Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Vervangen kantelpoort" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen kantelpoort:

Vervangen kantelpoort

Vervanging van een kantelpoort met volgende dagmaten B220 x H204. Nieuwe poort naar binnen kantelend in metaal RAL kleur.

Nieuwe garagepoort plaatsen en vliegenramen installeren

Graag wil ik een oude metalen kantelpoort vervangen. Dit door een sectionale poort of betere stevige kantelpoort. Hiernaast ook 6 vliegenramen te plaatsen.

Garagepoort vervangen

We moeten onze garagepoort (kantelpoort) kunnen vervangen door een nieuwe sectionaalpoort.

Herstellen/vervangen metalen garagepoort

Momenteel staat er een metalen kantelpoort die niet meer op slot kan. Graag hadden we deze herstelt gezien of geheel vervangen. Mag ook een elektrische zijn, er is stroom aanwezig.

Kantelpoort van een garagepoort vervangen

De kantelpoort van mijn garagebox sluit niet meer goed af en het slot werkt niet meer. Deze zou ik dus met het binnenwerk willen laten vervangen door een nieuwe manuele kantelpoort.

Nieuwe veren kantelpoort met veerbreukbeveiliging

Vervangen van 2 trekveren met veerbreukbeveiliging. Ook wil ik valpreventie voor de poort met loopwielbeveiliging indien dit mogelijk is.

Vervangen van beschadigde garagepoort

Mijn garagepoort is beschadigd geraakt tijdens de verhuis en ik dien deze zo snel mogelijk te vervangen. Het gaat over een simpele kantelpoort met handmatige bediening.

Vervangen van klink en stang binnenkant van kantelpoort

Ik heb een houten kantelpoort waarvan de klink aan binnen- en buitenkant afgebroken is en ook een stang aan de binnenkant dus ik krijg ze niet meer open noch dicht. Indien onherstelbaar graag prijs voor een nieuwe poort