Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Oost-Vlaanderen.

461 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ramen in PVC plaatsen, nieuwe ramen plaatsen, houten mezzannine plaatsen in slaapkamer, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, gebogen luiken in kunststof plaatsen, betontrap storten, plaatsen dubbele beglazing, overkapping in hout met zonnepanelen maken, betontrap storten, prefab betontrappen plaatsen en polieren of bekleden, plaatsing ramen met hoogrendementsglas, houten tuinhuis plaatsen met twee carports, balkon af te sluiten met ramen., vaste trap naar zolder plaatsen en nieuwe opening maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 21 november 2017

Zwevende trap plaatsen

Wij hebben een huis gekocht. Hierin nog een wenteltrap vanuit de living naar de eerste verdieping. De plaatsing zou pas voor januari zijn, maar we zouden nu al een offerte nodig hebben voor de lening. Onze voorkeur gaat voorlopig uit naar een zwevende trap, maar staan open voor advies van uw experten. Is het mogelijk dat iemand van jullie eens ter plekke komt om dit te bekijken?
dinsdag 21 november 2017

Geplierde prefab betontrap plaatsen in NB project

Nieuwbouw project - trap naar zolder in beton. Graag een gepolierde betontrap. Het zijn twee stuks trappen.
maandag 20 november 2017

Betontrap storten van gelijkvloers naar eerste verdieping

In onze nieuwbouw te Maldegem zijn we aan het uitkijken voor een betontrap. We zitten op dit moment aan het eerste verdiep ruwbouw bezig, aldus zou een trap makkelijk zijn. Dit mag in ruwe beton zijn, en bevat 2 wentelingen 1 aan de opstap beneden, dan recht omhoog en dan nogmaals 90 graden draaien boven.
zondag 19 november 2017

Nieuwe houten trap plaatsen

Graag zouden wij een nieuwe trap willen laten plaatsen met treden in Z-vorm. De trap is ingesloten tussen 2 muren en heeft een kwartslag bovenaan. De treden zouden ook moeten mooi aansluiten tegen de muren. De trap die we momenteel hebben telt 14 treden. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen
vrijdag 17 november 2017

Metalen trap plaatsen

Voor een praktijkruimte zijn we op zoek naar een trap , deze zal door patiënten en specialisten gebruikt worden, dus voorkeur voor slijtvast, stevig, en niet glad. Voorkeur voor metaal. Ruwbouw is binnen 2 weken winddicht.
woensdag 15 november 2017

Blokhut Latina plaatsen en ondergrond gieten

Graag willen wij onze blokhut Latina 320 x 205 die wij bij Makro zullen kopen, laten plaatsen. Er dient wel nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen: 1. De prijs van de installatie inclusief vloer en inclusief dakgoten 2. De prijs van de installatie exclusief vloer en exclusief dakgoten.
woensdag 15 november 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Vaste trap naar de zolder plaatsen.Houten vaste trap en opening aanpassen. Nu is er een uitschuifbare trap.
woensdag 15 november 2017

Houten trappen plaatsen

Plaatsen van 2 trappen dit is voor een totaal renovatie. Van 1 tem 17 treden en 18 tem 33 treden. Houten trappen. Van gelijkvloers naar eerste verdieping, en van eerste verdieping naar tweede verdieping. Trappen met een zijde tegen de muur.
dinsdag 14 november 2017

Vaste trap van living naar eerste verdieping plaatsen

Een wenteltrap zou moeten vervangen worden door een vaste trap. Van de living naar de eerste verdieping. Houten of metalen trap
maandag 13 november 2017

Houten wand in kantoorruimte maken

Een houten wand in een kantoor zou weggenomen moeten worden, en er zou een nieuwe wand moeten komen. Van twee kantoren in groot kantoor maken.
zondag 12 november 2017

Vaste trap en zoldergat naar zolderverdieping plaatsen

Er zou een vaste trap moeten geplaatst worden naar de zolderverdieping. Graag in dezelfde stijl dan de huidige trap van het gelijkvloers naar de eerste verdieping. De zolderverdieping wordt gerenoveerd en wordt een volwaardig verdiep.
donderdag 9 november 2017

Betontrap storten

Onze tuin ligt flink wat dieper dan ons huis. Nu hebben we een talud met een zelf uitgegraven trap met daarin kiezels. Omdat ons terras verzakt gaan we eerst ons terras laten heraanleggen en daarna een trap tegen laten plaatsen. We willen een offerte voor 3 treden over de ganse lengte van het terras (15m). Kan u ons een offerte geven adh voorgaande informatie boor een trap ter plaatse gegoten en préfab? Waar moet de trap geplaatst worden? : Buiten
donderdag 9 november 2017

Trap renoveren en bekleden

Renoveren van 2 trappen. Zandstralen en bekleden van trappen. Ter plaatse komen kijken.
woensdag 8 november 2017

Betontrap storten

Keldertrap die onderaan kwartje draait: 3 tredens in draai + 10 rechte tredens. Afmetingen: breedte trap: 1 m lengte draaistuk: 1 x 1 m lengte recht stuk: 2 m hoogte trede: 18. 57 cm diepte rechte trede: 20 cm totale hoogte trap: 2. 6 m . Trap in nieuwbouw. Plannen kunnen op voorhand doorgestuurd worden.
woensdag 8 november 2017

Prefab betontrap plaatsen

Wij zoeken naar een rechte trap van 13 treden, 2 meter breed en 2. 30 hoog. Het is om een oude trap te vervangen. Buitentrap.
dinsdag 7 november 2017

Levering en plaatsing blokhut Lara

Plaatsing blokhut Lara 250 x 250 op bestaande tuintegels.
dinsdag 7 november 2017

Metalen trap plaatsen

Metalen trap plaatsen: Hoogte trap 244 cm of een trede minder. Standaard breedte. Kleur zwart. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen
dinsdag 7 november 2017

Oude blokhut Lili demonteren en nieuwe plaatsen

Graag wil ik mijn bestaande tuinhuis Lili laten demonteren en afvoeren en een nieuw exemplaar met vloertje laten monteren in het volkstuinencomplex van de “Gentse Meersen”.
dinsdag 7 november 2017

Prefab betontrap

Betontrap storen voor buiten. Prefab.
zondag 5 november 2017

Blokhut Modern plaatsen alsook ondergrond

Graag willen wij de blokhut Modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd laten plaatsen. Ook dient een bestaande betonnen ondergrond 300 cm x 225 cm te worden uitgebreid teneinde de blokhut te plaatsen. Ook graag de installatie incl. vloer en dakgoten.
zaterdag 4 november 2017

Glazen schuifraam vervangen door plaat

Ik wil graag een deel van een glazen schuifraam vervangen door een vaste plaat, zodat er nadien een hondenluik in kan geplaatst worden. Het vaste deel van het schuifraam is 1. 85h op 1. 35b. Hierin zouden we een plaat van 50 of 60 cm willen steken onderaan, zodat er dan in tweede instantie een hondenluik in kan gemaakt worden. De schuifraamplaatser verwees ons hiervoor door naar een schrijnwerker.
zaterdag 4 november 2017

Trapbekleding tapijt

Traploper effect op houten trap. Tapijt op de trap maar niet over de volledige breedte Hout / Laminaat op plaatsen. Dit is een trap met een kwart draai , graag met tapijt bekleden.
zaterdag 4 november 2017

Bureaublad maken

Wil graag een bureaublad laten maken in hout, eventueel fineer! Met bijpassende boorden om te bevestigen aan de muur.
vrijdag 3 november 2017

Houten trap plaatsen

We zijn bezig met renovatiewerken in ons huis. We zoeken een vakman voor volgende werken: trapgat maken, houtentrap plaatsen.
donderdag 2 november 2017

Houten zwevende trap plaatsen

Een donkergrijze of witte zwevende trap plaatsen. Die zou in de woonkamer komen, en een rechte trap tegen een muur. Langs de andere zijde een arm leuning. Graag met LED lichten.

Partners

Partners van Casius