Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Oost-Vlaanderen.

335 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage of bijgebouw plaatsen, vernieuwen balustrade rondom plat dak, garage aanbouwen, verbouwen zolder tot masterbedroom, plaatser binnendeuren en keukens, nieuwe trap plaatsen, installeren van een nieuwe trap, maatwerk in woning, op maat maken meubels, zandstralen van trap en deuren, plaatsen van trap in nieuwbouwwoning, plaatsen van zwevende houten trap, carport met ingebouwde zonnepanelen plaatsen, garage bouwen, binnendeuren plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen trappen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oost-Vlaanderen:

vrijdag 24 februari 2017

Garage aanbouwen

Ik zou een garage willen laten aanbouwen tegen bestaande garages. De garage zou 5m bij 8m moeten worden (3 zichtbare kanten afgewerkt met gevelstenen en 1 kant tegen bestaande muur), met electrische sectionale poort, zijdeur en dak met geïsoleerde golfplaten. Poort, deur en dak in 2e keus kwaliteit.
vrijdag 24 februari 2017

Aankoop en plaatsen van PVC voordeur

Aankoop en plaatsen van PVC voordeur. In samenspraak met de vakman.
donderdag 23 februari 2017

Cambridge blokhut met extensie zetten

Cambridge blokhut met extensie zetten.
donderdag 23 februari 2017

Betonnen trap bekleden

Bekleden van betonnen rechte trap tussen 2 muren met 1 verbreding.
donderdag 23 februari 2017

Hoeve poorten en deuren vervangen

Wij hebben twee grote hoeve poorten die vervangen dienen te worden evenals een aantal deuren (binnen- en buiten deuren) ,een klein raam en een valdeur. Allemaal in hout - natuurlijk ceder hout. Plannen zijn beschikbaar via mail.
donderdag 23 februari 2017

Deuren inkorten plus logen

Omdat ik laminaat ga leggen, zou er van 5 binnendeuren, 1 voordeur 9mm moet afgeschaafd worden. En de binnen deuren tevens laten logen.
donderdag 23 februari 2017

Plaatsing Blokhut Bonn

Graag wensen wij een offerte voor de plaatsing van deze blokhut. Kan u ons de prijs geven met beton en zonder beton? Plaatsing Blokhut Bonn 385 x 295
woensdag 22 februari 2017

Renoveren trap

Ik heb een vakman nodig voor een houten trap af te schuren en te vernissen.
woensdag 22 februari 2017

Vernieuwen van houten hefschuifraam

Uitbreken van versleten raam en recuperatie van de twee driedubbele glazen panelen. Afmetingen: 210 x 210 mm
woensdag 22 februari 2017

Twee wenteltrappen plaatsen

Ik wens twee wenteltrappen buiten in inox met composiet treden. Hoogte van de trappen is 300 cm.
woensdag 22 februari 2017

Stalen trap met LED plaatsen voor nieuwbouwwoning

Nieuwbouwwoning heeft een stalen trap nodig met kwartsdraai (over 4 treden) en leuning met led verlichting (kindveilige leuning). Dat zou tegen een muur moeten staan. De armleuning zou langs de open kant moeten komen. Zou ongeveer in de maand augustus moeten worden geplaatst dan is de nieuwbouw af.
woensdag 22 februari 2017

Blokhut plaatsen

Graag de prijs van montage blokhut Latina 320 x 205 cm van Makro + vloer
dinsdag 21 februari 2017

Moderne trap plaatsen van garage naar lounge

Ik ben op zoek naar een moderne trap (eventueel in metaal, inox of smeetijzer) voor in een garage om naar een loungeruimte te gaan. Er zou een ballustrade moeten aan zijn, de andere kant is muur.
dinsdag 21 februari 2017

Maken van vliegenraam voor schuifdeur

Graag een offerte voor een schuifvliegenraam van 160 cm breed en 227 cm hoog in ral kleur en met opmeting en plaatsing inbegrepen. Best ter plaatse komen kijken door een vakman.
dinsdag 21 februari 2017

Plaatsen blokhut Modern

Montage Blokhut Modern (geïmpregneerd) met de afmetingen 415 op 295.
dinsdag 21 februari 2017

Buitentrap met terras plaatsen

Het gaat om een buitentrap en bijhorend terras.
maandag 20 februari 2017

Garagepoort bijstellen

Ik zoek iemand die een bestaande garagepoort goed wil komen plaatsen. Ze is reeds geplaatst maar niet zoals het hoort. Er is een motor bij.
maandag 20 februari 2017

Offerte plaatsing blokhut garage

Graag offerte voor aankoop + all-in plaatsing terplekke van Blokhutgarage 355x535 cm 34 mm (ik denk jullie artikelnr RM_dakgoten + impregnatie). Ook inclusief plaatsen van betonnen fundering. Is voor in tuin achter rijhuis, alle materialen moeten door de woning en standaard deuropeningen - is dit een probleem? Is het dak bij deze blokhutgarage kwalitatief OK, of zijn er opties om dit te verbeteren met bv. Shingels?
maandag 20 februari 2017

Trap renoveren

Ik wil mijn krakende trap laten renoveren en had hier graag meer uitleg over verkregen.
maandag 20 februari 2017

Metalen tuinhuis monteren

Graag willen wij een metalen tuinhuis type 1010 GEYZ laten plaatsen (monteren) met nog de betonnen ondergrond te voorzien. Graag prijs voor de montage inclusief betonnen ondergrond en leveringstermijn.
zondag 19 februari 2017

Blokhut plaatsen en betonnen ondergrond

Graag zouden wij een blokhut van de Makro willen plaatsen, gelijkt volledig op type CHILL, zie folder reclame maar met houten planken aan zijkant ipv metalen stroken, type Modern artikelbestelling 7048005 dd .Afmetingen 505x 385+ EXT 400 Graag ook betonnen ondergrond voorzien, gieten vloerplaat, dikte.... cm, nadien polieren, glad maken. Ook dakgoten monteren,indien nodig, deze zijn nog niet aangekocht.
vrijdag 17 februari 2017

2 Velux ramen plaatsen

Plaatsen van 2 veluxen op zolder.
vrijdag 17 februari 2017

Op maat maken meubels

Graag hadden wij vernomen als u interesse had om enkele meubels te maken voor ons bureau (kasten en tafels). Indien wel hadden we graag een offerte ontvangen voor de meubels zoals de tekening in bijlage. Het betreft - 2 x 2 kasten - 2 x 4 bureau's
woensdag 15 februari 2017

Plaatsen blokhut

Graag willen wij eventueel de blokhut Lara 1 (250 x 250) van Makro aankopen, maar deze zou ook geplaatst moeten worden. Er is reeds een stenen ondergrond met klinkers voorzien. Gelieve ons een offerte te bezorgen van de plaatsingskosten.
dinsdag 14 februari 2017

Gemonteerd badkamermeubel plaatsen

Ik wil een reeds gemonteerde badkamermeubel (wastafel + zijkast + spiegel) ophangen. Ik wil 2 openingen in de muur en 2 of 3 planken laten plaatsen om dozen erop te kunnen leggen zodat alles mooi gerangschikt en geplaatst kan worden.

Partners

Partners van Casius