Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
623 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oost-Vlaanderen:

maandag 9 december 2019

Kleurkast herstellen

Heb een kleerkast van 2,5m op 65cm met 3 schuifdeuren met spiegels. De rails/ophanging schuifdeuren is defect zodat de kast niet meer kan geopend of gesloten worden. Graag herstelling.
maandag 9 december 2019

Houten ramen waterdicht maken

Ik heb net een nieuwe woning gekocht maar heb wat last aan 4 houten dubbelglas ramen. Als het hard regent komt er wat water binnen het huis insijpelend. 2 ramen op zolder en 2 ramen beneden.
zondag 8 december 2019

Binnendeur en omlijsting steken

Er moet een binnendeur geplaatst worden en ook de omlijsting is te voorzien. Enkel installatie van de omlijsting en de deur. Het gaat om een schilderdeur met standaardafmetingen.
donderdag 5 december 2019

Trap te bekleden met tapijt

Is een houten draaiende trap, van 22 treden. Volle bekleding gewenst. Trap te bekleden met tapijt.
donderdag 5 december 2019

Garage Cambridge plaatsen

Plaatsen Garage Cambridge 320 x 535 cm met extensie 28 mm en extra zijwand Het passende betonnen oppervlak ligt al gereed.
woensdag 4 december 2019

Blokhut op betonplaat monteren

Houten blokhut Cottage 385 X 295 laten plaatsen. Betonplaat is reeds aanwezig .
woensdag 4 december 2019

Blokhut Cottage monteren

Graag hadden wij de Blokhut Cottage 295 x 385 cm laten plaatsen, inclusief dakgoten.
dinsdag 3 december 2019

Trap in een nieubouw bekleden

Betonnen trap bekleden met laminaat of hout. Nieuwbouw. Trap GLV naar 1 ste verdieping.
donderdag 28 november 2019

Vervangen oude trap door een uitschuifbare zoldertrap

Ik wil een kapotte zoldertrap (uitklapbaar) laten vervangen door een nieuwe uitklapbare zoldertrap. De opening bestaat dus al. Hout
donderdag 28 november 2019

Mezzanine in winkels bouwen

Verko is van plan om een mezzanine te plaatsen in onze huidige kringloopwinkels. Beide hebben ze een oppervlakte van 600 m², daar is het magazijn en de keuken bij. Voor een verruiming zouden we opteren voor een mezzanine te laten plaatsen.