Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
570 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oost-Vlaanderen:

zaterdag 8 december 2018

Inox trapleuning op bestaande trap plaatsen

Graag willen we een leuning voorzien op een bestaande houten trap. Het gaat om een rechte steektrap. De trap heeft nog geen leuning en bevindt zich in het midden van de living (zonder aangrenzende muren). We willen een slanke leuning die de ruimte niet bruut in 2 verdeelt. De leuning moet ook kindvriendelijk zijn. Op de eerste verdieping loopt de leuning nog een aantal meter door langsheen de gang en vide van de trap.
vrijdag 7 december 2018

Nieuwe houten trap plaatsen

Ik wil graag een trap plaatsen waar vroeger een trap heeft gezeten. De trap zou wel een iets andere ingangspunt hebben dus het trap gat (in houten vloer) zou aangepast moeten worden.
woensdag 5 december 2018

Metalen trap plaatsen

Er moet een trap gestoken worden in onze aangekochte woning. Het is ongeveer 2m40 hoog de ruimte staat nu casco maar meet 6,4 op 9,6 m. De ruimte ligt op het gelijksvloer. Design moderne maatwerk trap.
woensdag 5 december 2018

Houten trappen plaatsen

Nieuwbouw, 2x dezelfde trap Rechte trap met één of meerdere draaien. Liefst een licht soort hout.
dinsdag 4 december 2018

Houten trap plaatsen

Plaatsing nieuwe trap. Trap nodig voor verbinding van eerste verdieping naar 2e verdiep (hoogte 2m60) Graag trap uit hout. Deze zou aan 1 kant een leuning moeten hebben (voor verbinding 1e verdiep + zolder die verbouwd is tot slaapkamer) Er staat nu een trap die moet afgebroken worden.
dinsdag 4 december 2018

Volledig nieuwe ramen steken

In mijn achterbouw (keuken) heb ik twee oude houten (rotte) ramen met enkel glas die ik wil vervangen. De ramen zijn scheef. Ik had graag binnen nieuwe vensterbanken, maar weet niet of dit allemaal mogelijk is. Nieuwe mogen hout of pvc zijn.
zondag 2 december 2018

Houten trap plaatsen met afwerking trapgat

Plaatsen van een nieuwe trap naar een zolderverdieping. Deze moet minder steil zijn en makkelijk te betreden. We zoeken hiervoor een onderneming die ook de afscherming kan plaatsen rond het trapgat. Opening te verbreden indien nodig.
dinsdag 27 november 2018

Blokhut Luna met extensie plaatsen

Blokhut model Luna 400x295 cm met extensie van 380 cm kopen installeren. Betonplaat zal er ook reeds liggen dus enkel voor de installatie.
dinsdag 20 november 2018

Houten trap plaatsen van gelijkvloers naar 1 e verdieping in NB woning

Nieuwbouw woning (nog te bouwen) waarvoor we op zoek zijn naar een trap om van het gelijkvloers naar de eerste verdieping te gaan. Er is 1 draai in de trap. De trap komt in de hal tegen een muur met een zijde , aan de andere zijde een armleuning voorzien.
maandag 19 november 2018

Houten trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping

Nieuwe trap plaatsen in bestaande woning. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Van de woonkamer naar de bovenverdieping, zal tegen een muur geplaatst worden en recht naar boven. Met een leuning.
zondag 18 november 2018

Brandwerende voordeur plaatsen in appartement

Aangezien ik in een appartement woon moet mijn voordeur een brandwerende deur worden. Aangezien er veel glas in de huidige deuren zit ben ik op zoek naar een mooie, alternatieve manier om deze te vervangen als brandwerende deur. Er moet sowieso nog glas aanwezig zijn, ofwel in de deur ofwel in het stuk ernaast of erboven.
vrijdag 16 november 2018

Trapgat maken en vaste trap plaatsen

Een houten trap maken van de eerste verdieping naar de zolder een vaste of een uitklapbare trap. Trapgat maken en vaste trap van eerste verdieping naar zolder plaatsen
vrijdag 16 november 2018

Nieuwe houten trappen plaatsen

Renovatieproject. Ik wil er twee nieuwe massief houten (geen multieplex) trappen in plaatsen. Te overschrijden hoogte eerste trap (open): 2. 62 m en tweede trap (gesloten): 2,45 m - lengte vooralsnog niet zo belangrijk.
donderdag 15 november 2018

Plaatsen blokhut Veneto

Blokhut Veneto van Makro laten plaatsen. Afmetingen 504x380. Graag ook de vloeren en dakgoten plaatsen. Blokhut nog niet besteld. Fundering plaatsen we zelf.
maandag 12 november 2018

Raam vervangen

Een raam vervangen op zolderverdieping in alu of pvc . Kip raam 66 breed en 79 hoog Ral 7016 kleur. Binnenafwerking niet nodig
zaterdag 10 november 2018

Nieuwe houten of PVC voordeur plaatsen

Mijn voordeur sluit zeer moeilijk en is vermoedelijk aan vervanging toe. Nieuwe voordeur wens ik in pvc of hout.
vrijdag 9 november 2018

Houten trap voor kelder vernieuwen

Vernieuwen van oude houten trap naar een nieuwe houten trap in de kelder. Trap met 14 treden.
zondag 4 november 2018

Trapgat maken en vaste trap van eerste verdieping naar zolder plaatsen

Een trapgat maken van het eerste verdiep naar de zolder. In het nieuwe trapgat een vaste houten trap plaatsen. Ook zou er een ander trapgat moeten dichtgemaakt worden.
woensdag 31 oktober 2018

Herstellen voordeur appartement

De voordeur van mijn appartement sleept en kan daardoor niet volledig meer open. Herstellen van de voordeur.
dinsdag 30 oktober 2018

Plaatsen blokhut Modern

Graag een plaatsingsofferte voor Blokhut Modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd. Dakbedekking en de regenpijp erbij geïnstalleerd. Betonplaat reeds voorzien.
vrijdag 26 oktober 2018

Plaatsen tuinhuisje en gieten fundering

Graag installatie tuinhuisje van 205 op 295 maar eerst asap gieten van betonnen fundering (205 op 305 en ongeveer 8 cm dik incl wapeningsnetje en folie tegen opstijgend vocht.
donderdag 25 oktober 2018

Herstellen en schilderen ijzeren balustrades

Wij zijn syndicus van een gebouw in Gent waar de 8 balustrades dienen gerenoveerd te worden. C attest is noodzakelijk. In ijzer/metaal.
maandag 22 oktober 2018

Houten of stenen keldertrap plaatsen

Vervanging houten keldertrap met 1 kwartaal bovenaan. De oude trap was rot onderaan door water in de kelder. De trap werd verwijderd en de kelder werd volledig waterdicht gemaakt. Er mag niet worden geboord in de vloer of in de keldermuren onder een hoogte van ca. 1,5 meter om de kelderdichting niet te beschadigen. Graag een houten trap plaatsen of ander materiaal bijvoorbeeld stenen trap.
dinsdag 16 oktober 2018

Makro blokhut plaatsen

Op zoek naar een vakman voor blokhut modern 415 x 295 cm te plaatsen. Is voor plaatsing op een bestaande betonvloer.
maandag 15 oktober 2018

Betonnen trappen + trapgat plaatsen in nieuwbouw

Dit is voor een nieuwbouw woning : Plaatsen van een betonnen trap van verdieping 0 naar +1 en het opmaken van+trapgat maken. De betonnen trap niet bekleden.

Partners

Partners van Casius