Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Oost-Vlaanderen.

420 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: mezzanine en evntueel kasten voor in een kleuterlokaal maken, garage bijbouwen, houten trap plaatsen van living naar eerste verdieping en naar zolder, houten trap plaatsen in nieuwbouw, kasten op maat maken, trap en trapgat maken, eiken voordeur en sectionale poort plaatsen, houten trap maken, betonnen Z trap plaatsen in nieuwbouw plaatsen, betontrap plaatsen, trapgat maken en vaste trap naar zolder plaatsen, carport met plat dak, houten trappen plaatsen, laminaat en plinten plaatsen, gepolierde betonnen trap plaatsen in NB en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oost-Vlaanderen:

woensdag 20 september 2017

Metalen trap plaatsen naar dakterras

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Trap naar dakterras plaatsen
woensdag 20 september 2017

Vaste trap naar zolder en trapgat maken

Budgetvriendelijk maar toch enige vorm van elegantie van trap. Vaste trap naar zolder plaatsen. Er zou ook nog een trapgat moeten gemaakt worden en een zoldergat gedicht worden.
dinsdag 19 september 2017

Plaatsen en vernissen blokhut

Wij hebben bij Makro Machelen de blokhut Lara 350 x 250 cm 28mm aangekocht. Deze werd onlangs geleverd. Graag hadden wij de prijs aangevraagd om deze te laten vernissen en plaatsen. De beton wordt normaal gegoten door de persoon die onze tuin komt aanleggen, maar wij weten nog niet precies wanneer dit zal zijn (ook veel afhankelijk van de weersomstandigheden uiteraard)
dinsdag 19 september 2017

Draai- en kipraam herstellen

We hebben een draai- en kipraam : type FERCO waarbij het sluitsysteem niet meer werkt. Raam in alu.
dinsdag 19 september 2017

Trap en trapgat maken

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die een trapgat komt maken van de 1e naar de tweede verdieping en die een trap zou maken en installeren. In bijlage stuur ik het plan en het soort trap dat ik zou willen plaatsen. Ik sta open voor gratis offertes en u mag na afspraak langs komen om een inschatting te maken.
dinsdag 19 september 2017

Betontrap storten

Het is op gelijkvloers. Een trap zou in z-vorm moeten gebeuren.
maandag 18 september 2017

Rechte trap in hout plaatsen

Trap in hout plaatsen van glv naar eerste verdiep - trap tussen twee muren - rechte trap.
maandag 18 september 2017

Houten schuifbare zoldertrap plaatsen

De vaste zoldertrap moet weg en we willen een uitschuifbare zoldertrap uit drie delen. Er is dus reeds een opening voorzien. Wij hebben echter nog geen uitschuifbare zoldertrap gekocht omdat wij geen benul hebben van de afmetingen.
zaterdag 16 september 2017

Houten trap maken

Project van 4 trappen.Dit voor 3 naast elkaar liggende woningen Elke trap : Kw draai link en rechts. 2 bordestrappen. Basic gesloten trappen met ballustrades. Vernist en geplaatst. Het betreft een nieuwbouwproject van 3 woningen. Het betreft binnentrappen
zaterdag 16 september 2017

Blokhut plaatsen

Graag willen we een blokhut laten plaatsen 295x760cm type cottage met dakgoot. Betonnen vloer is al gegoten en klaar. Er moet geen vloer gelegd worden in de blokhut. Gekocht bij Makro artikel 948753
donderdag 14 september 2017

Vaste trap naar zolder

Een vaste trap naar de zolder plaatsen. De trap mag een open trap zijn.
donderdag 14 september 2017

Houten binnentrap plaatsen

Renovatieproject Trap plaatsen - diameter +- 140cm - vloer tot vloer = 324cm - incl. trapleuning Te plaatsen op vloer met onderstructuur in houten roosteringen (6/18 hoh 40cm)
woensdag 13 september 2017

Vernieuwen buitendeur terras

De deur die van op het terras die toegang geeft tot een bergingsruimte is aan vernieuwing toe. Houten deur. Deze deur bestaat nu uit twee vleugels, elk 80 cm breed en 180 cm hoog. Deze indeling kan gewijzigd worden.
dinsdag 12 september 2017

Carport in aluminium plaatsen

Carport in aluminium van ongeveer 2,5x5 plaatsen met zonnepanelen
maandag 11 september 2017

Scheidingswand met dubbele deuropening

Een scheidingswand plaatsen in de werkplaats van het bedrijf. Het betreft een wand van 10 m lengte en 4,5 m hoogte. In de wand moet een dubbele deuropening verwerkt worden.
maandag 11 september 2017

Herstellen van rolluiken of nieuwe rolluiken plaatsen

Aan mijn huis zijn twee rolluiken die aan vernieuwing toe zijn omdat er koude bruggen aanwezig zijn. Daarom zou ik graag twee nieuwe rolluiken willen bestellen.
zondag 10 september 2017

Herstellen houtrot onderkant garage en tuinhuis

Wij zitten met houtrot aan de onderkant van garage en tuinhuis. Bij de garage over de ganse lengte (+-7 meter). Wij zouden dit graag gerepareerd zien vooraleer het erger wordt.
zondag 10 september 2017

Plaatsen van een geluidsdichte binnendeur

Het plaatsten van een geluidsdichte binnendeur.
zondag 10 september 2017

Renoveren van houten trappen en verwijderen van 1 trap

Er zijn 2 houten trappen die vernieuwd/gerenoveerd moeten worden, en 1 die helemaal weg mag. Dit zijn trappen van gelijkvloers naar eerste , en van eerste naar tweede verdieping, en dan een die weg moet.
donderdag 7 september 2017

Blokhut plaatsen

Blokhut Cambridge 505 x 295 te laten plaatsen inclusief dakgoten. Er is een ondergrond in beton voorzien dus dat hoeft niet meer.
dinsdag 5 september 2017

Blokhut Cambridge plaatsen

Graag willen we een blokhut Cambridge 385x295 plus extensie 375 plus achterwand plus dakgoten met zwarte shingles laten plaatsen. Fundering staat er al.
dinsdag 5 september 2017

Herstellen mechanisme schuifraam alu

Rail + wieltjes schuifraam versleten dienen te worden vervangen. Raam is van aluminium. Dit is een buitenschuifdeur. Liefst zo dringen mogelijk.
dinsdag 5 september 2017

Plaatsen van wandplanken

Leveren en plaatsen van wandplanken met volgende afmetingen: (1) verhoogde werkplaats in woonruimte (onzichtbaar beslag) - 113x29 - 138,5x29 - + afwerking rond muur (2) inbouwen 3 wandplanken keuken (onzichtbaar beslag) - 124x22 - 160x22 - 160x22 massief hout, soort te bepalen afhankelijk van prijs
dinsdag 5 september 2017

Houten raam herstellen

Er zijn 2 scharnieren geforceerd aan linkerkant van een enkel opendraaiend raam. Dit is een oud raam. Het kader aan de linkerkant is gespleten en raam kan niet meer dicht.
maandag 4 september 2017

Plaatsen van velux

Plaatsen van een velux op een leien dak. Maat ongeveer 94 x118

Partners

Partners van Casius