Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Oost-Vlaanderen.

392 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ombouw garage naar leefruimte en badkamer, plaatsen van 3 glad gepolierde beton trappen, nieuwe trap in beton of industrieel staal plaatsen, houtskeletbouw plaatsen, nieuwe trappen plaatsen, metalen trap plaatsen, gesloten zoldertrap met Z treden plaatsen, zwevende trap in gang plaatsen, op maat maken en installeren trappen en deuren, zwevende trap in inox plaatsen, bestaande trap uitbreken en vervangen door nieuwe, nieuwe zoldertrap plaatsen, vervangen van enkel naar dubbel glas, nieuwe ramen en deuren plaatsen, tuinhuis afbreken en nieuwe plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen garage en carport in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oost-Vlaanderen:

donderdag 20 juli 2017

Deuren repareren en raam te plaatsen

Schuifdeur en achterdeur beschadigd in miranti hout. Raam volledig gebroken.
donderdag 20 juli 2017

Zwevende trap in inox plaatsen

Plaatsen van een zwevende trap hoogte 2. 70 m in moderne uitvoering met leuning komt tegen een muur met een hoek van 90 graden. Graag in inox. Die zou moeten geplaatst worden in de inkom van gelijkvloers naar de eerste verdieping.
woensdag 19 juli 2017

Tuinhuis Tokio plaatsen met ondergrond

Graag tuinhuis Tokio plaatsen met ondergrond.
woensdag 19 juli 2017

Houten ramen herstellen

Ik wil de houten ramen van mijn huis laten herstellen.
dinsdag 18 juli 2017

Tuinhuis Wales plaatsen

Tuinhuis Wales te laten plaatsen. Betonnen vloer is aanwezig.
dinsdag 18 juli 2017

Vervangen van enkel naar dubbel glas

Vervangen enkel naar dubbel glas. Dit zou ongeveer 14 stuks moeten zijn die moeten vervangen worden.
maandag 17 juli 2017

Afschuren houten ramen en kroonlijst

Het afschuren van 5 houten ramen en een kroonlijst, eventueel door te zandstralen. Nadien inwrijven met kleurloze vernis of iets dergelijk ter bescherming.
maandag 17 juli 2017

Houten trap plaatsten 10 treden

Houten trap bestaat uit 10 treden vastgemaakt langs 1 kant in de muur. Railing en spijlen hoeven niet vervangen te worden.
zondag 16 juli 2017

Varvangen beschadigde OSB ondergrond

We hebben recentelijk een waterlek gehad (regenwaterpomp), waardoor het tapijt samen met de OSB ondergrond onherroepelijk beschadigd zijn en dus moeten vervangen worden. We zijn hiervoor verzekerd, dus moeten we een bestek hebben voor herstelling. Graag bestek in aparte onderdelen: - vervangen van bestaande OSB platen (18m dik) - plaatsen van tapijt De kamer meet 3m10 op 3m30.
vrijdag 14 juli 2017

Tuinhuis Lounge plaatsen

Graag willen wij ons tuinhuis laten plaatsen van 2,95m x2,95m. Er dient eveneens een dakgoot gemonteerd te worden. Een betonnen ondergrond is reeds voorzien. Ons huis is reeds 18 jaar oud. De levertijd bedraagt 4 tot 6 weken dus de montage zou ongeveer tegen eind augustus, begin september dienen te gebeuren.
vrijdag 14 juli 2017

Slepende deur herstelen

De vloer werd recent betegeld maar de sasdeur in PVC sleept tegen de grond.
vrijdag 14 juli 2017

Nieuwe trap plaatsen en trapgat maken

Plaatsen van een vaste zoldertrap en het maken van een nieuw trapgat in houten rooster.
donderdag 13 juli 2017

Nieuwe keldertrap plaatsen

Er was een houten trap naar onze kelder, maar die was door het vocht gerot en daar zakten we dus door. Ondertussen hebben we extra ventilatie gestoken, en de muren worden nog geschilderd met een aangepast vochtwerend product, maar nu zouden we dus ook graag een nieuwe trap in onze kelder willen. Gezien het feit dat de kelder vermoedelijk nog steeds licht vochtig zal blijven, wellicht best geen houten trap? We zijn benieuwd naar de mogelijkheden! Liefst een stevige trap die nog zoveel mogelijk ruimte in de kelder vrij laat. Materiaal dus nog te bespreken met vakman, staal, inox of zelfs beton.
woensdag 12 juli 2017

Nieuwe trap in beton of industrieel staal plaatsen

Ik zou graag een trap plaatsen van -1 tot niveau 2. Hoogteniveaus zijn: -1-0 = 205 cm 0-1 = 366 cm 1-2 = 306 cm Trapgat = 155 x 200 cm. 1 zijde van 155 Beton industriële look.
woensdag 12 juli 2017

Massieve bloktrap in gelakt staal plaatsen

Massieve bloktrap in gelakt staal ( Ral 9016) met loopvlak in corian. Hoogte van de trap is 3190 mm en de breedte 900 mm en bestaat uit 16 rechte treden. Rond de maand oktober de werken laten starten.
woensdag 12 juli 2017

Vervangen van klink en stang binnenkant van kantelpoort

Ik heb een houten kantelpoort waarvan de klink aan binnen- en buitenkant afgebroken is en ook een stang aan de binnenkant dus ik krijg ze niet meer open noch dicht. Indien onherstelbaar graag prijs voor een nieuwe poort
woensdag 12 juli 2017

Blokhut Rimini plaatsen

Blokhut Rimini 2 260x260, met vloer Rimini en goot Padua. Deze is al geleverd dus zo snel mogelijk uit te voeren.
woensdag 12 juli 2017

Blokhut Bonn plaatsen

Graag willen wij blokhut Bonn 385 x 295 laten plaatsen door vaklui. Graag zo vlug mogelijk. Tuinhuis is geleverd sinds 5 juli 2017. Betonnen ondergrond is geplaatst.
dinsdag 11 juli 2017

Houtskeletbouw plaatsen

Timmer- en schrijnwerker die ons kan helpen bij verbouwing van onze woning. Dit zou voor de tweede week van augustus zijn dat de werken mogen starten.
maandag 10 juli 2017

Keukenkast monteren

Ik heb een keukenkast gekocht in de lengte van 280 cm. Graag zou ik die willen laten monteren.
maandag 10 juli 2017

Plaatsen blokhut

Wij zouden graag tuinhuis Luna(290x248 cm) bestellen bij Makro. De plaatsing zou liefst voor 20 augustus moeten gebeuren(wegens plaatsing terras)Er zal wel een sokkel van stabilisé gelegd zijn. Er moet geen vloer geplaatst worden wel een dakgoot . Het hout gaan we laten impregmenteren. Hoeveel bedraagt de meerkost om de blokhut te laten zetten en is de vooropgestelde datum haalbaar ?
maandag 10 juli 2017

Metalen trap plaatsen

Zwart metalen trap met industriële look zonder leuning plaatsen. breedte = 1 meter.
maandag 10 juli 2017

Herstellen voordeur

Herstellen slepende voordeur, waarschijnlijk regelmechanisme onderaan de voor deur defect.
zondag 9 juli 2017

Tuinkast in steigerhout maken

Graag offerte voor een tuinkast in steigerhout te maken.
zondag 9 juli 2017

Plaatsen blokhut type Villach

Plaatsen van blokhut type Villach.

Partners

Partners van Casius