Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Vervangen binnendeuren en deurtjes aan inbouwkasten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen binnendeuren en deurtjes aan inbouwkasten:

Vervangen binnendeuren

Ik zou graag een vakmanwillen voor het leveren en plaatsen van 5 binnendeuren.

Vervangen en leveren van 8 binnendeuren

Schijnwerker voor 8 binnen deuren te vervangen. De binnendeuren zijn in samenspraak met de vakman.

Vervangen deuren door brandwerende deuren

Vervangen van 3 binnendeuren door brandwerende deuren, vertraag tijd van 30 minuten is voldoende voor de deuren. Dit is voor een horecazaak .

Vervangen glas in lood van deuren

In ons huurhuis zit er bij de 2 binnendeuren van de woonkamer glas in lood in de deuren. Bij beide is een glas (van de 8) onderaan gesneuveld. Nu moet dat natuurlijk hersteld worden.

Binnendeuren plaatsen

Er dienen 4 deuren op de bovenverdieping van mijn huis vervangen te worden. Dit mogen eenvoudige maar moeten wel kwalitatieve deuren zijn. Ook dient er op een plaats waar nu een deur staat een MDF omkasting voorzien te worden, deze plaats zal geen nieuwe deur krijgen. Materiaal moet worden aangekocht door vakman.

Binnendeuren vervangen

Ik wil graag mijn binnendeuren laten vervangen. De houten deurprofielen zijn nog in orde, het gaat dus enkel om het vervangen van de deuren. Het gaat normaal om vijf deuren, maar het kan zijn dat er nog enkele bijkomen die ik wil vervangen.

Nieuwe binnendeuren in woning plaatsen

Ik wil graag 12 deuren binnendeuren, waarvan 3 schuifdeuren vervangen. 2 van deze schuifdeuren en 1 gewone deur zouden we graag voorzien van een mat glazen plaat in het midden van de deur. Voor deze zouden we eventueel ook eens bespreken met vakman wat het zou kosten voor een compleet glazen deur. Daarnaast zouden we ook nog 2 deuren, los van de 12 bovenstaande,willen verwijderen maar wel afwerken met een omkadering.

Binnendeuren vernieuwen

Wij willen graag 12 deuren vervangen door nieuwe deuren . Materiaal en plaatsing.

Partners

Partners van Casius