Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Vaste trap naar zolder maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vaste trap naar zolder maken:

Trapgat te maken en trap plaatsen

Trapgat te maken + vaste trap naar zolder plaatsen. Wij hebben momenteel een luik met een uitschuifbare trap naar de zolder. Op een andere plaats wensen wij een trapgat te laten maken + een vaste trap naar zolder te plaatsen.

Vaste trap naar zolder plaatsen + maken trapgat

We willen graag een slaapkamer op de zolderverdieping steken, daarbij zou er een vaste trap moeten komen met leuning en het oude trapgat(ladder) zou dicht moeten gemaakt worden. Dus er zou een nieuw trapgat moeten gemaakt worden naar de grote van de nieuwe trap. Nu een uitschuifbare trap.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik zou graag een vaste trap willen naar de zolder maar weet niet of het mogelijk is omdat we een kleine gang hebben.Opening aan te passen. Uitschuifbare trap aanwezig.

Vaste trap naar zolder plaatsen

We zouden graag een vaste trap steken naar onze zolder. Er moet een nieuw trapgat gemaakt worden in vloer van onze zolder alsook oude trapgat zou dicht moeten ( zit op andere plaats dan nieuw trapgat). Trap kan beginnen op overloop op eerste verdieping met een kwart draai naar links. Liefst in hout. Trap moet leuning hebben gezien we met kleine kindjes zitren voor de veiligheigheid. Buiten nieuw trapgat in zolder zijn er mijn inziens geen andere grote afbraak werken nodig. De trap naar zolder loopt in zelfde richting als trap naar eerst verdiep dus zal afgewerkt moeten worden onderaan met gyproc of rryplex of ander mareriaal.

Vaste trap naar zolder maken

Ik wil graag een vaste trap laten maken naar de zolder, er is al een uitschuifbare trap maar de vaste trap kan niet op dezelfde plaats komen. Er gaan breekwerken nodig zijn aan de muren en een nieuw gat zal moeten worden gemaakt.

Zoldergat verplaatsen en vaste trap installeren

Ik wil mijn zoldertrap vervangen door een vaste trap. Het trapgat moet hiervoor verplaatst worden. Ik heb een houtskeletbouw dus een houten zoldering. De huidige trap staat in de garage en de nieuwe trap moet daar ook komen. De toegang is dus vlot bereikbaar.

Trap plaatsen zolder en vernieuwen oude trappenhal

Ik heb een ouder huis die uit halve verdiepingen bestaat (zie schets in bijlage). De trap is van beton met vinyl erover en bestaat uit 2 halve verdiepingen, maar we hebben geen vaste zoldertrap en zouden die wel graag erbij willen. We dachten eraan deze trappenhal te renoveren en meteen een zoldertrap erbij te laten zetten.

Houten trappen plaatsen

Een nieuwe trap van glv naar 1 ste verdiep en een vaste trap van 1 ste verdiep naar zolder. Beide rechte, gesloten houten trappen. In kader van renovatiewderken. Oude trappen zijn reeds uitgebroken. Keuze van houtsoort nog te maken.