Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Wandkast op maat maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Wandkast op maat maken:

Wandkast en bureau op maat

Graag hadden we een wandkast voor blurays en boeken op maat met een bureau in MDF of ander materiaal is ook oke naargelang het advies van de vakman.

Wasplaats op maat maken

2 ruimtes in te richten: wasplaats met aan de ene muur (3m70) een tablet met wastafel, kleine inbouw vaatwasser + kast onder wastafel + open ruimte voor wasmachine & droogkast naast elkaar + 2 uittrekbare wasmanden. Aan de andere muur (4m10 à 4m15) 3 kasten tot aan t plafond + 3 lage kasten en in de hoek een holle kast die n stuk doorloopt langs de zijmuur (om de grasmachine onder te kunnen zetten). Boven de lage kasten: schuiven met n wasrek in. Deze schuiven lopen door in de hoge kasten (dus 6 wasrek-schuiven in het totaal). Het tablet boven de holle kast en boven de 3 schuiven op de lage kasten, ligt dus n stuk hover dan n gebruikelijk werkblad. In de kamer daarnaast: een wandkast v +-2m60 met onderaan 4 uittrekbare schoenenkasten, daarboven 4 schuiven & 4 kasten voor jassen.

Wandkast op maat maken

Wandkast in moderne stijl maken voor living van plafond tot vloer. Breedte 3.05 m, -hoogte 2.30 m en diepte 60 cm . Met schuiven en planken, trekdeuren.

Wandkast en berging op maat maken

Wandkast in hal rondom de electriciteitsmeter. L x B x D= 254 x 130 x 19 cm. Wandkast berging voorzien en eventueel afwerking berging.

Toog met bijhorende wandkasten op maat maken

Wij gaan ons café uitbreiden met een tweede café in de kelder. Daarvoor hebben wij uiteraard een mooie toog nodig met een bijhorende wandkast voor de flessen en glazen edm.

Wandkast op maat maken

Een volledig nieuwe wandkast in witte gladde melamineplaten maken. Afmetingen: 428 cm breedte, 262cm hoogte. Diepte: deel 1: 60 cm, deel 2: 30 cm. Graag met in totaal 29 legplanken, 1 deurkast voorzien waar inbouwijskast in terecht kan. 1 deel met een 'valse' uitneembare wand, daar er buizen achter lopen. Kast is door ons reeds uitgetekend.

Planken tegen de muur plaatsen als wandkast

Wil een zestal planken tegen de muur laten plaatsen als soort van rek / kast. Deze moeten op maat worden gezaagd. Welk soort hout is te bespreken met de vakman.

Moderne strakke kast op maat in living

Wij willen graag een kast laten maken voor onze living. Dit zou een open wandkast worden met een aantal kastjes die ook gesloten kunnen worden. De kast start niet vanaf de vloer maar vanaf een hoogte van ongeveer 1,5 m. We zijn op zoek naar een schrijnwerker die ons verder kan helpen bij het ontwerp, het maken en plaatsen van de kast. Hierbij een aantal foto's van de soort wandkast die we bedoelen. Het houtsoort is te bespreken.