Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
617 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oost-Vlaanderen:

donderdag 17 oktober 2019

Lek herstellen aan dakraam

Bij hevige regen en wind loopt er water binnen ter hoogte van het dakraam. Het is een vast raam (geen Velux) in een hellend dak met tegelpannen.
woensdag 16 oktober 2019

Velux raam herstellen

Nazicht velux raam (GHL 98134 U04). Er zijn waterinsijpelingen aan de bovenkant ter hoogte van ventilatieklep.
dinsdag 15 oktober 2019

Herstelling van plafonds en muren na waterschade

Door de defecte vaatwasser van mijn bovenburen is er water gelekt naar beneden waardoor mijn plafond beschadigd is in de eetkamer. Hierdoor is er water naar beneden gekomen en zit ik nu met vochtblazen op mijn plafond. Ik ben nog juist op zoek naar iemand die mijn plafond eventueel kan herstellen.
zondag 13 oktober 2019

Houten trap herstellen

In de beuken trap zitten er 2 putten in de trap. De trap was recent behandeld met zweedse olie. Ik zou de schade zo mooi mogelijk willen repareren.
donderdag 10 oktober 2019

Plaatsen zoldertrap

Ik wil een vaste trap laten plaatsen naar mijn zolder. Er is een trapgat aanwezig, maar deze moet dichtgemaakt worden. We wensen dus de trap op een andere plaats te installeren.
maandag 7 oktober 2019

Houten trap vernieuwen

De onderste 2 treden zijn gedraaid en dan zijn het 11 rechte treden. Het is een open trap. Volledige nieuwe design / moderne maatwerk trap /binnentrap
maandag 7 oktober 2019

Plaatsen van Fakro rolluiken solar

We willen 3 Fakro rolluiken met solar en Fakro muggenhor laten plaatsen.
zondag 6 oktober 2019

Herstellen trap

Traponderdeel door plafond gebarsten.
donderdag 3 oktober 2019

Garage plaatsen

Graag plaatsen garage met outdoor livingroom. Fundering reeds gegoten maar misschien nog aanpassingen nodig. Type garage: Erasmus met afmetingen van 3,8m op 5,5m en bijgebouw15m²
donderdag 3 oktober 2019

Houten trap installeren

Er is momenteel een trap aanwezig in de inkomhal. Ik wens mijn huidige trap te renoveren of vernieuwen. Qua materiaal liefst een houtentrap. Er is een kwartslag aanwezig in de trap.