Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Zoldergat vergroten en vaste trap installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zoldergat vergroten en vaste trap installeren:

Houten trap plaatsen en trapgat maken

Ik wil graag een nieuwe houten trap (L-trap) laten plaatsen en zoldergat vergroten in beton (beton 10 en met potten geplaatst) nu: 60x80.

Zoldergat vergroten en vaste trap installeren

Op dit moment een steile zoldertrap. Vraag om zoldergat te vergroten en vaste trap te installeren.

Vergroten zoldergat en trap plaatsen

Vergroten van zoldergat (stelton beton gewelven). Plus plaatsen uitschuifbare trap.

Vaste houten trap naar zolder plaatsen met leuning + zoldergat vergroten

We hebben het plan om de zolderruimte in te richten als 4 de slaapkamer. Momenteel is de zolder enkel bereikbaar via een luikje op de 2 de verdieping, graag een vaste zoldertrap plaatsen in hout. Tegen de muur zou er ook aan de andere zijde een leuning moeten komen.

Zoldergat vergroten en vaste trap installeren

We willen graag de bestaande trap laten vervangen en in een keer doortrekken naar de zolder. Dit is momenteel een ronde trap naar boven en we willen graag een dichte trap langs de muur naar boven toe. Richting zolder zit momenteel alleen maar een vlizotrap en het gat daarvan zal groter gemaakt moeten worden voor de vaste trap.

Dubbele kwartslag trap + zoldergat verplaatsen

Willen graag het bestaande zoldergat laten dichtmaken en verplaatsen naar achter en vergroten. Ter hoogte van einde van de gang en de nis in de aanliggende kamer willen we een dubbele kwartslag trap plaatsen. Er dient rekening gehouden te worden met de schuine wand boven en het latwerk van het dak moet licht aangepast worden.

Vergroten zoldergat

Wij beschikken over een woning waar alles momenteel gelijkvloers is. Bouwkundig zal het wel de bedoeling geweest zijn destijds om ook het verdiep (zolder) totaal in te richten daar water en chauffage leidingen zijn voorzien. Dit werd echter nooit door de vorige eigenaars uitgewerkt. Wij willen echter de verdieping wel gebruiken maar er is enkel een simpele zoldertrap voorzien (kader van 60/100, dit gat willen wij laten uitvergroten naar 80/145 om een plaatsbesparende draaitrap te plaatsen.

Zoldergat vergroten

Vergroten van bestaande zoldergat. Eventueel plooiladder installeren in toegangsluik. Bestaande structuur (balken) op professionele manier veranderen zodat stevigheid plafonds behouden blijft. Plafonds uit gyproc.