Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien:

Trap vervangen

Vervanging van een bestaande rechte trap, naar eventueel een rechte of een draaitrap. Binnen in de woning. Houten binnentrap.

Houten trap met leuning naar zolder plaatsen

Hebben een basic houten trapje staan van kinderkamer naar zolder. Zouden deze willen laten vervangen door een stevige houten trap met leuning en bovenaan beschermingshek rond gat van zolder.

Huidige trap vervangen door beklede betonnen trap of hout

Wij twijfelen over een beklede betonnen trap of een volledig houten trap. Ons huis is nog maar 10 jaar oud maar de trap die er nu staat (hout) moet vervangen worden. Dit zijn 14 treden momenteel maar dit zouden er 16 moeten worden.

Houten trappen plaatsen

Een rechte trap plaatsen. Graag budget vriendelijk. Ik ben bezig met de renovatie van mijn woning, en ga de trappen vervangen. Het zijn 4 rechte trappen (16, 5 en 2 keer 10 10 treden). Doordat een deel van de woning verhuurd gaat worden, moeten de trappen R30 zijn. Indien mogelijk worden de trappen in 2 stappen geplaatst, eerst basisstructuur, zodat deze gebruikt kunnen worden voor andere werken en de afwerking niet te beschadigen, en later afwerking.

Vervangen bestaande trap

Bestaande trap van gelijksvloer naar het eerste verdiep vervangen door een nieuw exemplaar.

Oude trap vervangen door nieuwe betonnen trap

Ik wil graag mijn oude betonnen buitentrap laten vervangen door een nieuwe betonnen trap. Het gaat om een trap van het gelijkvloers naar de eerste verdieping met een zijde tegen de muur. Er moet een rechte trap komen in de plek, de oude wil ik ook door de vakman laten verwijderen. Een prefab trap is een optie.

Houten zoldertrap vervangen

Ik wil graag onze vaste trap naar zolder laten vervangen door een minder steile, houten trap. Echter weet ik niet welke afmetingen of gegevens jullie nodig hebben om de offerte op te stellen

Houten buitentrap vervangen door metalen trap

Momenteel een houten trap en die vervangen door een metalen trap. Dit is een buitentrap. Van terras naar gelijkvloers.

Partners

Partners van Casius