Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Vervangen 76 raamkrukken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen 76 raamkrukken:

Vervangen 76 raamkrukken

Ze hebben aan mij gevraagd om een firma te zoeken, Voor al onze raamkrukken te vervangen naar raamkrukken met een sleutel van Reynaerts. 76 zwarte raamkrukken te vervangen naar raamkrukken met een sleutel. De ramen zijn van 2014/2015 en het raambeslag is van Sobinco.

Vervangen van houten trap naar zolder

Rechte trap naar de zolder / slaapkamer massieve beuk of eik 13 treden met tegentreden beschikbarere breedte trapgat = 76 cm beschikbare lengte zijkantentrap = 330 cm Hoogte loodrecht vanop de grond 1 ste verdiep tot niveau zoldervloer = 269 cm de zijkant van de trap kan vastgemaakt worden aan de muur op de rechterzijde Er staat nu een grenen trap die nogal veel kraakt. Wellicht gaan we in de toekomst een slaapkamer ingerichten op zolder voor ons dochter en we willen graag een vaste op maat gemaakte trap (die weinig lawaai maakt)

Oude houtentrap naar de kelder verwijderen en een nieuwe plaatsen

Keldertrap zou moeten vervangen worden, huidige afbreken en een nieuwe plaatsen. Breedte : 76 cm + aan beide kanten 4 cm boord Hoogte trede : 18 cm Aantal treden: 13 Trap draait boven met een kwart. Materiaal: hout die tegen vochtigheid kan, of metal die niet kan roesten Met muurleuning.

Metalen trap plaatsen

Graag oude houten trap afbreken/weghalen en vervangen door nieuwe rechte, metalen trap met open treden, naar schatting 16 à 17 treden. Hoogte (gelijkvloers tot 1e verdiep) = 340 cm. Breedte trapgat = 76 Er moet ook een trapleuning komen in het zelfde materiaal en gevestigd aan de muur.

Vervangen ingemaakte kasten

Graag zou ik een offerte krijgen voor het vervangen van ingemaakte kasten in 2 slaapkamers. Totaal: hoogte is 2. 24m en breedte is 2. 33m. Bovenste rij: hoogte is 1. 395m en breedte van 1 deurkastje is 0. 375m. Onderste rij: hoogte is 0. 695m en breedte van de lade is 0. 76 m. Afmeting van de kasten zijn in beide slaapkamers hetzelfde.