Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
578 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen trappen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oost-Vlaanderen:

woensdag 20 februari 2019

Makro Blokhut Modern plaatsen

Graag willen we een blokhut laten monteren ,betonnen vloer reeds aanwezig. Dakgoten ook te plaatsen. Makro Blokhut Modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd
dinsdag 19 februari 2019

Blokhut plaatsen

Bokhut Grace laten plaatsen. De sokkel is gegoten
zaterdag 16 februari 2019

Glas in deur vervangen

Glas aan mijn buitendeur is kapot er is iemand tegen gevallen. Dubbel glas.
dinsdag 12 februari 2019

Aluminium ramen herstellen wegens waterinsijpeling

Er is waterinsijpeling aan een aluminium raamconstructie Deze werd geplaatst door de gebroeders Dhaen uit Lokeren maar momenteel niet meer actief. Is er de mogelijkheid van een vakman van de herstelservice die ter plaatse het probleem kan bekijken voor mogelijke oplossingen?
zondag 10 februari 2019

Plaatsen van een wenteltrap in een oud gebouw

Wij zijn in een oud huis , de 1ste en de 2de verdieping aan 't splitsen om beide verdiepingen apart te kunnen verhuren. Daarom moet een bestaand trapje verwijderd worden en moet er een nieuwe wenteltrap geplaatst worden Deze trap mag zo eenvoudig mogelijk geplaatst worden.
zondag 10 februari 2019

Ramen en deuren vernieuwen

Renovatie ramen en deuren. Ramen : 12 Deuren : 2 Nu PVC en moet nu aluminium worden.
zondag 10 februari 2019

Draai kiepraam herstellen + trapleuning vast zetten

Ik heb een probleem met een draai-kiepraam. Als ik het raam open, dan bevindt het raam zich altijd in kantelpositie. Dus ook als ik het laat opendraaien. Als ik het raam sluit, dan merk ik ook dat het raam niet vastgrijpt bovenaan. In bijlage enkele foto’s. Verder heb ik een houten trapleuning die een beetje loszit. Deze zou terug vastgezet moeten worden
donderdag 7 februari 2019

Blokhut Villach plaatsen

Plaatsen van de blokhut Makro Villach V 415 x 320 cm met 2 dakgoten en dakshingels. Tevens zou ook nog het volgende mogen gebeuren : - grondwerken (uitgraven + beton) om een plateau in beton te voorzien inclusief de oversteek : oppervlakte van de blokhut : 4,15 * 3,2 m oppervlakte van de beton ivm de oversteek : 4,15 * 1,20 m geen vloer in het tuinhuis, wel klinkers te leggen voor het tuinhuis (4,15 * 1,20)
donderdag 7 februari 2019

Dubbelglas plaatsen

Graag willen wij de bestaande aluminium ramen renoveren. Dubbel glas steken plus sluiting met buitengevel renoveren. Kortom komt het neer op: - plaats van dubbel glas raam in bestaand aluminium kaderwerk - het verbeteren van de aansluiting met de buitengevel zodanig dat de tocht en warmteverlies minimaal is We zijn dus niet op zoek naar een totaal nieuw kaderwerk, maar naar een renovatie van bestaande situatie
woensdag 6 februari 2019

Blokhut Lounge plaatsen

Graag wil ik de blokhut Lounge 295 x 295 cm + extensie 285 stalen dak met condensdoek door jullie laten plaatsen. Er is al een verharde ondergrond (betonplaat)aanwezig en er dient geen vloer geplaatst te worden.