Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vaste trap naar zolder plaatsen en huidig zoldergat dichtmaken? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vaste trap naar zolder plaatsen en huidig zoldergat dichtmaken.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vaste trap naar zolder plaatsen en huidig zoldergat dichtmaken:

Vaste trap naar zolder plaatsen en nieuwe opening maken

Nieuw gat naar zolder maken en plaatsen van vaste trap. Dit zou een trap met een hoek zijn, en een trapleuning. Graag in hout.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Zou graag een vaste trap naar zolder willen (nu een uitschuifbare) het trapgat is wel niet echt groot 770 op 1000 ,wel plaatst op de basis de hoogte tot zolder loodrecht is 2620 mm. Zal wel redelijk stijl worden. Met armleuning.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Bij de renovatie van onze bungalow willen we de zolderverdieping afwerken. Hierbij willen we het bestaand zolderluik met uitschuifbare trap vervangen door een vaste trap naar de zolderverdieping. Deze trap komt in de hal tussen 2 muren (B=1,00 m) H vloer GV-plafond = 2,50 m. In de lengte kan een opening gemaakt worden tot 3 m. De uitbraak van het bestaande zolderluik, alsook de vergroting van het trapgat kunnen uitgevoerd worden door de aannemer van de renovatiewerken. Door de plaatsing van deze trap creëren we onder de trap een bijkomende berging.

Houten trap plaatsen

Betreft een verbouwing van een rijwoning. Betreft het leveren en plaatsen van een vaste trap tussen de eerste verdieping en de zolder. De trapopening dient nog gemaakt te worden. Een opmeting op dit ogenblik ter plaatse is dus nog niet mogelijk. Het uitvoeringsplan inzake ruwbouw en wind-waterdicht kan bezorgd worden. Betreft uitvoering: -kwart-draai vaste trap -open treden -eenvoudig model, hout/beuk.

Vaste houten trap naar zolder plaatsen

We wensen een vaste trap te plaatsen naar de zolder. Dit is met een hoek, beneden een draai, en dan verder naar boven toe tussen twee muren. Leuning plaatsen. Dit zou plaatsvinden tussen twee muren. Tekeningen werden reeds door architect gemaakt. Er moet nog een gat naar de zolder gemaakt worden.

Uitbreken oude trap en plaatsen van een nieuwe trap

Trap van gelijkvloers naar 1e verdieping en bijbouw (hoogteverschil duidelijk in foto's) moet zeker worden vernieuwd en vervangen. Van het 1e naar het 2e verdiep moet men kijken wat mogelijk is met de beschikbare ruimte. De ruimte tussen de trap van beneden naar 1e en 1e naar 2e is te klein (kan niet rechtop gebruik maken van de trap) en de ruimte naar de zolder (2e verdiep) is sowieso niet bruikbaar rechtop. Hier kan een tijdelijk of niet vaste trap geplaatst worden. onder de trap van het gelijkvloer naar het 1e zit ruimte voor de trap van gelijkvloers naar kelder. Hopelijk zeggen de foto's al iets meer. Zelf geen concreet plan wegens te weinig kennis rond de mogelijkheden en kostprijs van mogelijke oplossingen.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Vaste trap naar de zolder plaatsen.Houten vaste trap en opening aanpassen. Nu is er een uitschuifbare trap.

Vaste trap van living naar eerste verdieping plaatsen

Een wenteltrap zou moeten vervangen worden door een vaste trap. Van de living naar de eerste verdieping. Houten of metalen trap

Partners

Partners van Casius