Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: vaste trap maken? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: vaste trap maken.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor vaste trap maken:

Trapgat en vaste trap maken

Trapgat naar zolder maken (beton), plus vaste trap plaatsen.

Trap naar zolder plaatsen

Een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Op dit moment zit er geen trap . Er is voldoende ruimte om een vaste trap naar zolder te maken.

Trap verplaatsen en nieuwe vaste zoldertrap zetten

Ik wil een vaste trap van plaats veranderen beneden en een vaste trap naar de zolder maken. Momenteel is er een vlizotrap naar de zolder. De zolder is voldoende hoog.

Maken van opbergkast en lage kasten

1) Het maken van een 1 x opbergkast met deur onder een vaste gesloten houten trap, gelijkvloers. 2) Het maken van 2 x lage kasten onder de gordingen van het zolderdak. Op de kasten een tablet voorzien wat kan dienen als tafel. Materiaal aan te kopen in samenspraak met vakman.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap laten maken naar de zolder toe; Er is ruimte genoeg om een bestaande trap (naar 1e verdiep) parallel door te trekken naar de zolder. 2. 8 m hoogte 1e verdiep.

Hoogslaper op maat laten maken

Ik wil graag een stapelbed laten maken. Afmeting 80 op 190 en 150 cm hoog. Het onderste bed moet weg kunnen klappen tegen de muur. Zal maar af en toe gebruikt worden. Vaste trap aan de rechterzijde op de lange kant van het bed. Er mag niets in de muur worden bevestigd.

Vaste trap plaatsen en opening maken

Momenteel is er een uittrekbare ladder voorzien naar de zolder. Ik had graag een vaste trap naar de zolder gehad, maar hiervoor zal volgens mij een andere opening moeten gemaakt worden. De huidige opening zal dan ook toegemaakt moeten worden. Wij hebben nog geen sleutels van het huis, maar willen deze kost toch al kunnen incalculeren via deze weg.

Trapopening en trap maken

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Werkzaamheden inclusief trapgat maken.

Partners

Partners van Casius