Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vervangen van garagepoorten van 5 garages? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vervangen van garagepoorten van 5 garages.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van garagepoorten van 5 garages:

Houten balken boven ramen en poort vervangen

Vervangen van 7 kleinere houten balken boven de raampjes met volgende maat: L:800 B:180 D: 100mm en 2 lange balken boven garagepoorten met maat: L:2800 B:170 D: 100mm! Zie foto's in bijlage.

2 garagepoorten vervangen

Wil mijn huidige garagepoorten (standaardafmetingen) vervangen.Garagepoorten uit PVC.

Vervangen van garagepoorten van 5 garages

Vervangen van garagepoorten dit is heden een rolluik. Plaatsen van bv sectionele poorten gaat niet (MUREN lopen schuin). Het gaat om 5 garages indien de prijs meevalt laat ik ipv 1 de vijf garagepoorten vervangen.

Garagepoorten vervangen

2 bestaande garagepoorten uitbreken en 2 sectionele poorten plaatsen met motor.

Herstellen automatische garagepoort

1 van de garagepoorten van onze blok gaat niet meer open indien bediend met de handzender,batterij reeds vervangen en geprobeerd van de handzender opnieuw in te stellen ,geen resultaat. Wie kan die herstellen???

Vervangen 2 garagepoorten

Afmetingen: ongeveer 2m op 2m80. materiaal: hout. één poort moet volledig open kunnen (elektrisch, dus ook nieuwe motor). één poort moet een vast element zijn met een deur erin. Foto in bijlage.

Vervangen van garagepoorten

Wegens stormschade willen we onze 2 sectionale poorten vervangen . Graag dringend afspraak voor offerte te maken en ook vervangen van 5 rolluiken

11 garagepoorten vervangen

De eigenaars van een garagecomplex in Asse moeten 11 garagepoorten vervangen die dateren uit 1970. Het gaat om metalen, buitendraaiende kantelpoorten. Omwille van het uniforme uitzicht, willen we allen tegelijk vervangen.