Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vaste trap maken? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vaste trap maken.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vaste trap maken:

Houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat

Ik wil graag een gesloten houten zoldertrap laten maken. Gaat van slaapkamer naar zolder. Gesloten trap.

Rubberwood trap plaatsen van eerste verdieping naar zolder

Is voor een vaste trap met draai rechts boven van de eerste verdiep naar zolder verdiep. Graag in rubber wood. Het trapgat zal aanwezig zijn. De trap zal met een zijde tegen de muur geplaatst worden. Met een leuning.

Houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat

Houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping in de hal , een zijde tegen muur. Vaste zoldertrap (draaitrap) plaatsen (nu uitschuifbaar) inclusief gat voor vaste trap maken en bestaand gat van uitschuifbare trap toe maken, en trap die van gelijkvloers naar eerste verdieping leidt eveneens vervangen. De 2 trappen staan boven elkaar dus 1 draaias

Vaste houten trap plaatsen

Graag willen wij van onze zolder een slaapkamer maken. Momenteel hebben wij een opvouwbare trapladder naar de zolder die men moet verwijderen en vervangen door een vaste trap in hout. Trapgat moet mogelijks verschoven worden, afhankelijk van mogelijkheden die de vakman ons geeft.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen in beuk hout. Nog geen trapgat aanwezig. Ter plaatse komen kijken. Graag advies.

Vaste houten zoldertrap plaatsen

Wij willen onze zolder verbouwen tot 2 kamers. De opvouwbare zoldertrap moet vervangen worden door een vaste houten trap. De opening zal hoogstwaarschijnlijk aangepast moeten worden. Vooraf ter plaatse komen kijken is nodig, want we hebben nog geen idee hoe en waar de trap precies moet komen. Op de foto's ziet u dat we in het verlengde van de trap een kamertje hebben (boiler wordt verplaatst) waar de trap kan komen.

Houten trap plaatsen

Graag vakman voor het plaatsen van een vaste trap naar het 1ste verdiep, eventueel met kwartslag.

Houten trap plaatsen

Ik wil graag een vaste, rechte, houten trap naar de bovenverdieping steken. Dit tussen een vaste muur en een vrijstaande muur die als leuning voor de trap fungeert. Aan 1 zijde willen we een leuning op de muur voorzien. Aan de andere zijde willen we een ledstrip voorzien in een goot lang de treden.

Partners

Partners van Casius