Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Vervangen 5 deurlijsten en 2 keukenkastdeuren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen 5 deurlijsten en 2 keukenkastdeuren:

15 houten deurlijsten repareren of vervangen

Aan een aantal van de houten deurlijsten van 15 deuren doorheen het huis. Het gaat om waterschade en/of heeft een hond geknabbeld. Ik zou daarvoor de onderste 10cm / 15 cm willen laten vervangen / aanpassen. Als dat niet lukt, mogen de lijsten volledig vernieuwd worden.

Deuren vervangen

Na waterschade in mijn appartement moeten 2 schilderdeuren vervangen worden. Water is in de deuren gedrongen en die zijn onherroepelijk beschadigd. De deuren zijn geen standaardhoogte, maar een pak korter (+/- 192 cm hoog) maar wel standaardbreedte 83 cm. Vermoedelijk (ben ik niet 100% zeker van) kunnen de deurlijsten wel behouden blijven.

Inbraakschade deur herstellen en slot vervangen

Na een poging tot inbraak schade aan deurlijsten en slot vervangen + klink herstellen.

Vervangen 5 deurlijsten en 2 keukenkastdeuren

Door waterschade na een lek in de watertoevoer in de keuken, zijn 5 deurlijsten (MDF) uitgezet en tevens de twee deurtjes van de keukenkast.

Vervangen van huidige kelderdeur

Vervangen buitendeur kelder. Plaatsen nieuwe deur en deurlijsten. Afmetingen 199op 85 cm. Mag kleine venster in zijn.

Deurlijsten vervangen

Deurlijsten van de kapotte buitendeur vervangen.

Herstelwerken waterschade schrijnwerkerij

Ten gevolge van een waterlek bij de buur dienen 2 deuren met deurlijsten vervangen te worden. Afhankelijk van het resultaat na opdrogen kan het zijn dat plinten en laminaatvloer vervangen dient te worden.

Herstelling 2 deurlijsten na waterschade

Door een lek in de waterleiding bij de bovenburen is er water in een aantal muren van ons appartement gesijpeld. Hierdoor zijn er 2 deuren die niet meer dichtgaan. Van 1 deur is de deurlijst zichtbaar opgezwollen en beschadigd door het water. Deze zal waarschijnlijk vervangen moeten worden. Bij de andere deur volstaat het misschien om de deur bij te schaven.