Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Vervangen houten sierstuk boven raam" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen houten sierstuk boven raam:

Trapbekleding vervangen

Twee houten trappen bekleed met tapijt (ongeveer 2x 12 treden, naar eerste en tweede verdieping). Tapijt moet weg en vervangen door houten overzet.

Herstellen van houten voordeur en postkast

De voordeur sleept op de grond en zou moeten afgeschaaft worden. Ook moet er een tochtstrip aangebracht worden aan de onderkant! Verder dient er een postkast gemaakt te worden aan de binnenkant van de deur, want nu valt al de post op de grond. Binnendeur klink herstellen of vervangen.

Houten zoldertrap plaatsen

we willen onze vaste scherpe zoldertrap vervangen door een andere minder scherpe trap

Vervangen van houten trap naar zolder

Rechte trap naar de zolder / slaapkamer massieve beuk of eik 13 treden met tegentreden beschikbarere breedte trapgat = 76 cm beschikbare lengte zijkantentrap = 330 cm Hoogte loodrecht vanop de grond 1 ste verdiep tot niveau zoldervloer = 269 cm de zijkant van de trap kan vastgemaakt worden aan de muur op de rechterzijde Er staat nu een grenen trap die nogal veel kraakt. Wellicht gaan we in de toekomst een slaapkamer ingerichten op zolder voor ons dochter en we willen graag een vaste op maat gemaakte trap (die weinig lawaai maakt)

Houten voordeur vervangen of herstellen

Houten voordeur vervangen of herstellen na interventie van brandweer

Vervangen houten sierstuk boven raam

Boven onze ramen zit een houten sierbalk aan de buitenkant. Dit is geen draagbalk maar dient puur voor het afsluiten en de schoonheid van het geheel. Graag willen we 2 stuks laten vervangen: 1) 4m (breedte) x 25cm (hoogte) x 3cm (diepte) 2) 1,8m (breedte) x 17cm (hoogte) x 3cm (diepte)

Houten plafond vervangen

Zolder wordt ingericht als slaapkamer. Men moet het plafond vervangen, liefst in houten latjes. Dit is zo een 30 m².

Ingebroken deur herstellen of vervangen

Deur is ingebroken. Het houten raamkozijn aan de kant van de deur is gebarsten en eraf gebroken. Zat vast met nagels in de muur. Deze zijn nu losgekomen.