Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Waterdicht maken van een aluminium schuifdeur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Waterdicht maken van een aluminium schuifdeur:

Waterdicht maken van een aluminium schuifdeur

Waterdicht maken van aluminium schuifdeur van 2.5-3m, 3 panelen, last van waterinsijpeling op dakterras.

Houten ramen waterdicht maken

Ik heb net een nieuwe woning gekocht maar heb wat last aan 4 houten dubbelglas ramen. Als het hard regent komt er wat water binnen het huis insijpelend. 2 ramen op zolder en 2 ramen beneden.

Tuinhuis schilderen en plat dak volledig waterdicht maken

Het tuinhuis moet volledig geschilderd worden. Hiernaast moet het dak hersteld en waterdicht gemaakt worden en de dakgoot goed aansluiten. Het tuinhuis bestaat uit een open en gesloten gedeelte. Oppervlakte gesloten gedeelte: 3,25 meter (voorkant) op 4,85 meter ; open gedeelte: 4 op 3,25 meter

Waterdicht maken van PVC ramen

We hebben een appartement met 3 vrijstaande gevels. Via sommige ramen insijpelen van water bij veel wind en regen. Probleem me afsluitrubbers of verkeerde afstelling. Dit gaat om 6 ramen van een appartement.

Waterdicht maken houten raam

Oudere houten ramen laten bij slagregen water door graag waterdicht maken.

Herstellen van een schuifdeur

Ik zou graag een offerte willen vragen van een schuifdeur te herstellen en een veranda waterdicht te maken.

Waterdicht maken houten raam

Wij hebben reeds enige tijd last van insijpelend water bij slagregen. Dit bij 2 vensters op de eerste verdieping. De oorzaak vind ik zelf niet; vandaar zoektocht naar raamspecialist.

Lavabomeubel maken op maat

Graag hadden wij een lavabomeubel laten maken in onze doucheruimte. Tussen 2 bestaande muren willen we 2 stevige degelijke donker houten planken (waterdicht). Op de bovenste zou een lavabo voorzien moeten worden met afvoer.