Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
621 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oost-Vlaanderen:

woensdag 15 januari 2020

Blokhut Cube plaatsen

Het plaatsen van een blokhut cube 500 x 320 + extensie 400. Wij hebben zelf een betonnen sokkel gegoten en het tuinhuis is al ter plaatse.
maandag 13 januari 2020

Vaste trap plaatsen

Wij willen een vaste trap naar de zolder, er is reeds een zolderluik aanwezig.
zondag 12 januari 2020

Decaperen en gommen trap

Ik wil graag een houten trap en leuning laten decaperen en gommen. Er zijn 33 treden verdeeld in vier delen (drie verdiepingen) - foto's als bijlage.
zaterdag 11 januari 2020

Zoldergat vergroten en vaste trap installeren

Op dit moment een steile zoldertrap. Vraag om zoldergat te vergroten en vaste trap te installeren.
donderdag 9 januari 2020

Inbouwkasten rond schouw en inkomhal

Inbouwkast voor in de inkomhal die is ongeveer 120 cm in de breedte (voorfront) en in de diepte 80 cm. En inbouwkasten naast de schouw deze is niet symmetrisch aangezien de schouw niet in het midden loopt. Ene kant is 95 cm breed, diepte 50 cm en hoogte 1,70m en andere kant 1 meter breed, 50 cm diep en 7,70m hoog.
maandag 6 januari 2020

Trap bekleden met tapijt

Ik zou graag mijn trap laten bekleden met tapijt. Enkel de wandeltreden dienen te worden bekleedt, niet de stootborden. Het gaat om 47 treden die legklaar staan. Primer is al aangebracht.
zondag 5 januari 2020

Deurlijst herstellen & kast maken

Het herstellen van 3 deurlijsten. De lijsten zijn door het te hard dichtslaan van de deuren losgekomen. Een bijkomend project betreft het maken van een kastdeur voor het kunnen toedoen van een bestaande nis in de muur waar we jassen in willen opbergen.
zaterdag 4 januari 2020

Vergroten zoldergat en trap plaatsen

Vergroten van zoldergat (stelton beton gewelven). Plus plaatsen uitschuifbare trap.
vrijdag 3 januari 2020

Binnendeuren maken en plaatsen + herstellen buitendeuren

Ik wil drie binnendeuren (hout) op maat maken en laten plaatsen. Daarnaast zouden de bestaande houten buitendeuren hersteld moeten worden.
dinsdag 31 december 2019

Nieuwe voordeur plaatsen

Nieuwe voordeur in 2 delen voor rijhuis. 240cm hoog, 140cm breed. Met mat glas in elk deurdeel en goed aansluitend rondom en isolerend. Materiaal van de voordeur is nog niet beslist. Liefst staal of hout. Voorstel van ontwerp is meer dan welkom. De oude voordeur die er nu staat moet nog verwijderd worden.