Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Vervangen houten sierstuk boven raam" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen houten sierstuk boven raam:

Kapotte kelder trap vervangen

Houten keldertrap van 8 treden vervangen. Is doorgezakt.

Herstellen onderste planken van houten tuinhuis en aanbouwen overkapping

Mijn houten tuinhuis staat ca 25 jaar maar aan de de wind-en regenkant zijn de 2 onderste planken (kliksysteem) aan het verzakken en rotten. Graag zou ik dit willen herstellen zonder het tuinhuis zelf te vervangen. Het overige is nog in vrij goede staat. Ook wil ik aan de kant van regen en wind een overkapping maken waaronder ik enkele zaken kan stockeren.

Nieuwe pvc ramen plaatsen

4 houten ramen vervangen door nieuwe PVC ramen. Afmetingen zijn circa 120 x 160 cm.

Vervangen houten leuning

Verwijderen van oude houten leuning in nacht hal en plaatsen van nieuwe. Ik zou graag iets in Inox / RVS willen maar andere opties zijn natuurlijk ook mogelijk. Ze is ongeveer 3m.

Keldertrap vervangen

Houten keldertrap is los gekomen en naar beneden gestort. We hebben dus een enkelvoudige, nieuwe keldertrap nodig. Rechtdoor. +/ 8 treden, van het gelijkvloers naar de kelder.

Houten balustrade voor terras vervangen

De balustrade van het terras (eerste verdieping - huurders) dient hersteld of deels (2 pilaren, ..) vervangen te worden.

15 houten deurlijsten repareren of vervangen

Aan een aantal van de houten deurlijsten van 15 deuren doorheen het huis. Het gaat om waterschade en/of heeft een hond geknabbeld. Ik zou daarvoor de onderste 10cm / 15 cm willen laten vervangen / aanpassen. Als dat niet lukt, mogen de lijsten volledig vernieuwd worden.

Trap gedeeltelijk vervangen/herstellen

Er is schade aan 1 houten traptrede en deze moet hersteld worden zonder kleurverschil met de overige trede.