Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Vrijstaande garage bouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vrijstaande garage bouwen:

Vrijstaande garage bouwen

Een vrijstaande garage met plat dak voor 2 auto’s met bijkomende plaats voor tuingereedschap. Betonvloer en oprit ligt er al. Stukje ruwbouw gezet met raam en deur, dit is even geleden zelf gedaan. Gevelsteen is nog niet voorzien. Elektriciteit is aanwezig tot aan ons berghok, maar we wensen het door te trekken tot de garage zodat we een aantal stopcontacten kunnen steken. Daarnaast wensen we ook leidingen te leggen voor water te hebben daar.

Stenen garage metselen

Bouwen van nieuwe vrijstaande stenen garage. Snelbouw + gevelsteen + dak + deur + raam op bestaande fundering van 7 x 3 meter. Momenteel staat er een houten garage die ik graag wil vervangen door een gemetste garage.

Garage bekleden en uitbreiden

Graag had ik de mogelijkheden geweten van de renovatie van de garage. Vrijstaande garage. Buitenkant bekleden + mogelijks uitbreiden (we hebben nog twee aanpalende 'koten' die afgebroken zouden mogen worden).

Garage aanbouwen

Ik wil een vrijstaande garage laten bouwen met een oppervlakte van 5 op 8 meter met een hoogte van 3,5 meter. De betonplaat is reeds gegoten. Garage voorzien van poort, deur en 2 vensters.

Houten poort plaatsen

Graag offerte voor de plaatsing van een houten poort met vast stuk tussen bestaande woning en vrijstaande garage.

Bouwen van vrijstaande garage

Vrijstaande garage bouwen.

Garage metselen + opbouw

Bouwen van nieuwe vrijstaande stenen garage (snelbouw + gevelsteen + dak + poort+ deur +raam) op nieuwe fundering (7mx5m) + metselen van 2 muurtjes (enkel gevelsteen) van 6. 4m lang en 2. 5 meter hoog en 3. 70 m lang en 2. 5 meter hoog. Uitvoering april-mei -juni. Graag prijsdetaillering per onderdeel, fundering, snelbouw, gevelsteen, dak. Plaatsbezoek ter plaatse kan zeker, na bericht.

Vrijstaande garage verbreden

Achteraan het erf staat nu een garage van 3,5 meter breed op 6,12 meter diep. Ik zou hiervan een dubbele garage willen maken. Dus verbreden tot hele breedte perceel : 6 meter. De poort vooraan van 2m50 kan eventueel achteraan worden gebruikt. In de nieuwe bredere garage moet dan 1 grote poort van ongeveer 5m60 komen. Vooraan. Werken uit te voeren in Hasselt. Huis is nieuwbouw uit 2011