Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Vervangen 5 deurlijsten en 2 keukenkastdeuren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen 5 deurlijsten en 2 keukenkastdeuren:

Vervangen 5 deurlijsten en 2 keukenkastdeuren

Door waterschade na een lek in de watertoevoer in de keuken, zijn 5 deurlijsten (MDF) uitgezet en tevens de twee deurtjes van de keukenkast.

Vervangen van huidige kelderdeur

Vervangen buitendeur kelder. Plaatsen nieuwe deur en deurlijsten. Afmetingen 199op 85 cm. Mag kleine venster in zijn.

Deurlijsten vervangen

Deurlijsten van de kapotte buitendeur vervangen.

Herstelwerken waterschade schrijnwerkerij

Ten gevolge van een waterlek bij de buur dienen 2 deuren met deurlijsten vervangen te worden. Afhankelijk van het resultaat na opdrogen kan het zijn dat plinten en laminaatvloer vervangen dient te worden.

Herstelling 2 deurlijsten na waterschade

Door een lek in de waterleiding bij de bovenburen is er water in een aantal muren van ons appartement gesijpeld. Hierdoor zijn er 2 deuren die niet meer dichtgaan. Van 1 deur is de deurlijst zichtbaar opgezwollen en beschadigd door het water. Deze zal waarschijnlijk vervangen moeten worden. Bij de andere deur volstaat het misschien om de deur bij te schaven.

Herstellen deurlijsten

Op het eerste verdiep hebben we 5 deuren, waarvan de lijsten niet meer goed zijn. De deuren zelf zijn nog in goede staat, maar de lijsten zouden vervangen moeten worden.

Nieuwe deurlijsten

Momenteel hebben wij drie deurlijsten (zonder deur) die niet recht gezet zijn geweest. Er zit overal teveel verschil op om momenteel een deur te kunnen plaatsen. We zijn op zoek naar iemand die de deurlijsten kan vervangen en daarbij ook deuren kan plaatsen. Een van de drie deuren zouden houten vouwdeuren moeten worden, aangezien er niet genoeg plaats is om de deur open te draaien.

Deurkassement

Door het plaatsen van gyproc tegen bestaande muren is het kassement van de deur nu te smal. Ik wil het bestaande kassement daarom laten verwijderen en laten vervangen door een nieuw, alsook aangepaste deurlijsten. Bovendien heb ik een antieke deur gekocht die moet aangepast worden aan het deurgat. Ben ik bij u aan het juiste adres voor deze klus en tegen welke prijs kan deze uitgevoerd worden?