Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
569 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken garage en carport in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oost-Vlaanderen:

maandag 15 oktober 2018

Betonnen trappen + trapgat plaatsen in nieuwbouw

Dit is voor een nieuwbouw woning : Plaatsen van een betonnen trap van verdieping 0 naar +1 en het opmaken van+trapgat maken. De betonnen trap niet bekleden.
vrijdag 12 oktober 2018

Tuinhuis in aluminium van Makro plaatsen

Ik wil graag een tuinhuis, geleverd en geplaatst. Betonnen ondergrond is er al en is 2 m breedte en 3 m diepte. Wel indien mogelijk een lichtkoepel erin. Dus ik denk formaat zo'n 1,8m op 2,8 m. Aan te kopen via de vakman.
vrijdag 12 oktober 2018

Metalen tuinhuis plaatsen

Graag wensen we het metalen tuinhuis 600 x 300 x 230 cm te laten plaatsen. Nog niet aangekocht. Fundering leggen we zelf.
donderdag 11 oktober 2018

Houten trap met kwartdraai naar de zolder plaatsen

Het gaat om een extra trap van het eerste verdiep naar het zolderverdieping boven de bestaande trap. Men moet ook nog een trapgat hiervoor maken. Het gaat om een houten trap met 1 draai van 90 graden, ook eventueel een leuning te plaatsen.
woensdag 10 oktober 2018

Houten dichte trap plaatsen

Plaatsen van houten trap met 16 treden met 90 graden draai onderaan en bovenaan. Het gaat om een dichte trap. Men moet ook eerst de huidige houten trap komen verwijderen voor men nieuwe gaat plaatsen.
woensdag 10 oktober 2018

Constructie nieuwbouw dak en ramen + houten poort

Timmerwerk dak nieuwbouw , de volledige dak constructie in hout. Graag de ramen in paddock, afromosia of andere aan te raden houtsoorten. Ongeveer een 16 tal ramen in hout. Garagepoort in hout.
zondag 7 oktober 2018

Plaatsen van blokhut CAPRI + bondergrond

Graag willen we onze blokhut Capri 295 x 295 cm staal en geïmpregneerd van makro laten plaatsen. Er dient ook een betonnen ondergrond te worden geplaatst.
vrijdag 5 oktober 2018

Betonnen trap met hout bekleden

Betonnen trap met draai met een 17-tal treden. Te bekleden met rubberwood of te polieren. Plaatsen van een trapleuning in rvs. 5 jaar geleden is ons huis gezet. De betonnentrap dateert nog van de ruwbouwperiode.
donderdag 4 oktober 2018

Luchtgommen van trap

Wij hebben een trap van 4 verdiepen, Zandstralen/luchtgommen van deze trap.
dinsdag 2 oktober 2018

Enkel glas vervangen door dubbel glas in bestaande ramen

Enkel glas vervangen door hr++ glas in 3 bestaande kunststof kozijnen die ongeveer 35j zijn en in goede staat. De ramen bevinden zich op de benedenverdieping aan de straatkant. Grootte +- 1,53x0,84m.
maandag 1 oktober 2018

Oud trapgat toemaken en nieuw maken inclusief trap

Wij zouden graag een vaste trap laten plaatsen met een draai. Hiervoor nog een trapgat te maken. Ook moet men nog een ander trapgat maken op een andere kamer. Ook een huidige vouwtrap verwijderen en het huidige trapgat dichten.
vrijdag 28 september 2018

Huidige trap verwijderen en nieuwe trap van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen

Een houten trap maken van gelijkvloers naar de eerste verdieping. De huidige trap staat tegen de muur, zou graag een trap van de muur weg staan. Met leuning. De huidige trap moet verwijderd worden.
maandag 24 september 2018

Tuinhuis Lilly plaatsen en betonvloer gieten

Graag zouden wij het tuinhuis Lilly 205x205 van Makro willen laten plaatsen. Eveneens om de betonplaat te gieten.
maandag 24 september 2018

Muziekstudio in houtskelet bouwen

Een muziekstudio bouwen in mijn tuinhuis. Isoleren + eventueel mdf of ander materiaal voor afwerking van de muur Deur in zetten Vloer leggen. Afmetingen: 3,2m op 2,4m , hoogte 2m
maandag 24 september 2018

Wand rond het dakraam afwerken

De schuine wand is bijna volledig uitgebroken. Enkel 1 zij-lat dient nog te worden verwijderd en onderaan zal misschien moeten worden bijgeslepen. Bedoeling is om de wand netjes af te werken met iets van isolatie rond het raam zelf zodat de wand kan geschilderd worden.
vrijdag 21 september 2018

Houten trap plaatsen in inkomhal

Een volledige nieuwe trap plaatsen in de inkomhal. Van gelijkvloers naar de eerste verdieping, komt tussen twee muren, dus geen trapleuning nodig. Graag een houten trap in beuk, met gesloten treden en volledig recht naar boven zonder hoek of bocht. De inkomhal is 110 cm breed. Daardoor dacht ik de trap 1 m breed te maken en hoogte van plafond is 295 cm Hoogte.
donderdag 20 september 2018

Schuifraam mechanisme vervangen

Ons schuifraam naar het terras opent niet meer. Dit is van de woonkamer naar het terras. Het hefmechanisme werkt niet meer. Graag mechanisme vervangen. Het betreft een schuifraam van ongeveer 20 jaar oud met een houten kader. Het schuifraam gedeelte die opent is 135 cm breed op 203 cm hoog.
woensdag 19 september 2018

Rénovation des escaliers en bois

Rénovation des escaliers en bois. Escaliers du rez-de-chaussée au premier étage et du premier étage au grenier à rénover.
maandag 17 september 2018

Hendel schuifraam vervangen en mechanisme herstellen

Mijn hendel is afgebroken van de schuifraam naar terras toe ik zou graag een nieuwe hendel willen plaatsen. Ook is het mechanisme moet hersteld worden.
zondag 16 september 2018

Verven van buitendeuren en ramen

3 witte buitendeuren afschuren grondverf en lakken. Verven van 1 bruine buitendeur afschuren en in olie steken. 2 bruine ramen afschuren en in olie steken. 3 witte ramen afschuren, grondverf en lakken Alles enkel langs de buitenzijde verven.
zaterdag 15 september 2018

Metalen trap plaatsen

Plaatsen 1 trap gelijkvloers naar 1ste verdieping (appartement) en 1 draaitrap van 1ste naar 2de verdieping (van keuken naar zithoek) Het gaat over 2x binnen trappen met leuning
zaterdag 15 september 2018

Blokhut plaatsen en beton gieten

Wij zouden graag een Blokhut Capri 295 x 248 cm laten impregneren en laten plaatsen inclusief dakgoten en bloembakken. Ook voor een betonnen plaat te laten gieten. Doorgang is 40 m van de straat. Niet bereikbaar met machines.
vrijdag 14 september 2018

Blokhut garage met zadeldak

Graag willen we een prijs offerte voor een blokhut garage met zadeldak om te plaatsen beton ligt er al afmetingen breedte 385cm lengte565cm houtdikte 44mm en kan dat ook zonder poort daar mijn zoon zelf poorten plaatst er is nog niets besteld in Makro
donderdag 13 september 2018

Dubbele deur op maat maken

Ik wil graag een blank houten tweedelige deur laten maken. Huidige deur verwijderen we zelf, dus enkel voor maatwerk en installatie.
woensdag 12 september 2018

Schuifdeur veranda vervangen

Ik krijg mijn schuifdeur in de veranda moeilijk open en dicht, en zou die willen laten vervangen.

Partners

Partners van Casius