Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien:

Houten trap vervangen door betontrap

Bestaande houten trap (15 treden) vervangen door betonnen trap die achteraf afgewerkt wordt met tegels.

Houten trap vervangen

Oude trap eruit en nieuwe plaatsen. Van gelijkvloer naar eerste verdieping. Huidige trap moet afgebroken worden.

Metalen trap plaatsen

Bestaande binnentrap in hout 14 treden uitbreken en vervangen door een metalen trap.

Houten trap plaatsen

Wij zijn bezig met een totale renovatie. We hebben sinds kort ontdekt dat er houtworm in onze trap zit en die moet dus vervangen worden. Er zit 1 kwartdraai in de trap beneden de rest is recht tot boven. We willen graag een vakman voor het plaatsen van een eiken of beuken trap met leuning + boven hoek om tot tegen de muur. Leuning loopt nog 1 m door boven.

Bestaande steile trap vervangen door metalen trap

We zoeken een nieuwe L vormige trap, liefst met zwevende treden in metaal. Mogelijke bevestiging in stenen steunmuur 35cm dik of één trapboom aan muurzijde . Van boven naar beneden :14 treden recht +- 98cm breed. ( aantrede 24 optrede +-18. 4cm) en hierna een bordes vierkantig van vorm, en daarop volgend nog 3 treden. In totaal 18 treden incl. Aankomst boven. We willen geen treden in de draai. Geen leuning nodig.

Vlizo trap vervangen door een metalen trap

Een vlizo trap willen laten vervangen door een draaitrap naar de zolder toe. Aanpassing van opening om wenteltrap te plaatsen.

Metalen trap vervangen door houten trap

Er staat momenteel een draaitrap van metaal in de woning het zijn 2 stuks van de kelder tot zolder. De oppervlakte is wel beperkt 1. 50m breedte op 3,00m lengte +- de correcte maten hebben wij nog niet. Werken mogen starten vanaf 15 september.

Vervanging van de huidige trap

Ik heb een rechte trap. Nu hebben we plannen om een huis te renoveren en ervoer moet deze trap ook aan gepast worden. Namelijk moet het bovenste stuk van rechte trap vervangen worden door kwardraaiende treden. Trap in hout.

Partners

Partners van Casius