. Nu is er een uitschuifbare trap.

Vaste trap naar zolder

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten maken als dit mogelijk is. Er moet ook een trapgat gemaakt worden. Dit is een rechte trap, graag eens komen ter plaatsen of er mogelijkheid is.

Vaste trap naar zolder voorzien en trapgat maken

Ik wil graag een vaste trap in hout naar mijn zolder voorzien. De vloer op het eerste verdiep is er één met een houten draagstructuur. De vloer op de zolder is met beton. Er moet ook een trapgat worden gemaakt, ik zoek iemand die alles heel het project kan uitvoeren.

Trap naar zolder installeren

We wensen een vaste trap te installeren naar de zolder. Opening te maken. Is nu een uitklapbare trap.

Houten draaitrap plaatsen

Graag zou ik op zolder een extra slaapkamer maken, maar dan moet er eerst een vaste trap komen. Liefst zou ik boven in de gang een draaitrap zetten, maar weet niet of de gang groot genoeg is om deze te kunnen plaatsen. Indien een draaitrap niet zou lukken, moet ik kiezen voor een trap die boven de eerste trap moet worden geplaatst. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Partners

Partners van Casius