Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vervangen binnendeuren en deurtjes aan inbouwkasten? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vervangen binnendeuren en deurtjes aan inbouwkasten.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen binnendeuren en deurtjes aan inbouwkasten:

Binnendeuren vernieuwen

Wij willen graag 12 deuren vervangen door nieuwe deuren . Materiaal en plaatsing.

Binnendeuren vervangen

Momenteel hebben we een 7-tal kartonnen deuren in ons huis van variërende grootte. Graag hadden we deze allemaal vervangen door een stevigere schildersdeur. Hier en daar wat paswerk (hoogte deur, diepte kader,... ). Ter plaatse de mogelijkheden en materialen bespreken.

9 binnendeuren laten plaatsen

Oude deuren laten vervangen door nieuwe. 9 deuren; verfdeuren.

Herschilderen of vernieuwen van binnendeuren

Wij vinden onze binnendeuren niet mooi, maar zien het niet zitten om ze zelf te herschilderen. We vragen ons ook af of het voordeliger is ze te vervangen of te laten vernieuwen. Het zou gaan om een totaal van 9 deuren.

Binnendeuren kozijnen en plaatsen glazen deur

Voor renovatie van living: - Vervangen van deurkozijn en plaatsen van glazen binnendeur (draaiende in twee richtingen) met grote deurgreep - Vervangen van deurkozijn en plaatsen van glazen schuifdeur

4 binnendeuren vervangen

We hebben op onze bovenverdieping 4 schildersdeuren van gebrekkige kwaliteit die we willen vervangen door eenvoudige maar degelijke deuren met stevige kwalitatieve klinken.

4 binnendeuren leveren en plaatsen

Graag zou ik afgewerkte binnendeuren laten plaatsen,alsook te leveren,geen schilderdeuren die heb ik reeds maar die vervangen door afgewerkte deuren dus schilderdeuren eruit en afgewerkte deuren erin.

Binnendeuren vervangen

Op onze gelijkvloers moeten er 7 binnendeuren vervangen worden, omwille van waterschade. We wensen graag een offerte voor schilderdeuren en ook voor houten deuren.