Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Zolderluik plaatsen in verbouwingsproject" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zolderluik plaatsen in verbouwingsproject:

Zolderluik plaatsen in verbouwingsproject

Onze zolder is niet toegankelijk momenteel. Wij willen graag een zolderluik met uitschuifbare trap laten plaatsen om enerzijds de ruimte te gebruiken als berging en anderzijds om ons dak van binnenuit te isoleren. Gat hoeft niet groot te zijn: ongeveer 80 op 80 centimeter of 1 meter op 1 meter. De zoldervloer bestaat uit planchetten.

Vaste trap plaatsen

Wij willen een vaste trap naar de zolder, er is reeds een zolderluik aanwezig.

Plaatsen zolderluik met trap

Wij hebben een bestaand zoldergat met een zeer onstabiele, versleten harmonica trap. Graag willen we dit laten vervangen door een houten, uitschuifbare trap. Het trapgat is redelijk klein (60cm op 90 cm). Mocht het mogelijk zijn om dit groter te maken.

Houten trap plaatsen

Vaste gesloten zoldertrap in hout met ballustrade. Momenteel is er een zolderladder via een luik. Nieuw zoldergat maken en huidige zolderluik dichten. Het gaat om een houten vloer structuur. Trap dient in dezelfde stijl als de huidige trap gemaakt te worden. Op de verdieping loopt er nog een ballustrade tot aan de muur, deze dient geopend te worden voor de nieuwe trap. Dient niet vernist te worden. Hoogte +/- 240cm , breedte trap +/- 80cm, lengte : +/- 250cm.

Uitschuifbare zoldertrap plaatsen

Ik heb momenteel een zolderluik maar zonder trap. Ik zou dit willen vervangen door een luik met uitschuifbare trap. Hoogte tussen 300 en 350.

Zoldertrap plaatsen

Wij willen onze zolderopening voorzien van een zolderluik met trapladder. Opening reeds aanwezig. Hiervoor zou iemand moeten langskomen voor de opmeting. Ook de plaatsing kunnen we niet zelf doen.

Houten vaste trap plaatsen

Nu hebben we een aparte zolderluik om naar zolder te gaan. We willen graag de trap doortrekken naar zolder. We hebben nu een beukentrap. Opening is reeds gemaakt.

Vast trap naar zolder plaatsen

We laten onze zolder isoleren en overwegen om de zolderruimte te gebruiken als hobbykamer. Er zou dan een vaste trap moeten komen. Daarvoor moet wel een gat gemaakt worden in het plafond (beton) want het huidige zolderluik bevindt zich niet op de juiste plaats.