Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vervangen van trap zolder en nieuwe balustrade voorzien? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vervangen van trap zolder en nieuwe balustrade voorzien.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van trap zolder en nieuwe balustrade voorzien:

Vervangen tijdelijke trapleuning

Tijdelijke trapleuning vervangen door een permanente in de stijl van de rest van de trap op de bovenliggende verdiepingen.

Keldertrap te vervangen

Vervangen van houten trap naar kelder. Moet simpel zonder draaiing doch stevig zijn.

Vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien

Wij zouden onze bestaande vaste trap naar de zolder (L-vorm) willen vervangen door een nieuwe trap. De trap moet twee bochten van 90 graden maken. Verder willen we ook een balustrade op de zolder voorzien en de leuningen op de twee overlopen renoveren.

Keldertrap vervangen

Huidige keldertrap met 10 treden moet vervangen worden. We zijn op zoek naar een timmerman die zelf een trap kan bouwen of een klusjesman die een steektrap kan komen plaatsen.

Draaitrap vervangen door nieuwe

Ik zou mijn draaitrap willen laten vervangen door een nieuwe. Momenteel 16 treden. Hoogte 2. 95 M draaicirkel 1. 67 M. Meer info op foto in bijvoegsel. De nieuwe trap indien mogelijk in de stijl/materiaal zoals aangegeven op foto voorbeeld maar dan in draaitrap.

Keldertrap vervangen

Er dient een nieuwe houten trap aangekocht te worden en geinstalleerd naar de kelder. Preferentieel een std aangekochte trap.

Plexiglas aan trap

Ik wil graag de reling van het balkon (binnenshuis) laten verhogen en beschermen. Eventueel zelfs helemaal vervangen. Er zit wel een speciale ronde welving in. Graag plaatsen wij op twee grote trappen ook extra beveiliging door een trapleuning en antislip op de trappen. Ik ben op zoek naar levering en plaatsing van alles.

Vervangen trap

Eenvoudige open keldertrap (nu 10 treden en ongeveer 65cm breed) en oude trap wegnemen. Graag kostenraming