Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Vaste trap maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Vaste trap maken:

Houten trap plaatsen

We hebben een vaste trap nodig om van de eerste verdieping naar de zolderverdieping te gaan. De zolder wordt een loft-slaapkamer, dus moet met vaste trap bereikbaar worden. Vloerplaat zolder is beton. Er is een grote traphal van GLV naar 1e verdieping, dus we zouden liefst hierboven de nieuwe trap willen plaatsen om plaats te winnen. Huidige gat moet dichtgemaakt worden en een nieuwe voorzien op een andere plaats.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Vanuit de hal op de eerste verdieping is er op dit moment een zoldertrap voorzien in een klein trapgat. We willen echter op termijn een vaste trap naar de zolder. Als eerste stap willen we volgende werken laten uitvoeren: - eventueel toemaken van het bestaande trapgat - Maken van een nieuw trapgat Belangrijk detail: tussen de hal en de zolder bevinden zich welfsels.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Het is een trap die naar de zolder leidt, en de bestaande trap vervangt. De huidige trap is een gewone simpele molenaarstrap. De trap zou een kwartslag naar rechts moeten hebben. Een deel van de vloer van de zolder zal moeten uitgesneden worden om voldoende plaats te maken voor de komst van de nieuwe trap. Trapgat ook vergroten.

Vaste trap plaatsen

Ik wil een vaste trap laten maken en plaatsen naar de zolder ,zolder is de 3de verdieping in mijn huis. Opening dient aangepast te worden.

Houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken

Voor onze totaal renovatie van ons huis willen we een vaste trap steken naar de zolder om 2 slaapkamers te maken. De trap zouden we boven de bestaande trap steken. De trap begint met een 90° draai en dan recht omhoog. De trap zal aan 1 muur geplaatst worden aan de linkerzijde, aan de rechterzijde een leuning. Ongeveer een 15 tal treden. De totale hoogte is +/- 2 m 60.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder plaatsen monteel zit er ene vliso trap. Het gat moet verplaatst worden , het plafond is van hout De trap moet met leuning zijn

Trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen

Ik ga mijn huis verbouwen en wil een vaste trap steken naar de zolder. Hiervoor moet er een nieuw trapgat gemaakt worden en het oude dichtgemaakt. Graag een houten trap.

Vaste zoldertrap plaatsen

Een vaste zolderdraaitrap die niet te veel ruimte inneemt. Hij zou komen te staan in de hoek van een slaapkamer en gaat van daaruit naar de zolder (hoogte 2. 60m). Er moet nog een gat gemaakt worden in de zoldervloer. Hij komt ter vervanging van een uittrekbare trap die nu op de overloop staat maar in de weg staat. Ik kan een foto delen om een idee te geven.

Partners

Partners van Casius