Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Vervangen van trap inclusief gat maken voor nieuwe trap" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van trap inclusief gat maken voor nieuwe trap:

Houten trap plaatsen

Huidige erg steile trap van 2.5m x 0.7m met 15 treden van 12cm lang en 15cm uit elkaar die zich tegen zijmuur bevind vervangen door een meer kindvriendelijke trap zodat zolderkamer een kinderkamer kan worden. Trapgat is 1.6m x 0.7m. Ruimte op overloop voor nieuwe trap is 1.75m x 0.9m. Vermoedelijk zal nieuwe trap 1 of 2 bochten nodig hebben om minder steil te zijn. Vloer op zolder is vermoedelijk een houtconstructie.

Buitentrap toegang tot tuin vervangen

Bakstenen buitentrap van 5 treden die toegang geeft tot tuin vervangen door een metalen trap. Moet ook omgedraaid worden.

Trap vervangen

Wij willen graag de trap van woonkamer naar eetkamer vervangen, op dit moment is er een trap met leuning met 4/5 treetjes die 80cm hoog is. Ik denk dat het nu hout is. Qua materiaal laten wij ons adviseren door de vakman. De trap naar het eerste verdiep zou gerenoveerd moeten worden. 19 treden in totaal.

Houten trap plaatsen

Er staat momenteel een te steile trap. Een stalen trap. Deze willen we vervangen. De bedoeling is om een hoektrap te zetten, in het hout.

Nieuw zoldergat maken en trap plaatsen

Er is al een zoldergat met een uitklapbare trap deze moet toegemaakt worden dit moet vervangen worden door een nieuw zoldergat met een vaste trap

Houten trap vervangen

vervangen bestaande trap 9 treden - 7 treden 77cm breed - 2 treden 61,5cm breed - trap staat nu op betonsokkel van 7cm dikte.

Vaste trap plaatsen en vervangen zoldergat

Ik wil graag een een vaste trap naar de zolderverdieping. Momenteel is er reeds een zoldergat met vlizotrap aanwezig. Zoldergat moet ergens anders worden gemaakt en huidige dicht gemaakt worden.

Houten trap installeren

Wij willen graag de bestaande vaste trap naar de zolder vervangen door een nieuwe. Huidige is 70 cm breed en 3 meter hoog. We zouden opnieuw een trap willen in dezelfde aard van de huidig.