Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vaste trap naar zolder plaatsen en huidig zoldergat dichtmaken? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vaste trap naar zolder plaatsen en huidig zoldergat dichtmaken.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vaste trap naar zolder plaatsen en huidig zoldergat dichtmaken:

Houten trap plaatsen + trapgat maken

Wij wensen een vaste houten trap te plaatsen naar onze zolder. Momenteel is er een plooibare trap aanwezig. Het plaatsen van een vaste trap is mogelijk ( denk ik ), aangezien er bij identieke woningen in de straat vaste trappen naar de zolder aanwezig is. Het betreft niet alleen het plaatsen van een vaste trap. Er zal dus ook kapwerk aan te pas komen voor het maken van het trapgat.

Vaste trap plaatsen en vergroten van opening

Ik wil graag een vaste houten trap (ongeveer 80 cm breed en 4m lang) laten plaatsen naar de zolder. Dit kan tussen 2 muren maar 1 muur kan ook weg (gyproc). Het gat in de zolder moet vergroot worden. (houten vloer)

Zoldertrap plaatsen

Graag zou ik een vaste trap naar zolder willen plaatsen. Op dit moment zit er een vlizotrap die vervangen mag worden door een houten trap. Er is voldoende ruimte om een vaste trap te plaatsen.

Nieuwe trap plaatsen en trapgat maken

Plaatsen van een vaste zoldertrap en het maken van een nieuw trapgat in houten rooster.

Vaste zoldertrap plaatsen

Wij zoeken een vaste houten zoldertrap die zo weinig mogelijk ruimte inneemt in de gang (breedte gang 85 cm), zodoende we kunnen passeren naast de trap, liefst met een leuning.

Vaste betonnen of houten trap plaatsen

Ik heb momenteel een houten trap met korte treden en zou graag een nieuwe willen plaatsen beton of hout hangt af van de prijs natuurlijk. Van beneden verdiep naar eerste verdieping. Van Living naar traphal , een rechte trap naar boven toe.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Vaste trap tussen twee muren naar de zolder plaatsen. Dit is een duplex appartement.

Vaste trap naar zolder

Wij lieten een trapgat maken naar de zolder. We willen een vaste trap zetten, in hout. We zijn wat onzeker over de grootte van het trapgat. Gaat de trap niet te steil zijn? Moeten we het gat groter laten maken? Kan iemand langskomen voor advies?