Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien:

Rechte trap plaatsen

Huidige draaitrap binnen vervangen door een rechte trap. Hij twijfelt tussen metalen en houten trap, wil dit ter plekke met vakman bespreken. De afmetingen van de trap zijn niet gekend, ook ter plekke bespreken.

Vaste houten trap naar zolder plaatsen

Wij zijn op zoek naar een vaste zoldertrap in onze landelijke woning. Er is al een houten trap van het gelijkvloers naar het eerste verdiep en een trektrap naar de zolder. Deze laatste willen we vervangen. Er zal 1 draai nodig zijn als ook een trapleuning en een balustrade die de huidige balustrade verbindt met de zoldertrap. Met leuning. Er zal 1 zijde tegen de muur worden geplaatst.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Bij de renovatie van onze bungalow willen we de zolderverdieping afwerken. Hierbij willen we het bestaand zolderluik met uitschuifbare trap vervangen door een vaste trap naar de zolderverdieping. Deze trap komt in de hal tussen 2 muren (B=1,00 m) H vloer GV-plafond = 2,50 m. In de lengte kan een opening gemaakt worden tot 3 m. De uitbraak van het bestaande zolderluik, alsook de vergroting van het trapgat kunnen uitgevoerd worden door de aannemer van de renovatiewerken. Door de plaatsing van deze trap creëren we onder de trap een bijkomende berging.

Houten trap vervangen door een betonnen trap

Uitbreken van houten trap en betonnen trap gieten. Renovatieproject.

Uitbreken oude trap en plaatsen van een nieuwe trap

Trap van gelijkvloers naar 1e verdieping en bijbouw (hoogteverschil duidelijk in foto's) moet zeker worden vernieuwd en vervangen. Van het 1e naar het 2e verdiep moet men kijken wat mogelijk is met de beschikbare ruimte. De ruimte tussen de trap van beneden naar 1e en 1e naar 2e is te klein (kan niet rechtop gebruik maken van de trap) en de ruimte naar de zolder (2e verdiep) is sowieso niet bruikbaar rechtop. Hier kan een tijdelijk of niet vaste trap geplaatst worden. onder de trap van het gelijkvloer naar het 1e zit ruimte voor de trap van gelijkvloers naar kelder. Hopelijk zeggen de foto's al iets meer. Zelf geen concreet plan wegens te weinig kennis rond de mogelijkheden en kostprijs van mogelijke oplossingen.

Vaste trap van living naar eerste verdieping plaatsen

Een wenteltrap zou moeten vervangen worden door een vaste trap. Van de living naar de eerste verdieping. Houten of metalen trap

Houten trap plaatsen naar zolder

Wij hebben momenteel een dunne stijle trap naar onze zolderruimte. Wij zouden graag de zolder veranderen in slaapkamers. Daarom willen wij de bestaande smalle trap vervangen door een degelijke trap voor dagelijks gebruik. Wij echter een beperkte ruimte om de trap naar boven te laten gaan/draaien.

Prefab betontrap storten in appartement

Eikentrap Vervangen voor betonnen trap in een appartement op de derde verdieping. Graag ter plaatse komen kijken of het mogelijk is.

Partners

Partners van Casius