Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Vergroten trapgat en vaste trap plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vergroten trapgat en vaste trap plaatsen:

Vergroten trapgat en vaste trap plaatsen

Vaste houten trap naar zolder plaatsen. Mogelijks moet het trapgat vergroot worden.

Trapgat vergroten en trap plaatsen

De trapgaten zouden moeten verbreed worden, deze zijn opgebouwd uit houten balken. Nu is het 70cm. En het zou wel wat moeten verbreed worden. Er zou dan ook een vaste trap in moeten komen.

Trapgat vergroten in houten vloer

Er komt een nieuwe trap maar het huidige trapgat moet vergroot worden. Grondopbouw bestaat uit hout (geen beton). Eventueel houten balken plaatsen indien nodig. Tweede verdieping.

Houten trap plaatsen en trapgat maken

Ik wil graag een nieuwe houten trap (L-trap) laten plaatsen en zoldergat vergroten in beton (beton 10 en met potten geplaatst) nu: 60x80.

Trapgat naar zolder vergroten en trap installeren

Het bestaande trapgat zou vergroot moeten worden zodat een molenaarstrap geïnstalleerd kan worden 1mx80 cm >>>>groter maken .

Zolder afwerken en trap steken

Trap aangekocht alsook laminaat leggen. Trapgat vergroten en afwerken.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Het is een trap die naar de zolder leidt, en de bestaande trap vervangt. De huidige trap is een gewone simpele molenaarstrap. De trap zou een kwartslag naar rechts moeten hebben. Een deel van de vloer van de zolder zal moeten uitgesneden worden om voldoende plaats te maken voor de komst van de nieuwe trap. Trapgat ook vergroten.

Vaste trap naar zolder plaatsen en vergroten trapgat

Ik wil graag een trap naar de zolderverdieping plaatsen. Het huidige trapgat zal vergroot moeten worden. De draagbalken op de zolder moeten nagekeken worden op stevigheid.