Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Oost-Vlaanderen.

365 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: losstaande garage bouwen, plaatsen van 2 houten trappen, vliering maken voor slaapgelegenheid, trappen plaatsen voor duplexappartementen, bijbouwen garage, plaatsen van 2 trappen, dubbelglas plaatsen, plaatsen van buitentrap met 2 bordessen, kasten op maat maken, houten tuinhuis op maat maken, zwevende trap plaatsen, ramen en deur vervangen, buitentrappen plaatsen naar terras, nieuwe trap plaatsen, betonnen trap Z treden plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 23 mei 2017

Blokhut Rasmus plaatsen

Graag willen wij onze blokhut rasmus houten poort 570 cm x 380 cm laten plaatsen. Er is al een betonnen ondergrond voorzien.
dinsdag 23 mei 2017

Binnendeuren plaatsen

Totaal van 4 binnendeuren te plaatsen. De binnendeuren dienen nog aangekocht te worden in samenspraak met de vakman.
maandag 22 mei 2017

Blokhut cottage plaatsen

Graag willen wij een blokhut Cottage 295x385 cm van Makro laten plaatsen. Er is reeds een betonnen ondergrond voorzien. Dakgoten dienen ook bevestigd te worden. Normaal wordt deze geleverd de voorlaatste week van juni.
maandag 22 mei 2017

Balustrade in plexi glas plaatsen rond trapgat

Ik wil een balustrade monteren rond het trapgat op de zolderverdieping in plexi Polycarbonaat glas. Het trapgat is +/- 2 m op 1 m
zaterdag 20 mei 2017

Keldertrap plaatsen

Ik zoek een vakman voor het maken van een keldertrap voor een nieuwbouw.
vrijdag 19 mei 2017

Herstelling hefkiepschuifraaam

Systeem bovenaan is afgebroken, waardoor de schuifdeur niet meer open kan of deze valt er uit. Kan iemand dit systeem herstellen aub?
vrijdag 19 mei 2017

Ramen en deur vervangen

Ik wil een ingangsdeur en vijf ramen vervangen: een grote op de gelijkvloerse verdieping, twee op de eerste verdieping en twee kleine op de dak. Graag wil ik de prijs van de optionele dubbele of trippele beglazing met raamkozijnen eens bekijken. Contact per mail.
donderdag 18 mei 2017

Bekleden betonnen trap

Bekleden van een betonnen trap in een nieuwbouw. Het betreffende 16 treden, met afmetingen : 19 cm H, 22 cm plat. Rechte trap tussen 2 muren met breedte van 90 cm. Soort bekleding in samenspraak met de vakman.
donderdag 18 mei 2017

Symmetrische binnendeuren in inkomhal plaatsen

Ik wil graag in de inkomhal 2 symmetrische binnendeuren plaatsen om de inkomgang af te sluiten van de buitendeur.
woensdag 17 mei 2017

Vliegramen plaatsen

Plaatsen van nieuwe vliegramen. Twee ramen en twee schuifdeuren. Volledige omkadering vervangen. Ter plekke komen voor afmetingen.
woensdag 17 mei 2017

Zoldertrap te herstellen

Uitschuifbare zoldertrap (43 jaar oud). Veer is kapot.
dinsdag 16 mei 2017

Nieuwe trap plaatsen

Nieuwe trap nodig wegens vergaande staat van houtworm. Het zou gaan om een molenaarstrap.
dinsdag 16 mei 2017

Schuifraam herstellen

De metalen rail van ons houten schuifraam is kromgetrokken waardoor ons raam vastzit. Het raam lijkt ook scheef te zitten op de rail. Graag willen we deze rail laten herstellen.
dinsdag 16 mei 2017

Voorzetramen te plaatsen

Ik wil graag een voorzetraam laten plaatsen met het oog op akoestische isolatie van een raam, ongeveer 4 m2 groot. Of het bestaande raam laten isoleren. De voorgevel is pas bezet: ik wil het hele raam er niet uit laten halen.
dinsdag 16 mei 2017

Blokhut plaatsen en betonnen vloer gieten

Graag willen wij de blokhut Cambridge 385 x 295 van Makro laten plaatsen. Kunt u prijs doorgeven hiervoor aub (incl. dakgoten). Eventueel ook prijs voor het gieten van de betonnen vloer (apart).
maandag 15 mei 2017

Herstellen deur omkadering

Ik wil graag een beschadigde omkadering, slot en deur (bij een diefstalpoging) laten herstellen.
maandag 15 mei 2017

Blokhut ,vloer en dakgoten plaatsen

Ik ben de prijzen van een aantal blokhutten aan het vergelijken. Het gaat over volgende modellen: Cambridge 505 x 295 Luca 401 x 380 Lodz 504 x 380 ( voorkeur) Graag ontving ik hiervoor de plaatsingskosten dit inclusief plaatsing stormbeveiliging, vloer en dakgoten.
maandag 15 mei 2017

Betontrap plaatsen

Betontrap met onderaan kwartdraai: totale hoogte 290 cm, breedte 90 cm, waarbij onderaan eindigend met kwart draai, 15 treden (incl draai), dit in renovatie gelijkvloers. Zou zo snel mogelijk dienen te gebeuren. Trap zal bekleed worden met gietvloer.
zondag 14 mei 2017

Wenteltrap plaatsen

Een ruimte met weinig plaats. Hoogte 2,4 m. Wenteltrap op maat is een mogelijke oplossing.
zondag 14 mei 2017

Installeren metalen trap in kelder

Wij willen graag onze houten keldertrap vervangen door een metalen exemplaar. Gegevens: +/-186 cm hoogteverschil - 10 trappen +/- 75 cm B Opdracht is inclusief aanmaak trap met leuning, plaatsing én afbraak huidige houten trap. Kunnen we daarvoor een afspraak maken in functie van een offerte.
zondag 14 mei 2017

Deur herstellen / nieuwe deuren

Ik wil graag een herstelling/nieuwe deuren voor ons appartement. De oorspronkelijke deuren bij het nieuwbouw project wegen enorm zwaar en wellicht kunnen de scharnieren waarop de deuren leunen het gewicht niet langer aan. De deuren slepen tegen de grond, één deur is reeds van zijn scharnieren. We gaan het appartement laten schilderen deze zomer, dus liefst zo snel mogelijk een herstelling.
zaterdag 13 mei 2017

Binnendeuren plaatsen

Ik zoek een schrijnwerker die 4 binnendeuren kan komen plaatsen. Er moeten nog 2 nog uit te breken oude deuren.
zaterdag 13 mei 2017

Blokhut Chill plaatsen

Blokhut Chill 485 x325 + extensie te plaatsen van de Makro. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien.
zaterdag 13 mei 2017

Trapopening en trap maken

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Werkzaamheden inclusief trapgat maken.
vrijdag 12 mei 2017

Beukenhouten steektrap plaatsen

Een beukenhouten steektrap zonder leuning. Afmetingen +/-:breedte treden: 67,5.

Partners

Partners van Casius