Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Vervangen balken houten roostering 1e verdieping" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen balken houten roostering 1e verdieping:

Repareren of vervangen van houten ramen

De onderste houten balken van het raam vertonen scheuren en water lekt naar binnen toe. Graag repareren of vervangen van onderste en bovenste balken. Afmetingen ongeveer 2.5 - 3 meter.

Vervangen balken houten roostering 1e verdieping

Nieuwe balken houten roostering op 1e verdieping. Gordingen dak met oude dikke eiken trekkers (20*25). Betreft het pas plaatsen van de houten balken. totaal ca. 57m2

Eiken balken boven ramen vervangen

Langs de Westgevel is op de eerste verdieping bij 1 van de 2 ramen de eiken balk aan het loskomen, gedeeltelijk vergaan aan één zijde. De afmeting van de balk is ongeveer 175/9,5/8cm , juiste maat te nemen. Gezien de oppervlakte van de balken een beetje met een een bijtel bewerkt zijn om niet volledig effen te zijn zou ik misschien best de balken van beide ramen vervangen om hetzelfde uitzicht te hebben.

Vervangen van 3 eiken balken boven ramen

Drie eiken houten balken geplaatst boven de ramen zijn aan vervanging toe. Afmetingen ongeveer 160x20x10.

Houten trap vervangen

Wij zouden graag een vaste houten trap steken naar de zolder boven de bestaande trap. Mijn zolder bestaat uit balken. De zolder zal dienen als speelruimte , graag dus een stevige en veilige trap uiteraard.

Tuinhuis restaureren

1) Het vervangen van een dak van een tuinhuis. Roofing is kapot waardoor er ook een lek is. 2) Opknappen tuinhuis. Naast het dag is aan de buitenkant wat schade. Het terug aan elkaar zetten van balken dient te gebeuren. 3) Het opruimen en weghalen van kiezel. Er ligt momenteel veel kiezel achter het tuinhuis waardoor er geen goede ventilatie mogelijk is. Om rotting te voorkomen, zou deze kiezel moeten worden weggehaald. 4) Het afkoppelen/ toemaken van waterleidingen die overbodig zijn. Momenteel steken er nog lange buizen uit de grond. Deze mogen kort gezaagd worden en er mag een stop op gezet worden om geuroverlast te voorkomen.

Vervangen houten boord aan 4 ramen

Herstellen van de houten balken van de ramen. Waarschijnlijk vervangen van houten boord raam onderaan, is voor vier ramen.

Houten garage vernieuwen

De houten garage na 40 jaar is deels versleten . De slechte balken en planken vervangen en ook een houten openslaande deur kan plaatsen in de garage. De afmetingen zijn 5 op 7 meter.