Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Oost-Vlaanderen.

344 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: oude stal ombouwen naar blokhut, veluxen vervangen, twee garages bouwen met platte daken, mezzanine en kasten bouwen, plaatsen van 1 buitentrap en 4 binnentrappen, plaatsen van houten trap, gesloten trap plaatsen, trap te vervangen, renovatie trap + plaatsen nieuwe trap naar de zolder, plaatsen van houten trap, meerdere binnendeuren vervangen, zwevende trap plaatsen, ramen en deur te plaatsen en aankoop, trap in rubberwood, carport maken met voorkeur Trespa afwerking en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 28 maart 2017

Blokhut Capri plaatsen

Plaatsing van Blokhut Capri 295 x 248 cm met stalen dak.
dinsdag 28 maart 2017

Plaatsen tuinhuis Edelweis

Ik denk er over na een tuinhuis te kopen bij Makro, type Edelweis, 415x295cm met dakbedekking staal/condensdoek. Ik zou er de dakgoten en stormbeveiliging bijnemen. Graag had ik een offerte gekregen voor de professionele plaatsing, inclusief betonnen ondergrond als dat kan.
maandag 27 maart 2017

Herstelling vlekken parket

Er is een kleine brandplek op het parket, en vlekken die ik niet wegkrijg.
maandag 27 maart 2017

Deur herstellen

Mijn deur (binnendeur van appartement) is onlangs beschadigd geweest. De klink aan de binnenkant is uit de deur gesleurd, en er is een beetje verfschade.
maandag 27 maart 2017

Trap en inbouwkast onder trap maken maatwerk

Trap + inbouwkast onder trap.
maandag 27 maart 2017

Schrijnwerker voor maatwerk nodig

Wij zoeken iemand die een eettafel/speeltafel kan maken. Een eettafel die kan omgetoverd worden tot een tafel om bordspellen te spelen met vilten speelveld. Zie een aantal voorbeelden.
zaterdag 25 maart 2017

Vaste trap naar zolder

We willen graag een vaste trap naar de zolder. Het gat is hiervoor reeds gemaakt. Offerte en uitmeting werd ook reeds gedaan door een ander trappenbedrijf (via aannemers), maar dit sleept maar aan en we kregen uiteindelijk een offerte die beneden alle peil is. Het gaat om een trap met dubbele kwartdraai, volle z-treden (dikte zo'n 42 mm). Graag hadden we ook een leuning gehad die dicht is (dit loopt dan verder in maatmeubilair op de zolder) - materiaal mag platenmateriaal zijn. Het materiaal was rode beuk, die geschilderd kon worden.
zaterdag 25 maart 2017

Plaatsen dakkoepels

Aankoop en plaatsing van 2 dakkoepels in een bestaande woning ( garage) , plat dak.
vrijdag 24 maart 2017

Gesloten trap plaatsen

opmeten-maken-plaatsen. Tussen muur en gyproc wand. Gesloten trap (met tegentredes) geen leuning bordes halverwege breed 95cm voorkeur voor rubberwood. hoogte +-270cm
vrijdag 24 maart 2017

Blokhut Latina plaatsen

Graag willen wij een blokhut latina 320x205 laten plaatsen.
vrijdag 24 maart 2017

Tuinhuis op maat maken in padoek

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een blokhut in padoek met volgende afmetingenm diep x 2. 10 m breedte voorkant en 3. 10 m breedte achterkant + luifel van 2 m diep Enkele deur vooraan en achteraan.
woensdag 22 maart 2017

Blokhut Lounge plaatsen

Graag willen we een Blokhut Lounge van 295 x 295 cm laten plaatsen in onze tuin. Betonnen vloer van 305 x 305 cm is reeds voorzien. Gelieve ons een prijsvoorstel te bezorgen voor het plaatsen van deze blokhut. Blokhut reeds besteld.Levering binnen 4 tal weken.
woensdag 22 maart 2017

Blokhut Luna Plaatsen

Graag willen wij Blokhut Luna laten installeren. (290 op 290 met 380 extensie). Inclusief beton laten gieten. Bij de blokhut willen wij extra bestellen: impregnatie, dakgoten, stormbeveiliging en eventueel houten vloer in het extensie gedeelte.
woensdag 22 maart 2017

Schrijnwerker nodig voor buitendeur

Ik heb een woonboot gekocht en aan het verbouwen. Graag zou ik een offerte verkrijgen voor een buitendeur (liefst schuifdeur) ongeveer 700mm breed en 1000mm hoog, daarin moet een patrijspoort worden verwerkt en daarboven moet aansluitend een schuifluik worden gemonteerd wat dan gesloten een geheel moet vormen. Je kunt het vergelijken met de ingang bij een zeilboot.
woensdag 22 maart 2017

Plaatsen blokhut Lounge

Graag willen wij onze Blokhut Lounge 295x295+extensie 285 laten plaatsen. Er is al een betonplaat voorzien.
woensdag 22 maart 2017

Herstellen van houtwerk aan garagepoort

Mijn oude garagepoort gaat moeilijk open en dicht. Ik kan nauwelijks nog buiten. Kan u dit komen herstellen aub? Is redelijk dringend.
woensdag 22 maart 2017

Raam in veranda te voorzien

Ik zoek een vakman om een plooiraam te laten plaatsen in de veranda. De afmetingen zijn +- 4m op 2m. Graag hr++ of 4 seizoens-glas
dinsdag 21 maart 2017

Bouwen en plaatsen van dressing op maat

Het bouwen en plaatsen van een dressing op maat.
dinsdag 21 maart 2017

Plaatsen blokhut Chamois

Graag offerte plaatsen blokhut Chamois 445x415 van Makro,zonder grondwerken.
dinsdag 21 maart 2017

Velux Ramen herstellen

Twee veluxramen die niet meer opengaan waarvan een in het dak en een verticaal Twee waar vocht tussenzit.
dinsdag 21 maart 2017

Mezzanine en kasten bouwen voor klaslokaal

Een platform voor in een klas (3m x 3m x 1,5m) in hout of metaal.
dinsdag 21 maart 2017

Herstellen garagepoort

Onze garagepoort is elektrisch, en de syndicus hebben 2x geforceerd de garagepoort te openen, zonder eninge toestemming van ons. Als gevolg gaat de poort niet gemakkelijk openen en dicht. Dus we zouden graag onze garagepoort herstellen.
dinsdag 21 maart 2017

Leveren en monteren van tuinhuis Regent

Ik zou bovenstaand tuinhuis willen kopen. Ik zie op de beschrijving dat er geen vloer bij is. Kan er een metalen vloer voor dit tuinhuis worden bijgekocht of moet er beton worden gegoten? Zoja, kan jullie montagedienst daar ook voor zorgen? Kan u me een prijsofferte bezorgen voor dus de volledige opbouw voor dit tuinhuis? Leveren en monteren van tuinhuis Regent 300x292cm
maandag 20 maart 2017

Betonnen trap polieren en glad maken

Wij willen graag een gepolijste trap. De betonnen trap zou worden gelegd door de aannemer zelf. Ik had graag een ruwe offerte om deze volledig te pollieren en glad te maken. De trap is een dubbele kwartdraai van 17 treden. Betonnen trap wordt gezet, enkel de afwerking nodig.
zaterdag 18 maart 2017

Velux raam te kopen en te plaatsen

Bestaande zolderruimte te voorzien van daglicht. We dachten een VELUX raam type GGL MKO4 2070 78x98 cm te plaatsen.

Partners

Partners van Casius