Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: vaste trap maken? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: vaste trap maken.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor vaste trap maken:

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een gesloten vaste trap naar de zolder laten plaatsen. Het gaat om een nieuwbouwwoning. Er is in de bestaande betonnen zoldervloer een uitsparing gemaakt om er een vaste trap in te zetten. Dit dmv een houten geraamte met houten vloer. Nu staat er standaard een vlizotrap in. De trap zou dus gesloten moeten zijn en onderaan een kwartdraai moeten maken. Met leuning uiteraard aan de open kant.

Vaste trap naar zolder plaatsen en trapopening maken

Er moet een vaste houten trap worden geplaatst naar de zolder. Dit liefst boven de bestaande trap naar het 1e verdiep. Hierbij moet ook een trapopening worden gemaakt, door een betonnen gewelf.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Vaste steektrap naar de zolder voor dagelijks gebruik (slaapkamers). Hoogte van de kamer waarin de trap moet komen is 2,35 m en er zou zo weinig mogelijk ruimte van deze kamer moeten afgenomen worden. Trapgat 120x70 cm (nog te maken). Traptreden 70 cm breed. Trap liefst met een strakke look, combinatie metaal en hout of volledig hout. Graag indicatie voor beide alternatieven. Opening moet ook gemaakt worden.

Vaste trap naar zolder plaatsen en nieuwe opening maken

Nieuw gat naar zolder maken en plaatsen van vaste trap. Dit zou een trap met een hoek zijn, en een trapleuning. Graag in hout.

Uitbreken oude trap en plaatsen van een nieuwe trap

Trap van gelijkvloers naar 1e verdieping en bijbouw (hoogteverschil duidelijk in foto's) moet zeker worden vernieuwd en vervangen. Van het 1e naar het 2e verdiep moet men kijken wat mogelijk is met de beschikbare ruimte. De ruimte tussen de trap van beneden naar 1e en 1e naar 2e is te klein (kan niet rechtop gebruik maken van de trap) en de ruimte naar de zolder (2e verdiep) is sowieso niet bruikbaar rechtop. Hier kan een tijdelijk of niet vaste trap geplaatst worden. onder de trap van het gelijkvloer naar het 1e zit ruimte voor de trap van gelijkvloers naar kelder. Hopelijk zeggen de foto's al iets meer. Zelf geen concreet plan wegens te weinig kennis rond de mogelijkheden en kostprijs van mogelijke oplossingen.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Om mijn zolder meer toegankelijk te maken, had ik graag een vaste trap laten plaatsen. Qua plaats denk ik dat dit het best een draaitrap zou zijn, al ken ik daar natuurlijk niet zoveel van. Opening aan te passen.

Vaste trap naar zolder plaatsen en zoldergat groter maken

Verwijderen huidige houten trap naar zolder. Opening zoldergat groter maken en nieuwe trap plaatsen, dit graag een houten trap in hout.

Vaste trap naar zolder plaatsen en nieuwe opening maken

Wij willen graag een vaste trap zetten naar de zolder. Er moet wel een nieuw gat gemaakt worden. Er zit wel een klaptrap maar deze moet eruit en dat gat moet ook dichtgemaakt worden. De vloer op zolder is van hout. Wij kunnen eventueel wat foto's doorsturen van onze huidige trap van gelijkvloers naar eerste verdiep , omdat we graag een gelijkaardige trap wensen.

Partners

Partners van Casius