Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vaste trap maken? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vaste trap maken.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vaste trap maken:

Vaste houten zoldertrap plaatsen

Graag wil ik mijn zolder binnenkort omvormen tot slaap-en speelkamer. Hiervoor zou ik een vaste zoldertrap willen late installeren. Graag had ik een vakman laten komen om de verschillende opties (plaats vd trap) te bekijken. Het liefst zou ik een soort van wenteltrap laten installeren.

Vaste trap plaatsen naar zolder

Nieuwe vaste trap plaatsen naar zolder. Opening moet gemaakt worden.

Houten trap naar zolder plaatsen

Vaste trap naar zolder maken i.p.v. uitschuifbare trap. Rechte trap. Ter plaatse komen kijken.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Vakman voor een vaste trap naar zolder + trapgat maken.

Houten zoldertrap vervangen

Ik wil graag onze vaste trap naar zolder laten vervangen door een minder steile, houten trap. Echter weet ik niet welke afmetingen of gegevens jullie nodig hebben om de offerte op te stellen

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder, nu zit ik met een trapluik. Ter plaatse komen kijken naar de trap die zou moeten worden geplaatst.

Houten vaste trap van eerste naar zolderverdieping

Dit is voor een renovatie: Er staat nu een vouwtrap maar wij willen een vaste trap. Rechte trap plaatsen van eerste verdieping naar zolder. Budgetvriendelijke trap. Hoogte plafond 2 meter 40.

Vaste houten trap naar zolder plaatsen

Vaste trap die de bovenverdieping moet verbinden met de zolder. Er is een vals plafond voorzien in de zolder waardoor plaatsing makkelijk kan gebeuren.

Partners

Partners van Casius