Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien:

Trap te vervangen

Wij hebben een trap tussen 2 muren die aan vervanging toe is. Deze trap bestaat volledig uit hout en is +/- 2m70. Daarnaast willen wij een trap vanuit de gang boven naar de zolder maken via een bestaande inbouwkast (de trap komt nu van de andere kant waardoor men alleen vanuit de slaapkamer op de zolder kan. )

Nieuwe trap naar zolderkamer plaatsen

Van onze zolder wordt een volwaardige kamer gemaakt, de oude zoldertrap hebben we verwijderd en willen deze zsm vervangen door een nieuwe trap. Graag een advies rond hout en metaal trap.

Trap vervangen

Wij zijn bezig met een totaal renovatie van ons huis en daar hoort ook een trap bij. Het gaat hier om de vervanging van een bestaande steektrap. De huidige trap kan opgevraagd worden.

Houten trap renoveren

Houten trap met 14 treden met voorheen tapijt. Kwart draaiend. Zij plint plaatsen. Balustrade boven en beneden te vervangen door bijvoorbeeld inox. Graag ter plaatse komen kijken voor advies ivm renovatie.

Spiltrap plaatsen

We willen graag onze steile trap door een spiltrap vervangen.

Zoldertrap met armleuning aanbrengen in rubber wood

Graag een prijsofferte: Nieuwe trap in rubber-wood die van het 1 ste verdiep naar het zolder verdiep moet gaan, met een kwartslag van 2 treden onderaan de trap. Rechte trap met onderste twee trede een platform met kwart draai naar rechts. Er is een bestaande trap, die gaat moeten vervangen worden, vermits de kinderkamers zullen gemaakt worden op de zolder.

Kwartdraaitrap links naar zolder

Wil houten trap vervangen door 1 trap van 80 cm breed zit nu met twee smalle trappen.

Nieuwe rechte trap plaatsen

Onze oude trap zouden we willen vervangen door een nieuwe rechte houten trap met aan 1 kant een leuning