Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
620 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oost-Vlaanderen:

donderdag 20 februari 2020

Blokhut Edelweis plaatsen

Blokhut Edelweis V 4.15m x 2.95m plaatsen + dakgoten. Normaal is betonnen ondergrond aanwezig want heeft al een tuinhuisje gestaan.
donderdag 20 februari 2020

Schuifraam steken in achtergevel

Schuifraam steken achtergevel. --> PVC of aluminium bij voorkeur dubbele beglazing.
woensdag 19 februari 2020

Herstellen metalen tuinhuis

Bij hebben een metalen tuinhuis, type Regent. Door de storm is de deur uitgewaaid, en de scharnieren dus ook stuk, vervrongen. De achterzijde is ook helemaal scheef gewaaid, en verwrongen. Nu willen we deze laten herstellen of eventueel vervangen. Het tuinhuis is ongeveer 3m op 3m.
dinsdag 18 februari 2020

Vervangen balustrade bestaand terras

Vernieuwen balustrade aan ons bestaand terras op de 1e verdieping. Gegevens voor de nieuwe ballustrade : Vervaardigd uit Padouk Ovale handgreep Palen 90x90mm met kegelkop Onbehandeld U-vorm totale lengte 8m
zondag 16 februari 2020

Vervangen buitenramen

Wij wensen drie houten buitenramen (momenteel dubbel glas) in onze bestaande woning (bouwjaar 1977) te vervangen door ramen in PVC of aluminium. Het betreft twee identieke ramen van +/- 120cm breed en 225cm hoog, en een derde raam van +/- 364cm breed en 165 cm hoog . Dit laatste raam eventueel op te splitsen in meerdere delen. Graag ook voorzien van kiepstand en inbraakveilige sluiting. Indien de aanwezige rolluiken niet kunnen worden behouden zijn deze ook mee te vervangen. Rolluik (nieuw of huidig) grote raam uit te rusten met elektrische motor.
zaterdag 15 februari 2020

Maken van nieuwe draaitrap

Ik wil een draaitrap laten maken of plaatsen. Het is een binnen trap, nu zit er een houten trap in die niet draait. Maar voor de nieuwe trap zou ik dat wel graag willen. Liefst metaal maar hout of glas mag ook. De huidige trap bestaat uit 12 treden.
zaterdag 15 februari 2020

Plaatsen van balustrade aan trap

Wij zijn op zoek naar iemand om een trapleuning te laten plaatsen in de muur. De lengte betreft een 3m75. Maar het kan wel niet in 1 stuk geplaatst worden.
vrijdag 14 februari 2020

Trap zandstralen

Ik ben aan het renoveren en wil mijn houten trap laten zandstralen. De trap loopt over 2 verdiepingen, ik vermoed telkens 12 treden per verdieping.
vrijdag 14 februari 2020

Koepels en raam voordeur herstellen

Koepel herstellen van 2.7m x 2m. Standaard koepel herstellen. Raam voordeur herstellen.
dinsdag 11 februari 2020

Trap vernieuwen en laminaat vervangen

Trap vernieuwen, huidige is te steil. Ook laminaat in slaapkamer vervangen door waterschade.