Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
542 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oost-Vlaanderen:

donderdag 19 juli 2018

Glas Velux GGL 5 vervangen

Het glas van mijn Velux GGL 5 is gebarsten en het moet asap (voor week 30) vervangen worden. Dit is een enkel glas.
woensdag 18 juli 2018

Houten trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping

Een trap plaatsen met leuning in hout en kindvriendelijk met brede treden. Dit is van de gelijkvloers naar de eerste verdieping. De trap komt met een zijde aan de muur en andere zijde met een leuning.
dinsdag 17 juli 2018

Balustradekast op maat maken

We zijn op zoek naar een balustradekast om onze trap af te schermen. In bijlage wat we zoeken in het zwart of het wit Het liefst met de volgende afmetingen 2,81 L 2,6 B
dinsdag 17 juli 2018

Blokhut Luna plaatsen inclusief betonplaat

Monteren van blokhut Luna/Lara. Betonplaat gieten.
maandag 16 juli 2018

Vervangen dakraam

Vervangen van het dakvenster. Liefst in PVC of aluminium, geen houtomlijsting. Afmetingen van het raam zelf: 1,19 meter breed en 1,28 meter hoog. Rondom zit een kader van 4 cm.
maandag 16 juli 2018

Trap naar kelder plaatsen

Graag zouden wij een nieuwe trap hebben in de kelder. Hier zit echter spoed achter gezien de huidige trap aangetast is met houtworm. Omdat het om een kelder gaat, graag een rechte trap, zo eenvoudig mogelijk. Huidige trap heeft een lengte van +- 254 meter, breedte +- 62cm, treediepte van 18cm. Hoogte van plafond tot vloer is +- 191cm .
maandag 16 juli 2018

Houten trap op maat plaatsen

Uitklapbaar zolderluik zou moeten veranderen in een open trap met leuning. Zal een steile trap worden met onderaan uitsnijding voor deur.
vrijdag 13 juli 2018

Automatische dubbele draaipoort plaatsen

Ik wil graag een automatische dubbele draaipoort laten plaatsen. Met een metalen frame en houten latjes. De latjes met wat ruimte tussen voor de wind. Een systeem om vanop afstand de poort te openen. Afmetingen ongeveer 3 m breed, hoogte 1 m 80.
vrijdag 13 juli 2018

Renovatie van houten voordeur

Onze voordeur heeft zijn beste tijd gehad en dient een opfrissing te krijgen: nieuw slot, het hout opschuren en vernissen, de glaspartij ernaast vernieuwen en het metalen tierlantijntjes gedoe weghalen. Graag de deur behouden en restaureren ipv nieuwe deur te plaatsen.
vrijdag 13 juli 2018

Plaatsen blokhut Lounge

Graag had ik een vakman ontvangen voor het plaatsen van Blokhut Lounge 295 x 295 cm stalen dak geïsoleerd. Beton reeds gegoten voro plaatsing tuinhuis.
woensdag 11 juli 2018

Tuinhuis Lisa plaatsen

Plaatsing van een tuinhuis Lisa 530x446 . Ook gieten van vloerplaat.
woensdag 11 juli 2018

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut Bonn 385x295cm staal laten plaatsen(inclusief stormbeveiliging). Wij hebben op 10 juli de bestelling geplaatst bij Makro en wij wachten op bericht van levering. Ik zou het graag laten plaatsen in de maand september. Vloer ligt er al.
woensdag 11 juli 2018

Tuinhuis Grosfillex Cottage plaatsen

Tuinhuis Grosfillex Cottage 242x202 plaatsen. Fundering te gieten.
dinsdag 10 juli 2018

Tuinhuis Wales plaatsen

Graag willen wij onze blokhut laten plaatsen. Ondergrond is al voorzien. Tuinhuis Wales 240*180
maandag 9 juli 2018

Trap bekleden met laminaat

Treden bekleden ongeveer een 15 tal treden met laminaat.
maandag 9 juli 2018

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Cottage 205*295 laten plaatsen. Er ligt reeds een betonnen vloerplaat van 270*368.
zondag 8 juli 2018

Tuinhuis plaatsen

Graag willen wij het tuinhuis Tokio 360 x 180 cm laten plaatsen. Normaal gezien zal er al een betonnen ondergrond voorzien zijn.
donderdag 5 juli 2018

Houten trap plaatsen

Trap met 1 kwartslag naar rechts plaatsen in renovatiewoning. Trap naar de zolder. opening is groot genoeg. Houten trap.
dinsdag 3 juli 2018

Blokhut Rimini plaatsen

Ik zou graag een blokhut Rimini van 260x200cm aankopen in Makro. Nog niet besteld. Fundering leggen we zelf.
maandag 2 juli 2018

Blokhut Luna plaatsen

Blokhut Luna in elkaar steken 290+290+ 3 m extensie. Geen ondergrond voorzien , die is er al.
zaterdag 30 juni 2018

Mos buitenkant PVC ramen verwijderen, opspuiten en ramen afstellen

Verschillende PVC ramen geplaatst 2003 vertonen buiten mos tussen glas en kader. Mos zou moeten verwijderd worden, ramen opnieuw afdichten om dit in het vervolg te voorkomen en ramen ook correct afstellen zodanig dat ze allemaal gemakkelijk opengaan en afgedicht zijn voor wind en regen. Appartement op 7 de verdieping.
vrijdag 29 juni 2018

Schade aan dakraam en parket herstellen

1. Het plaatsen van een nieuw dakraam, type zoals is opgenomen onder foto's 2. Het herstelen van parket. De putjes in het parket zijn veroorzaakt door het vallen van delen van het dakraam op het parket.
donderdag 28 juni 2018

Garagepoort herstellen en nieuw slot plaatsen

Enkele maanden geleden hebben wij zelf een garagepoort geplaatst , werkt prima enkel is die door de kinderen beschadigd geweest en zou die moeten worden hersteld met een nieuw slot.
woensdag 27 juni 2018

Binnen houtwerk veluxen vervangen

Appartement met 4 velux ramen. Herstellen/vervangen binnen schrijnwerk houtwerk van de velux ramen. Twee ramen moeten een vernieuwde verduistering krijgen.
dinsdag 26 juni 2018

Blokhut plaatsen

Graag willen we onze blokhut Tokio 360 x 180 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond worden voorzien.

Partners

Partners van Casius