Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Vaste trap naar zolder maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vaste trap naar zolder maken:

Houten trap zetten

Momenteel is er een oude uitschuifbare trap naar de zolder. Er zou mogelijk een nieuw zoldergat gemaakt moeten worden en een vaste trap.

Houten trap naar de zolder

Vaste trap plaatsen naar zolderkamer, plus maken van trapgat Design / moderne maatwerk trap

Nieuw trapgat maken en vaste trap plaatsen

Van eerste verdiep naar zolder een vaste trap te plaatsen. Huidige uitschuifbare trap wegnemen en trapgat toemaken. Nieuw trapgat op andere plaats maken om de nieuwe trap te plaatsen. Gat moet worden gemaakt in betonnen welfsels.

Vaste zoldertrap plaatsen

Ik wil mijn uitklapbare zoldertrap vervangen door een vaste trap. Het trapgat moet hiervoor verplaatst worden. Graag willen wij hiervoor een vakman inschakelen.

Houten trap plaatsen naar zolder toe

Van zolder een kamer maken met vaste trap, trapgat wordt opnieuw gemaakt door ons maar afgewerkt door degene die trapt plaatst . kader van renovatie zolder.

Houten trap plaatsen

Vaste gesloten zoldertrap in hout met ballustrade. Momenteel is er een zolderladder via een luik. Nieuw zoldergat maken en huidige zolderluik dichten. Het gaat om een houten vloer structuur. Trap dient in dezelfde stijl als de huidige trap gemaakt te worden. Op de verdieping loopt er nog een ballustrade tot aan de muur, deze dient geopend te worden voor de nieuwe trap. Dient niet vernist te worden. Hoogte +/- 240cm , breedte trap +/- 80cm, lengte : +/- 250cm.

Zoldertrap vervangen

Wij willen van onze zolder ons slaapkamer maken. Momenteel is er een uitschuifladder aanwezig voor op zolder te gaan. Maar die willen wij weg. In plaats daarvan willen wij een vaste trap laten installeren. Daarvoor offeren wij een klein kamertje voor op. Een trap laten zetten en de ander opening dicht maken.

Houten zoldertrap zetten

Een vaste trap naar de zolder. Te bekijken met vakman welk de beste oplossing is, ook type hout enz.