Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Veranda ramen vervangen en kozijnen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Veranda ramen vervangen en kozijnen:

Veranda ramen vervangen en kozijnen

Voor mijn veranda zou ik graag mijn ramen laten vervangen in zonwerend materiaal. Kozijnen moeten hiervoor ook vervangen worden. Deze zijn nu hout en we zouden dit graag laten vervangen naar PVC.

Rubberen dichtingen plaatsen veranda

Veranda lekt op verschilende plaatsen Het komt niet van de dakgoot . Het komt van tussen de voegen en de ramen .

Houten ramen opnieuw schuren en verven

De ramen aan de buitenkant van onze veranda zouden tegoei geschuurd, geverfd en opnieuw gekit moeten worden. Het gaat over een 2 luiksraam, 3 luiks raam, een schuifdeur en een achterdeur

Ramen vervangen door schuifraam

Er zouden 2 ramen moeten vervangen worden door een schuifraam. raam 1 heeft de maten B 2m H 2m25 met het vast deel links van binnen uitgezien. raam 2 heeft de maten B 1m45 H 1m45 met het vast deel rechts van binnen uitgezien. Er moet geen rekening gehouden worden met veiligheid aangezien de ramen uitgeven in een afgesloten veranda en niet buiten. Schuifraam van hout.

Veranda ramen herstellen

Herstellen van 2 ramen. Onder balken en steunbalk vernieuwen.

Plaatsen van nieuwe houten ramen in veranda

Plaatsen van nieuwe ramen in veranda.( 3 stuks ) Afmeting:van 95 cm breed en 2,10 m hoog in hout

Houtrot reparatie houten ramen in veranda

Ik wil het houtrot in mijn veranda verwijderen/behandelen. Afgelopen zomervakantie werden diverse stukken rot hout weggekapt. Het houtrot bevindt zich voornamelijk aan de z-w-zijde van de veranda waar de regen meestal tegen de ruiten slaat. Ik had ook graag advies gekregen indien bepaalde ramen moeten vervangen worden aangezien er blijvende condens in geraakt is.

Nieuwe ramen en deuren plaatsen

Ik wil graag nieuwe ramen en deuren laten plaatsen. Huis van 2 verdiepingen. 1 buitendeur, 1 grote in living, 1 muur afbreken in keuken voor schuifraam, 2 in kamer benedenverdieping, boven: badkamer + 3 slaapkamers. 7 binnendeuren. Eventueel in de toekomst een nieuw veranda.