Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vaste trap maken? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vaste trap maken.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vaste trap maken:

Zoldertrap en velux plaatsen

Ik zoek een vakman voor een gat naar mijn zolder te maken en een vaste trap naar de zolder alsook een grote Velux te plaatsen.

Plaatsen van vaste trap naar zolder

Vaste trap naar de zolder plaatsen en opening aanpassen Ik wil graag een vaste trap naar de zolder plaatsen. Voor de moment staat er een inklapbaar zoldertrapje. Ik weet echter niet of er genoeg plek is voor een vaste trap. Daar zou ik graag wat meer info over hebben. Het trapgat kan vergroot worden maar niet te veel en kan waarschijnlijk niet verplaatst worden.

Vaste trap plaatsen

Trap met enkele kwartslag in beuk met open treden. Deze trap mag onbehandeld zijn vermits we enkel de trede in beuk kleur willen en de rest in het wit. De hoogte is van vloer tot vloer is 2930 mm.

Vaste trap naar de zolder plaatsen en opening aanpassen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder plaatsen. Voor de moment staat er een inklapbaar zoldertrapje. Ik weet echter niet of er genoeg plek is voor een vaste trap. Daar zou ik graag wat meer info over hebben. Het trapgat kan vergroot worden maar niet te veel en kan waarschijnlijk niet verplaatst worden.

Vaste trap met draai naar zolder

Een vaste trap naar de zolder plaatsen, in hout met armleuning. Dit zou een draaitrap moeten zijn.

Vaste trap naar de zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder. Voor de moment zit er een plooitrap, deze komt uit in de hal maar er is in onze hal geen plaats voor een trap. Er zijn wel drie slaapkamers en een badkamer.

Vaste trap naar de zolder plaatsen

Ik wil vaste trap op zolder er zit nu een valtrap die mogen weg. Veel ruimte is er niet echt.Opening is voldoende.

Trap in rubberwood

Een vaste trap naar zolder in rubberwood. Een rechte trap zonder leuning. Trapgat is 83cm breed en de traplengte zou rond de 2. 20m mogen zijn, dus iets steiler. Van vloer tot vloer meet ik 2. 70m.