Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Oost-Vlaanderen.

327 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: bouwen garage, metsen Garage, trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen, twee nieuwe metalen zwevende trappen, vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien, houten garage bouwen, trap plaatsen 3,25 m hoogte, vaste trap naar zolder en trapgat maken, prijsofferte metalen trap plaatsen, op maat maken ingebouwde kasten, plaatsen van trappen voor nieuwbouwwoning, plaatsen van industriele stalen trap GV-NIV1, verdreven en gesloten trap plaatsen in hout, kozijnen kunststof te plaatsen, plaatsen trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Oost-Vlaanderen:

donderdag 19 januari 2017

Herstellen kast

Ik heb 2 kasten waarbij de schuiven kapot zijn, het gaat dus over 2 schuiven. Voor de rest zijn de kasten in orde. Ik heb zelf als geprobeerd met houtlijm maar het lijkt me maar niet te lukken deze zelf te herstellen.
donderdag 19 januari 2017

Plaatsen van binnendeuren

Ik heb een huis gekocht en daarin moeten de binnendeuren vernieuwd worden. Dit mogen gewone witte deuren zijn, niets speciaal aan. Graag had ik een offerte voor 10 binnen deuren.
donderdag 19 januari 2017

Vaste trap naar zolder en trapgat maken

Vaste trap naar zolder plaatsen. Nieuw trapgat maken en bestaande trapgat dichten.
woensdag 18 januari 2017

Herstellen pvc raam na inbraak

Na uitbraak PVC-raam gebarsten hoek in kader. (3240 x 2465 mm). Kunt u ons zeggen of, hoe en tegen welke prijs jullie deze barst kunnen wegwerken/herstellen? (zie foto's)
woensdag 18 januari 2017

Prijsofferte metalen trap plaatsen

kunnen jullie langskomen om me een offerte te maken voor een metalen trap. Graag een prijsofferte, wanneer prijs goed is dan wil ik de trap laten plaatsen.
maandag 16 januari 2017

Blokhut plaatsen

Graag ontvangen we een offerte voor plaatsing van onderstaande blokhut. Is plaatsing incl fundering mogelijk? Zo ja, welk type fundering? Graag in dat geval apart in de offerte opnemen: plaatsing, fundering, ondergrond, vloer, dakgoten. Blokhut pila 248*90 cm Zou u deze offerte per mail kunnen bezorgen?
maandag 16 januari 2017

Plaatsen van industriele stalen trap GV-NIV1

Graag prijs voor plaatsing van een industriële stalen trap, type enkele trapboom in I-profiel en doorlopende Z-treden in geplooide metaalplaat. Hoogte vp : 309 cm (16 x 19. 3) Lengte : 300 cm (15 x 20. 0) Vrije doorgang 270 cm. Dit is voor een moderne woning , renovatie. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.
maandag 16 januari 2017

Vestiairekast maken

Een vestiairekast maken tussen 2 muren. Hoogte +-2,50m, breedte +-0,80m, diepte +-0,80m.
zondag 15 januari 2017

Plaatsen tuinhuis Geyz

Graag willen wij ons bij Makro aangekochte tuinhuis ( artikelnr: 3494179 - Tuinhuis 87 GEYZ WEB ---242*217*193 cm ) laten plaatsen. Ook dient er een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie van het tuinhuis inclusief de betonnen vloer.
zondag 15 januari 2017

Allerlei kleine schrijnwerkklussen uitvoeren

Ik wil een 3tal klussen laten uitvoeren: een borstleuning op een bel etage op maat in hout maken en plaatsen, een laminaatvloertje 4 m² leggen en een inbouwkast met planken onder schuin dak in mdf laten maken.
zaterdag 14 januari 2017

Blokhut plaatsen

Graag plaatsen van blokhut Luca 410 op 380 van Makro. Betegeling zal er liggen.
donderdag 12 januari 2017

Metalen trap plaatsen

Voor een mezzanine zolder zouden we een witgelakte metalen trap,uit 1 stuk(geen aparte treden) laten maken. Graag advies rond een Z trap.
woensdag 11 januari 2017

Ingebouwde kasten maken

Graag schrijnwerker voor vestiairekast, tellerkast en wandtafelbureau op maat te laten maken.
woensdag 11 januari 2017

Beurswanden maken

Opmaak 3 beurswanden Witte zelf-staande lichte wanden van 2 op 2. (7 stuks) met optie op meer voor volgende beurzen. Plaatsing wanden kunnen we zelf. !! Deadline: 7 februari
woensdag 11 januari 2017

Keldertrap te vervangen

Vervangen van houten trap naar kelder. Moet simpel zonder draaiing doch stevig zijn.
dinsdag 10 januari 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken

Vaste trap naar zolder door nieuw trapgat te maken.
maandag 9 januari 2017

Buitentrap in metaal plaatsen van terras naar tuin

Wij zouden een trap buiten wensen te plaatsen van ons terras naar ons tuin (+/- 170 cm lager). Deze zou best in metaal uitgevoerd worden met metalen of houten treden. Best ter plaatse komen kijken.
zondag 8 januari 2017

Zandstralen van twee trappen

We wensen 2 trappen, elk met een bocht zonder leuning, laten zandstralen. Hoeveel zou ons dit ongeveer kosten per trede? Is het mogelijk een vrijblijvende offerte op te maken aub?
zaterdag 7 januari 2017

Houten garage bouwen

Houten garage 6x 3,5m plaatsen met aansluitend tuinhuis 2 x35m.
zaterdag 7 januari 2017

Monteren en plaatsen van voordeuren

Montage en plaatsing van 2 voordeuren in multiplex of dergelijke met 5 punt slot
donderdag 5 januari 2017

Laswerk aan metalen trap

Zoek iemand met een klein handlasapparaatje om in een gebouw te Gent een 10 tal spijltjes van de trap weer vast te lassen. Eenvoudige las, ronde spijlen diameter 12 mm op plat ijzer van 40 X 4 mm. Daarna wat bijschilderen met zwarte verf. In centrum Gent.
donderdag 5 januari 2017

Blokhut-carport plaatsen

Ik wil naast mijn huis een carport-tuinhuis plaatsen, vooraan een poort, achteraan een deur. Ongeveer 1m50 op 3 m.
donderdag 5 januari 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil een vaste trap laten plaatsen naar de zolder. Momenteel is er een opvouwbare zoldertrap geinstalleerd.
donderdag 5 januari 2017

Vervangen van kozijnen

Ik zoek een schrijnwerker voor volgende zaken: het vervangen van de kozijnen, grote en kleine. 3 grote en 2 middelgrote.
woensdag 4 januari 2017

Plaatsing blokhut cottage

Graag willen wij de blokhut laten plaatsen inclusief de opties : vloer,dakgoten,impregnatie vloer grijs, impregnatie blokhut grijs. Graag had ik hiervan de prijs geweten inclusief btw. Is het ook mogelijk om de prijs te laten weten voor het gieten van de betonnen fundering hiervan. Als jullie dit doen. Blokhut Cottage 295 x 385.

Partners

Partners van Casius