Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
486 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oost-Vlaanderen:

woensdag 3 januari 2018

Betontrap storten

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Het gaat om een totaalverbouwing met aanbouw. Rond de zomer zal de aanbouw geplaatst worden. De trap komt in het bestaande huis. Naast een vide. Plannen kunnen doorgestuur worden ter verduidelijking. Het gaat om een trap met 15 treden. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen
woensdag 3 januari 2018

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Pila 290 x 290 van Makro laten plaatsen. De beton ondergrond is al aanwezig. Wij wensen de prijs voor de installatie incl vloer en de dakgoten.
dinsdag 2 januari 2018

Herstellen mechanisme schuifraam

De hendel van het schuifmechanisme zit geblokkeerd, vermoedelijk binnenin afgebroken. Raam staat open en kan niet meer gesloten worden. Met dit koude weer dringende herstelling gevraagd.
zondag 31 december 2017

Blokhut plaatsen

Graag zouden wij ons een blokhut laten zetten een type luna 300cm x250cm.Fundering staat er.
zaterdag 30 december 2017

Betontrap storten in nieuwbouw

Voor onze nieuwbouwwoning te Grembergen willen wij een gepolierde betontrap. Treden :14 treden. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Een zijde tegen de muur, en andere zijde open. Trap komt in de woonkamer.
vrijdag 29 december 2017

Houten trap plaatsen

Ik ben bezig met volledige renovatie van mijn huis ik wil graag prijzen en modellen zien... houtkleur en wit is mijn keuze. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Van eerste naar zolder. Beneden met een draai en boven een rechte trap.
donderdag 28 december 2017

Platen plaatsen om etalage te beschermen

Houten platen plaatsen om etalage te beschermen tijdens carnaval. Deze moeten op maat gemaakt worden. Oppervlakte ken ik niet.
woensdag 27 december 2017

Houten trap plaatsen

Indien mogelijk graag even ter plaatse komen om te bespreken. Mogelijks huidige trap verwijderen. Gaat over twee verdiepingen. Tussen eerste en tweede een nieuwe trap plaatsen. Tussen gelijkvloers en eerste wellicht renoveren of vervangen. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen
zaterdag 23 december 2017

Zoldertrap mechanisme vervangen

Vervorming van plooimechanisme, is te vervangen.
zaterdag 23 december 2017

Stalen of aluminium kozijnen plaatsen

Tussen woonkamer en tuin openslaande deuren ongeveer 4 meter op 3. Momenteel venster die niet open kan. We willen er een openslaande raam insteken met kozijnen. Liefst staal of aluminium.
donderdag 21 december 2017

Houten trap vervangen

Onze huidige zoldertrap is veel te stijl en ik zoek hier andere oplossingen voor. Ik zou graag de mogelijkheden met de vakman bespreken. Het gaat om een houten, rechte trap met een draaibeweging.
maandag 18 december 2017

Herstellen hendel mechanisme van schuifraam

Hendel gaat niet meer omhoog nadat het al tijdje haperde... Zit muurvast en krijg schuifraam nu niet meer dicht.
maandag 18 december 2017

Herstellen schuif kipraam en slot deur

Ons kiepraam naar het terras kiept niet meer. Sluiten werkt wel. Klink zit niet 100 percent vast. Slot voordeur sluit niet meer voor 100 procent ook eens nakijken.
vrijdag 15 december 2017

Metalen trap voor kelder te plaatsen

Bestaande houten trap van de kelder (<2m hoog) moet er uit en vervangen worden door bvb een gegalvaniseerde trap.
donderdag 14 december 2017

Houten trap plaatsen

Ik zoek een vakman voor levering en plaatsing van een stevige en veilige zoldertrap (opplooibaar in luik) afmetingen 140x70. Er is nog geen trap aanwezig, recent woning gebouwd. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen
woensdag 13 december 2017

Plaatsen van zonwering en vliegenraam

Graag vakman voor het laten maken voor een aantal werken aan ons appartement. Het plaatsen van een buitenzonwering (screen). Het vernieuwen van een kassement in MDF. Het plaatsen van een vliegenraam.
woensdag 13 december 2017

Plaatsen van branddeur

Plaatsen van nieuwe branddeur en kader. Oude is beschadigd en dient vernieuwd te worden. Branddeur voor appartement.
woensdag 13 december 2017

Carport in aluminium of hout plaatsen

Ik wil graag geen carport plaatsen. De afmetingen van de gewenste carport zijn hoogte 2 m, lengte 6 m en breedte 3 m.. Ook zou ik graag een kant toemaken. Qua materiaal dacht ik aan hout of aluminium, te bespreken met de vakman.
maandag 11 december 2017

Prefab betontrappen plaatsen

Wij willen onze 2 huidige trappen in het beton plaatsen. De trappen gaan rechts omhoog en draaien hierna naar links, het is dus een U vorm. We twijfelen nog om voor poliebeton te opteren of gewoon een betontrap en deze hierna af te werken met marmer, dit is te bespreken met de vakman.
maandag 11 december 2017

Metalen trap plaatsen

Aanbouw woning waarbij er een nieuwe kelder is. Momenteel enkel een gat zonder trap. We zouden graag een metalen trap hebben met leuning. (bv. galvanisé) De breedte is 90 cm
zondag 10 december 2017

Zandstralen van trap

We zouden graag onze trap + leuning laten zandstralen of afschuren. De trap is momenteel bedekt met tapijt. Dit zouden we zelf verwijderen. In totaal zijn het 32 treden
donderdag 7 december 2017

Rechte trap plaatsen

Huidige draaitrap binnen vervangen door een rechte trap. Hij twijfelt tussen metalen en houten trap, wil dit ter plekke met vakman bespreken. De afmetingen van de trap zijn niet gekend, ook ter plekke bespreken.
dinsdag 5 december 2017

Betontrap storten

Ik had graag een niet-gepolierde betontrap laten storten/plaatsen. Betreft het storten/plaatsen van een niet-gepolierde betontrap . Betreft een betontrap met 4 overlopen in een traphal van het gelijkvloers tot de 2 de verdieping. De trap dient ook als nooduitgang bij brand daar de juiste afmetingen dienen gerespecteerd te worden. 4 overlopen, hoogte 6. 30 m, breedte 1 m, 30 treden
maandag 4 december 2017

Afbraak tuinhuis en plaatsing nieuw tuinhuis

Afbreken houten tuinhuis van 3 m op 4 m met golfplaten dak. Wegbrengen afbraakmateriaal. Tuinhuis werd destijds opgebouwd obv 4 voorgemonteerde panelen/zijden. (1ste helft 2018 plaatsing van een nieuw tuinhuis/blokhut mogelijk)
zondag 3 december 2017

Prefab betontrap plaatsen in NB

Nieuwbouw met 110 m² poly beton en daarbij een rechte polybetontrap van 110 cm breed en 7 treden (half verdiep ) hoog. Dat die gelijk loopt met de vloer.

Partners

Partners van Casius