Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Vervangen van veluxramen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van veluxramen:

3 veluxramen vervangen

Zou graag 3 veluxramen vervangen met de hoogste isoleringgraad (tripleglas) , velux met rolgordijnen of rolluiken

Vervangen van twee veluxramen

We willen graag 2 naast elkaar liggende veluxramen laten vervangen door nieuwe ramen. de huidige ramen hebben de code GGL308 3000. De ramen moeten een hoge isolatiewaarde hebben aangezien ze gericht zijn op het noord-oosten. De ramen zouden zeer onderhoudsarm moeten zijn dus PVC of overtrokken met PVC. De werken zouden op zeer korte termijn moeten kunnen uitgevoerd worden.

Veluxramen vernieuwen

4 bestaande velux ramen vervangen in een hellend pannendak. Te vervangen en 3 in de lengte te vergroten. Geen gordingen. Dringend uit te voeren.

Vervangen van 2 velux dakramen en plaatsen van een nieuw dakraam

Wij willen dus 2 veluxramen vervangen en 1 nieuw plaatsen op de kruipzolder. Bestaande ramenGGL7 en GGL 8 De nieuwe in maat GGL 7

Vervangen 6 velux dakramen

Wij zouden graag 6 veluxramen vervangen in onze woning. De nieuwe code zou volgens velux ggu mk04. Plaatsing van 6 ramen met muggengaas.

Veluxramen herstellen

In twee dak studio's komt er regen binnen bij ernstige regenval. Blijkbaar is dit te wijten aan de velux ramen waarvan de dichting niet voldoende is en waar blijkbaar een aantal kleine onderdelen moeten vervangen worden. De velux ramen zelf zijn nog in goede staat (bevestigd door dakwerker).

Ramen vervangen door veluxramen

Ik zou graag twee oude ramen van 30 x 60 cm willen laten vervangen door 2 Veluxramen op de zolder. Eén raam zou 114 x 118 cm moeten zijn en de andere 78 x 140 cm meten.

Dakraam vervangen en een extra dakraam plaatsen

Wij zouden een dakraam willen vervangen en 1 extra willen laten plaatsen. Afmeting per raam is 78x118 cm. Veluxramen reeds in ons bezit.