Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Vervanging van het houten deel van een gemetselde vrijstaande brievenbus" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervanging van het houten deel van een gemetselde vrijstaande brievenbus:

Vervanging deurkozijn binnendeur

Door een vochtprobleem is een deurkozijn van een houten binnendeur verkleurd. Deze Ik zou dit graag laten herstellen of vervangen.

Houten trap vervangen/ vernieuwen

Het betreft vervanging van een bestaande houten trap of het vernieuwen hiervan, daar zijn we nog niet uit. De huidige trap heeft breedte van 81 cm, het hoogteverschil vloerdelen is 291 cm en heeft een diepte van 288 cm. Hij heeft een leuning aan 1 zijde en het trapgat is 86x224 we zouden dit trapgat behouden.

Glaspaneel vervangen en kattenluik plaatsen

Wij willen een kattenluik plaatsen en de enige mogelijke plek is in een paneel dubbel glas in een PVC-raam (zie foto). Voor ons zijn 2 opties mogelijk: a. Vervanging van het huidige glaspaneel door een nieuwe paneel dubbel glas met een frame voor het kattenluik; b. Vervanging van het huidige paneel door een weerbestendige houten of kunststofplaat. In beide gevallen wordt het huidige paneel opgeslagen om eventueel later terug te kunnen plaatsen. De maat van het paneel is ongeveer 50cm op 196cm. De uitsnijding voor het kattenluik zal een diameter hebben van 20 à 30cm. Uit te voeren werken: - Exacte opmeting - Bestellen of maken van het nieuwe paneel - Plaatsen nieuwe paneel - Plaatsen kattenluik. Uitvoeringsdatum: kattenluik zou ten laatste klaar moeten zijn rond 20 jan

Vervanging houten binnendeuren

Graag wensen wij 4 houten binnendeuren te vervangen. Houten deuren.

Houten trap vernieuwen en maatkast voorzien onder de trap

Vervanging van een bestaande trap en leuning. Dit over 2 verdiepingen en 2 x 15 treden. Onder de trap willen we een kast inbouwen. Donkerkleurige treden en leuning in glad of witte beton.

Herstelling of vervanging van houten raam

Wij wensen één houten raam van 107cm op 232cm met dubbele beglazing te herstellen of vervangen, aangezien het raam stuk is.

Vervanging van het houten deel van een gemetselde vrijstaande brievenbus

De gemetselde brievenbus van mijn woning bevat een multiplex "kastje" met vooraan de brievengleuf, en opzij een deurtje met slot. Dit multiplex kastje is volledig verrot en dient vervangen te worden door een nieuwe, gelijkaardige constructie.

Vervangen van houten trap

Vervanging van te steile kraaktrap . Houtentrap van tussenverdieping naar de slaapkamers toe. Gesloten trap. 78 cm br