Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien:

Herstelling houten trap

Bestaande houten trap van de gelijkvloers tot het eerste platform moet vervangen worden. Trede onderaan gebroken. Telt 13 tredes, breedte van de tredes is tussen de 82 en de 86 CM. De trap loopt boven de kelder. Vermoedelijk zat er een houtworm in. Foto's kan ik meteen doorsturen.

Vervanging van trapleuning met aluminium

Er is een bestaande trap die draait, maar de leuning is niet meer 100% vast. Voor het vervangen of herstellen van de bestaande leuning of het plaatsen van een nieuwe lening. Ter plaatse komen kijken.

Trap kelder vervangen door een houten trap

Ik wil de keldertrap (nu arduin) laten verwijderen en er een mooie, comfortabele houten trap voor in de plaats.

Houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat

Houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping in de hal , een zijde tegen muur. Vaste zoldertrap (draaitrap) plaatsen (nu uitschuifbaar) inclusief gat voor vaste trap maken en bestaand gat van uitschuifbare trap toe maken, en trap die van gelijkvloers naar eerste verdieping leidt eveneens vervangen. De 2 trappen staan boven elkaar dus 1 draaias

Vaste houten trap plaatsen

Graag willen wij van onze zolder een slaapkamer maken. Momenteel hebben wij een opvouwbare trapladder naar de zolder die men moet verwijderen en vervangen door een vaste trap in hout. Trapgat moet mogelijks verschoven worden, afhankelijk van mogelijkheden die de vakman ons geeft.

Vaste houten zoldertrap plaatsen

Wij willen onze zolder verbouwen tot 2 kamers. De opvouwbare zoldertrap moet vervangen worden door een vaste houten trap. De opening zal hoogstwaarschijnlijk aangepast moeten worden. Vooraf ter plaatse komen kijken is nodig, want we hebben nog geen idee hoe en waar de trap precies moet komen. Op de foto's ziet u dat we in het verlengde van de trap een kamertje hebben (boiler wordt verplaatst) waar de trap kan komen.

Houten trap vervangen door een metalen moderne trap

Er staat nu een houten trap die weg moet en de breedte tussen de 2 muren is 98 cm en ik zoek budget vriendelijke of moderne trap in de plaats. Van gelijkvloers naar de eerste verdieping. Komt in de woonkamer. Moderne trap.

Houten trap vervangen en deuren plaatsen

Er moet een houten, rechte trap naar het eerste verdieping worden vervangen. Ook moet men 5 nieuwe houten deuren plaatsen.

Partners

Partners van Casius