Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Zoldergat maken en vaste trap plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zoldergat maken en vaste trap plaatsen:

Zoldergat maken

Ik wil een nieuw zoldergat laten maken en het oude laten dichtmaken. Het is een oudere woning. De zoldervloer is van beton, maar ik weet niet indien het gewapend beton is.

Zoldergat maken en vaste trap plaatsen

Zoldergat bevindt zich nu op een slaapkamer en ik zou een zoldergat op de gang willen met een luik en vaste of uitvouwbare ladder.

Zoldergat maken en vaste trap plaatsen

Wij zijn onze zolder aan het afwerken van binnen om er een volwaardige slaapkamer van te maken. Hiervoor moet het zoldergat verplaatst worden en een vaste houten trap gestoken worden.

Zoldergat maken en vaste trap naar zolder plaatsen

Er zou een nieuw zoldergat moeten komen en een vaste trap boven de bestaande trap naar zolder toe. Het oude gat naar zolder terug dichten.

Plaatsen zolderluik met trap

Wij hebben een bestaand zoldergat met een zeer onstabiele, versleten harmonica trap. Graag willen we dit laten vervangen door een houten, uitschuifbare trap. Het trapgat is redelijk klein (60cm op 90 cm). Mocht het mogelijk zijn om dit groter te maken.

Houten trap plaatsen

Vaste gesloten zoldertrap in hout met ballustrade. Momenteel is er een zolderladder via een luik. Nieuw zoldergat maken en huidige zolderluik dichten. Het gaat om een houten vloer structuur. Trap dient in dezelfde stijl als de huidige trap gemaakt te worden. Op de verdieping loopt er nog een ballustrade tot aan de muur, deze dient geopend te worden voor de nieuwe trap. Dient niet vernist te worden. Hoogte +/- 240cm , breedte trap +/- 80cm, lengte : +/- 250cm.

Maken zoldergat in houten structuur en installatie vlizotrap

Betreft kleine zolderruimte die momenteel niet toegangelijk is via onderliggende verdieping. Er is momenteel geen info bekend over draagsterkte van de zoldervloer, maar deze bestaat uit hout. Reden voor werken: bij-isolatie zolder en gebruik als bergruimte.

Houten trap plaatsen naar zolder + zoldergat maken

Vaste trap steken naar de zolder+zoldergat is in houten bezoldering. Rechte houten trap plaatsen-eenvoudige trap is een trap die je niet ziet dus moet niks speciaals zijn. Hoogte vloer tot afgewerkte vloer op zolder plus minus 2800 beschikbare lengte op vloer 3200 Stalen H profiel ( 180/180 ) steken om houten balken te ondersteunen 4278 .