Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Vervangen houten draagbalken vloer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen houten draagbalken vloer:

Keldertrap vervangen

Oude houten keldertrap met 11 treden vervangen. Graag ook hout.

Houten trap installeren

Wij willen graag de bestaande vaste trap naar de zolder vervangen door een nieuwe. Huidige is 70 cm breed en 3 meter hoog. We zouden opnieuw een trap willen in dezelfde aard van de huidig.

Vervangen houten afdekking op buitenmuur door deksteen

De huidige houten afdekking van onze buiten muurtjes is stuk, het hout is krom en scheefgetrokken. Graag vervangen door een deksteen (vb spotted bluestone, Michel Oprey of Dautzenberg vlak grijs, of alternatief?). In totaal gaat het over 17,5m af te dekken muur. De houten afdekking is 27cm breed, de onderstaande muur 19cm breed.

Kapotte kelder trap vervangen

Houten keldertrap van 8 treden vervangen. Is doorgezakt.

Herstellen onderste planken van houten tuinhuis en aanbouwen overkapping

Mijn houten tuinhuis staat ca 25 jaar maar aan de de wind-en regenkant zijn de 2 onderste planken (kliksysteem) aan het verzakken en rotten. Graag zou ik dit willen herstellen zonder het tuinhuis zelf te vervangen. Het overige is nog in vrij goede staat. Ook wil ik aan de kant van regen en wind een overkapping maken waaronder ik enkele zaken kan stockeren.

Nieuwe pvc ramen plaatsen

4 houten ramen vervangen door nieuwe PVC ramen. Afmetingen zijn circa 120 x 160 cm.

Vervangen houten leuning

Verwijderen van oude houten leuning in nacht hal en plaatsen van nieuwe. Ik zou graag iets in Inox / RVS willen maar andere opties zijn natuurlijk ook mogelijk. Ze is ongeveer 3m.

Keldertrap vervangen

Houten keldertrap is los gekomen en naar beneden gestort. We hebben dus een enkelvoudige, nieuwe keldertrap nodig. Rechtdoor. +/ 8 treden, van het gelijkvloers naar de kelder.