Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Zoldergat verplaatsen in beton trap met kwartslag plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zoldergat verplaatsen in beton trap met kwartslag plaatsen:

Zoldergat verplaatsen en vaste trap installeren

Zoldergat verplaatsen. Vaste trap naar zolder installeren.

Zoldergat verplaatsen in beton + trap met kwartslag plaatsen

Wij hebben een half open bebouwing gekocht en willen graag een vaste trap naar de zolder. Er is reeds een valtrap naar de zolder. Het gat is te klein en het nieuwe gat moet op een andere plaats komen.

Zoldergat verplaatsen en vaste trap installeren

Ik wil mijn zoldertrap vervangen door een vaste trap. Het trapgat moet hiervoor verplaatst worden. Ik heb een houtskeletbouw dus een houten zoldering. De huidige trap staat in de garage en de nieuwe trap moet daar ook komen. De toegang is dus vlot bereikbaar.

Zoldergat verplaatsen en vaste trap installeren

Momenteel hebben we een klassieke zoldertrap, maar willen een vaste trap plaatsen. We zouden het huidige zoldergat willen verplaatsen en een groter gat maken voor een vaste trap met armleuning.

Zoldergat met trap verplaatsen

Wij hebben in onze berging een trapgat waaruit we een uitschuifbare trap kunnen halen waarmee we toegang krijgen tot onze zolder. Omdat we onze berging anders willen indelen en we een muur willen plaatsen op een bepaalde plaats in de berging, zit het zoldergat in de weg. We willen immers de toegang tot onze zolder zeker behouden (met schuiftrap, geen vaste trap). Daarom zouden we graag het zoldergat met de trap willen verplaatsen naar een andere plaats in de berging (zie foto 2: zoldergat + trap in de verte in zone 2 van de berging willen we graag verplaatsen naar zonde 1 van de berging, daar waar de foto getrokken werd). Graag hadden we advies of dit kan en

Installeren van nieuwe trap naar zolder

Momenteel hebben we een klassieke zoldertrap (luik), maar willen een vaste trap plaatsen. We zouden het huidige zoldergat willen verplaatsen en een groter gat maken voor een vaste trap. We willen ook een trap en een paar wanden (gyproc? ) laten plaatsen.

Trapgat maken om vaste trap te maken in houten plafond naar zolder

Momenteel hebben we een klassieke zoldertrap (luik), maar willen een vaste trap plaatsen. We zouden de huidige zoldergat willen verplaatsen en een groter gat maken voor een vaste trap.

Dubbele kwartslag trap + zoldergat verplaatsen

Willen graag het bestaande zoldergat laten dichtmaken en verplaatsen naar achter en vergroten. Ter hoogte van einde van de gang en de nis in de aanliggende kamer willen we een dubbele kwartslag trap plaatsen. Er dient rekening gehouden te worden met de schuine wand boven en het latwerk van het dak moet licht aangepast worden.