Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Voordeur plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Voordeur plaatsen:

Brandwerende voordeur in appartement leveren en plaatsen

Brandwerende voordeur plaatsen in een studio op het 8ste verdiep. Het zijn de afmetingen van een standaarddeur.

Renovatie/restauratie uitvoeren

Houtwerk buiten: 1 Nazicht en restauratie buitenschrijnwerk (ramen, deuren, garagepoort, kozijnen ramen en deuren, vensterluiken) 2 Nazicht aansluiting buitendeuren tegen kozijnen 3 Nazicht aansluiting raamvleugels tegen elkaar en tegen kozijnen 4 Nazicht en vervanging tochtstrippen in vensters en deuren 5 Isoleren binnenkant buitendeuren en garagepoort 6 Plaatsen ingebouwde tochtborstels voordeur en 2 achterdeuren 7 Oplossen kromtrekken voordeur bij warm weer 8 Wegwerken slepen buitendeuren en binnendeur tussen hal en keuken 9 Nazicht sluiting luiken vensters tuinzijde 10 Verlengen oversteek pergola 11 Vervangen platen dak pergola 12 Vervangen schrootjes zijkanten pergola Houtwerk binnen: 13 Wegwerken schrootjes slaapkamers en overloop 14 Nakijken parket op 1 ste verdiep

Brandwerende voordeur appartement

Brandwerende voordeur type RF30 plaatsen in appartement. Graag schilderklaar of in uniforme ralkleur.

Renoveren van houten dakgoot, voordeur en twee dakkapellen

Wij hebben recent in de voorgevel van onze eigen woning nieuwe ramen laten plaatsen door de firma NV Lanssens. Nu dient nog de originele houten voordeur (gevel is laat 18de eeuws) en dakgoot (hout) en eventueel dakkapellen (hout) aangepakt te worden alvorens deze opnieuw kunnen geschilderd worden.

Geluidsisolerende voordeur plaatsen in appartement

De voordeur van het appartementsgebouw is een deur die automatisch sluit, en dit is heel duidelijk te horen in mijn appartement (GV). Daarom zou ik graag willen bekijken of de deur naar mijn appartement zou kunnen aangepast worden naar een geluidsisolerende deur, zodat het geluid bij het dichtslaan van de voordeur gedempt wordt. Grofweg zijn de afmetingen van de deur nu 92cm x 212cm. De deur is 4cm dik. Het slot is een driepuntslot.

Trapgaten maken en plaatsen trap

Twee trapgaten maken in een beton structuur, en afwerken, en vaste trap plaatsen. Deze trap mag in het hout zijn. Daarnaast zou ik ook een extra voordeur in het hout wensen te plaatsen.

Plaatsen inkomdeur studio

Inkomdeur studio vervangen. Standaard voordeur voor verhuur. Neutrale kleur met bolle knop aan kant van gang, geen klink. Oude deur uitbreken.

Nieuwe voordeur plaatsen

Onze voordeur is aan vernieuwing toe. Deur is 2m03 hoog zonder omlijsting, maar er zit nog een venster van 31cm boven met een betongedeelte. De deur is 94cm breed. Type deur nog niet beslist, maar graag met veiligheidslot. Daarnaast een houten trap, 18 treden dat zou moeten onder handen worden genomen. Treden buigen lichtjes door en er is houtrot.