Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "veluxen vervangen en hoogrendementsglas plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor veluxen vervangen en hoogrendementsglas plaatsen:

Meerdere veluxen vervangen en hoogrendementsglas plaatsen

Wij willen 5 velux ramen vervangen. Het is te bespreken welke exact moeten vervangen worden. Enkele zijn oude modellen die men moet vervangen door nieuwe modellen. Bij andere moet men dan hoogrendementsglas steken of rolluiken bijplaatsen.

Veluxen vervangen

Wij zouden 7 veluxen moeten vervangen. De ramen die er nu instaan zijn 30jaar en van het merk Braad. Wij weten niet met wat velux type dit overeenstemt

Veluxen vervangen

2 grote Veluxen vervangen . Door vakman op te meten.

Veluxen vervangen met verduisteringsgordijn

Ik wil 2 bestaande Veluxen van ongeveer 1m30 op 1m25 en 2 veluxen van 1m30 op 69 laten vervangen met verduisteringsgordijn.

Vervangen van 2 Velux dakramen in badkamer

Wij willen onze 2 Veluxen in de badkamer vernieuwen. Type GHL804 3051. Beiden hebben een buiten zonnegordijn, een binnenverduisteringsgordijn en een rolhor aan de binnenzijde. Alle delen origineel Velux. In de mate van het mogelijke te hergebruiken. Zo niet ook nieuw te voorzien. Vervanging dient herstel van bestaande gyproc panelen te omvatten.

Binnen houtwerk veluxen vervangen

Appartement met 4 velux ramen. Herstellen/vervangen binnen schrijnwerk houtwerk van de velux ramen. Twee ramen moeten een vernieuwde verduistering krijgen.

Veluxen vervangen

Velux ramen vervangen. Het zijn 5 stuks , 3 grote en twee kleinere. Afmetingen niet goed geweten.

Veluxen vervangen

Ik zou drie veluxen willen vernieuwen (oude zijn meer dan 20 jaar)