Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Velux ramen plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Velux ramen plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Velux ramen plaatsen:

2 Velux ramen plaatsen

Plaatsen van 2 veluxen op zolder.

Vervangen van 3 velux dakvensters

Ik wil graag 3 velux ramen (2 in slaapkamer, 1 in badkamer) laten vervangen of vernieuwen.

Vliegenramen plaatsen

Graag wil ik vliegenramen (6 stuks) laten leveren en plaatsen aan deuren en Velux ramen. Graag een prijsofferte om aan de eigenaar voor te leggen en dan te kunnen plaatsen.

Velux ramen plaatsen

Ik wil graag 3 velux ramen plaatsen en afvoer in dakgoot. Best te plaatse komen kijken.

4 bestaande velux ramen vervangen

Ik wil graag 4 bestaande velux ramen uit 1993 vervangen. 2 x GHL 606 en 2x GGL 304 Materiaal wit polyurethaan dakvenster (onderhoudsvriendelijk)

Plaatsen velux ramen

Is het mogelijk om een offerte te bekomen voor plaatsen van 3 * VELUX Tuimelvenster GGL PK04 2050 hout wit afgelakt incl. EDW 2000 gootstuk (incl. BDX/BFX) + VELUX Solar rolluik SSL PK04 0000S Antraciet grijs. Aankoop en plaatsing.

Ingemaakte kast plus velux ramen

Ik zoek een schrijnwerker om een ingemaakte kast te bouwen, onder een schuine muur. Ik heb ook iemand nodig om 3 Velux horramen op te hangen. (De horren zijn al aangekocht) en om wat afwerkingswerken/klusjes te doen (silicone in keuken, plintjes in de gang, deurklink vermaken)

Veluxramen plaatsen

We hebben zopas een woning aangekocht waar de Velux-ramen aan vervanging nodig zijn. Is het mogelijk om een prijs op te maken voor: 2 Velux-ramen (126cm breed - 90cm hoog) Ook graag met extra mogelijkheden zoals vliegennet,... Er zijn 2 stuks, beiden hebben dezelfde afmetingen met uitzondering van het houten frame er rond, deze zijn niet identiek.