Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Vervanging van het houten deel van een gemetselde vrijstaande brievenbus" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervanging van het houten deel van een gemetselde vrijstaande brievenbus:

Vervanging van het houten deel van een gemetselde vrijstaande brievenbus

De gemetselde brievenbus van mijn woning bevat een multiplex "kastje" met vooraan de brievengleuf, en opzij een deurtje met slot. Dit multiplex kastje is volledig verrot en dient vervangen te worden door een nieuwe, gelijkaardige constructie.

Vervangen van houten trap

Vervanging van te steile kraaktrap . Houtentrap van tussenverdieping naar de slaapkamers toe. Gesloten trap. 78 cm br

Houten trap plaatsen

Momenteel staat er een houten molenaarstrap, maar wegens gedane verbouwingen is deze aan vervanging toe. We zijn op zoek naar een nieuwe trap. Klassieke / landelijke maatwerk trap Kwartdraai naar rechts beneden en dan een rechte trap.

Houten tuinhuis herstellen

Door de rukwinden van vorige week heeft de roofing van ons tuinhuis het begeven. Het dak dient hersteld te worden, dakpanelen op geplaatst worden, alsook vervanging van de deur van het tuinhuis. Dak met hout. Nu moet er houtpanelen opkomen.

Tuinhuis en carport herstellen

Het dak van de carport en het tuinhuis zijn weggewaaid door de storm. Mits vervanging van een paar houten planken kunnen deze heropgebouwd worden.

Renovatie houten garage

De houten garage is 6 x 3,5 meter. De garagepoorten en de planken op de westelijke gevel dienen vervangen te worden. Het deurtje op de zuidelijke gevel is eveneens aan vervanging toe. Het dak bestaat uit golfplaten die vorige zomer door de hitte vervormd zijn. Deze zouden we graag vervangen door een nieuwe isolerende dakbedekking.

Nieuwe houten of PVC voordeur plaatsen

Mijn voordeur sluit zeer moeilijk en is vermoedelijk aan vervanging toe. Nieuwe voordeur wens ik in pvc of hout.

Houten of stenen keldertrap plaatsen

Vervanging houten keldertrap met 1 kwartaal bovenaan. De oude trap was rot onderaan door water in de kelder. De trap werd verwijderd en de kelder werd volledig waterdicht gemaakt. Er mag niet worden geboord in de vloer of in de keldermuren onder een hoogte van ca. 1,5 meter om de kelderdichting niet te beschadigen. Graag een houten trap plaatsen of ander materiaal bijvoorbeeld stenen trap.