Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
632 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken garage en carport in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oost-Vlaanderen:

woensdag 1 juli 2020

Houten trap plaatsen

Huidige erg steile trap van 2.5m x 0.7m met 15 treden van 12cm lang en 15cm uit elkaar die zich tegen zijmuur bevind vervangen door een meer kindvriendelijke trap zodat zolderkamer een kinderkamer kan worden. Trapgat is 1.6m x 0.7m. Ruimte op overloop voor nieuwe trap is 1.75m x 0.9m. Vermoedelijk zal nieuwe trap 1 of 2 bochten nodig hebben om minder steil te zijn. Vloer op zolder is vermoedelijk een houtconstructie.
maandag 29 juni 2020

Betontrap renoveren

Betontrap van ong. 16 treden renoveren of egaliseren. Trap was betegeld en die tegels zijn reeds uitgebroken.
zondag 28 juni 2020

Plaatsen van plafond in toilet

Plafond plaatsen in toiletruimte van 1.37m x 0.86m.
zondag 28 juni 2020

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Betonnen ondergrond van 6.28m x 6.18m voor tuinhuis aanleggen. 20 cm dikte. Bekisting en bewapeningsnetten dienen ook nog voorzien en geplaatst te worden.
vrijdag 26 juni 2020

Plaatsen uitklapbare zoldertrap + OSB vloer plaatsen

Ruimte bovenop de trekkers van schuin dak willen we gebruiken als opbergruimte. Hiervoor moet een uitklapbare zoldertrap geplaatst worden. Ruimte tussen de trekkers is ong. 45cm dus hier zou een raveelconstructie nodig zijn om voldoende breedte voor zoldertrap te krijgen. Graag geïsoleerd type zoldertrap want opening is in een nog te plaatsen dampscherm. Bovenop de trekkers OSB vloer plaatsen. Totale opp. is 2.8m x 7.4m.
woensdag 24 juni 2020

Houten trappen plaatsen

2 Houten trappen met een dubbele kwartdraai plaatsen. rechte afstand van muur is 2m x 2m.
maandag 22 juni 2020

Trap van 2 verdiepen hoog bekleden

Trap van 2 verdiepen hoog bekleden. In totaal een 40-tal houten treden. Tapijtbekleding.
maandag 22 juni 2020

Trapbekleding PVC / vinyl plaatsen

PVC of Vinyl trapbekleding plaatsen. Een deel van de trap is in beton en een deel is uit hout. Houten gedeelte is 12 trappen en betonnen gedeelte is 7 treden die dieper zijn dan de houten treden. Huis is van 1926.
maandag 22 juni 2020

Omkasting maken rondom boiler

Ik wil graag een kast rond mijn boiler laten maken afmetingen samen met boiler is hoogte 2m34 en breedte 1m. Afmeting van boiler alleen is hoogte 96 breedte 55. Ik wil ook graag indien mogelijk resterende dus buiten boiler planken om mijn gerief erbij te plaatsen.
zondag 21 juni 2020

Nieuwe ramen plaatsen

Nieuwe ramen plaatsen. Voorkeur gaat naar PVC.