Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vervangen binnendeuren en deurtjes aan inbouwkasten? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vervangen binnendeuren en deurtjes aan inbouwkasten.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen binnendeuren en deurtjes aan inbouwkasten:

Vervangen deuren door brandwerende deuren

Vervangen van 3 binnendeuren door brandwerende deuren, vertraag tijd van 30 minuten is voldoende voor de deuren. Dit is voor een horecazaak .

Vervangen glas in lood van deuren

In ons huurhuis zit er bij de 2 binnendeuren van de woonkamer glas in lood in de deuren. Bij beide is een glas (van de 8) onderaan gesneuveld. Nu moet dat natuurlijk hersteld worden.

Binnendeuren plaatsen

Er dienen 4 deuren op de bovenverdieping van mijn huis vervangen te worden. Dit mogen eenvoudige maar moeten wel kwalitatieve deuren zijn. Ook dient er op een plaats waar nu een deur staat een MDF omkasting voorzien te worden, deze plaats zal geen nieuwe deur krijgen. Materiaal moet worden aangekocht door vakman.

Binnendeuren vervangen

Ik wil graag mijn binnendeuren laten vervangen. De houten deurprofielen zijn nog in orde, het gaat dus enkel om het vervangen van de deuren. Het gaat normaal om vijf deuren, maar het kan zijn dat er nog enkele bijkomen die ik wil vervangen.

Nieuwe binnendeuren in woning plaatsen

Ik wil graag 12 deuren binnendeuren, waarvan 3 schuifdeuren vervangen. 2 van deze schuifdeuren en 1 gewone deur zouden we graag voorzien van een mat glazen plaat in het midden van de deur. Voor deze zouden we eventueel ook eens bespreken met vakman wat het zou kosten voor een compleet glazen deur. Daarnaast zouden we ook nog 2 deuren, los van de 12 bovenstaande,willen verwijderen maar wel afwerken met een omkadering.

Binnendeuren vernieuwen

Wij willen graag 12 deuren vervangen door nieuwe deuren . Materiaal en plaatsing.

Binnendeuren vervangen

Momenteel hebben we een 7-tal kartonnen deuren in ons huis van variërende grootte. Graag hadden we deze allemaal vervangen door een stevigere schildersdeur. Hier en daar wat paswerk (hoogte deur, diepte kader,... ). Ter plaatse de mogelijkheden en materialen bespreken.

9 binnendeuren laten plaatsen

Oude deuren laten vervangen door nieuwe. 9 deuren; verfdeuren.

Partners

Partners van Casius