Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vervangen van trap zolder en nieuwe balustrade voorzien? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vervangen van trap zolder en nieuwe balustrade voorzien.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van trap zolder en nieuwe balustrade voorzien:

Houten trap renoveren

Houten trap met 14 treden met voorheen tapijt. Kwart draaiend. Zij plint plaatsen. Balustrade boven en beneden te vervangen door bijvoorbeeld inox. Graag ter plaatse komen kijken voor advies ivm renovatie.

Spiltrap plaatsen

We willen graag onze steile trap door een spiltrap vervangen.

Zoldertrap met armleuning aanbrengen in rubber wood

Graag een prijsofferte: Nieuwe trap in rubber-wood die van het 1 ste verdiep naar het zolder verdiep moet gaan, met een kwartslag van 2 treden onderaan de trap. Rechte trap met onderste twee trede een platform met kwart draai naar rechts. Er is een bestaande trap, die gaat moeten vervangen worden, vermits de kinderkamers zullen gemaakt worden op de zolder.

Kwartdraaitrap links naar zolder

Wil houten trap vervangen door 1 trap van 80 cm breed zit nu met twee smalle trappen.

Nieuwe rechte trap plaatsen

Onze oude trap zouden we willen vervangen door een nieuwe rechte houten trap met aan 1 kant een leuning

Vaste trap plaatsen zolder

Wij willen de vlizotrap naar de zolder graag vervangen door een vaste houten trap, een recht model. Het trapgat moet uiteraard vergroot worden, het betreft een houten vloer.

Houten trap plaatsen

Graag hadden wij een oude trap in de trappenhal van een oorspronkelijk classisistisch huis uit de 18-19 de eeuw laten vervangen. De huidige trap is oud en ook gevaarlijk voor kleinere kinderen. De eerste trap verbindt het gelijkvloers met de 1 ste verdieping, de tweede de 1 ste met de 2 de verdieping. Het hoogteverschil van 1 recht stuk trap (18 treden) is 3. 35 m en de horizontale afstand 3. 65 m. Dan is er een platvorm vooraleer de trap nog een stuk hoger gaat tot het eerste verdiep en bestaat uit 6 treden. Hetzelfde geldt voor de trap tussen verdiep 1 en 2. Wij opteren voor hout of een materiaal dat er gelijkaardig uit ziet. Ter plaatse komen kijken.

Vervangen tijdelijke trapleuning

Tijdelijke trapleuning vervangen door een permanente in de stijl van de rest van de trap op de bovenliggende verdiepingen.