Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Vervangen buitenramen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen buitenramen:

Vervangen buitenramen

Wij wensen drie houten buitenramen (momenteel dubbel glas) in onze bestaande woning (bouwjaar 1977) te vervangen door ramen in PVC of aluminium. Het betreft twee identieke ramen van +/- 120cm breed en 225cm hoog, en een derde raam van +/- 364cm breed en 165 cm hoog . Dit laatste raam eventueel op te splitsen in meerdere delen. Graag ook voorzien van kiepstand en inbraakveilige sluiting. Indien de aanwezige rolluiken niet kunnen worden behouden zijn deze ook mee te vervangen. Rolluik (nieuw of huidig) grote raam uit te rusten met elektrische motor.

Buitenramen en poort afkitten

Onze voegen van de ramen, garagepoort, zijdeur en schuifraam zouden vervangen moeten worden. Het gaat om 8 ramen waarvan er 5 volgende afmetingen hebben 2,2 meter hoog en 1,45 meter breed, één 2,2 meter hoog en 1,45 meter breed, twee kleine keukenramen van 1,1 op 1,1 meter. Het schuifraam is 2,2 meter hoog en 2,75 meter breed. De zijdeur en garagepoort hebben standaard maten.

Rubbers vervangen aan buitenramen

Ik zou de zwarte rubber aan mijn buitenramen willen vervangen + de ramen afregelen.

Rubber vervangen raam

Ik zou de zwarte rubber aan mijn buitenramen (straatzijde ) willen vervangen. Kunnen jullie dit uitvoeren? (zodat ramen weer wat beter geïsoleerd zijn tegen geluid van buiten af heb reeds dubbel glas)

Nazicht ramen-vervangen ramen kunnen niet open

Beschermd gebouw buitenraam kan niet kantelen en is ook niet geïsoleerd glas waardoor in zomer veel te warm. Een zevental ramen dienen in die zin vervangen te worden. De buitenramen kunnen niet kantelen of open gezet worden. Graag advies, ter plaatse komen kijken.

Nakijken + vervangen slutipunten buitenramen

bij hevige wind merk ik dat er wind en regen onder het raam komt, dit heeft te maken met de sluitingen die niet altijd of toch slecht nemen. (vermoed ik) indien deze sluitpunten worden vervangen denk ik dat het probleem is opgelost. ook mogen de rubbers buiten nagekeen en eventueel vervangen worden, zodat er geen/minder wind binnenkomt. Materiaal PVC

Bestaande woning. Vervangen van 4 ...

Bestaande woning. Vervangen van 4 buitenramen gewone maat, 2 buitenraampjes (klein) Vervangen van 2 buitendeuren ( één ECHT - één NEP : moet niet openen ) Dubbele beglazing