Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
506 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oost-Vlaanderen:

woensdag 21 maart 2018

Veluxen vervangen

Ik zou drie veluxen willen vernieuwen (oude zijn meer dan 20 jaar)
woensdag 21 maart 2018

Metalen buitentrap met ballustrade plaatsen van dakterras naar tuin

In ons renovatieproject moet er een metalen buitentrap geplaatst worden. We zouden graag opteren voor een budgetvriendelijke oplossing uit gegalvaniseerd staal. Deze moet voorzien worden van een leuning. Deze leuning dient ook door te lopen aan het dakterras waarop de trap aansluit. Dit is een metalen trap met een draai werken naar links. Ter plaatse komen kijken.
dinsdag 20 maart 2018

Inkomdeur appartement herstellen

Wij zijn syndicus van een appartementsgebouw in Gent. Het slot van de gemeenschappelijke inkomdeur is kapot waardoor iedereen zomaar binnen kan in het gebouw. Graag dringende herstel van de inkomdeur.
maandag 19 maart 2018

Houten trap in appartement plaatsen

We hebben een trap nodig in een appartement op het eerste verdieping. Het is een open trap in een vide en er moet ook een leuning komen rond de vide.
maandag 19 maart 2018

Blokhut Luna plaatsen

Graag vakman voor het plaatsen van een blokhut van de Makro. Blokhut Luna 295x295 cm + extensie 300 cm. De fundering is al voorzien.
maandag 19 maart 2018

Vijver met hout afsluiten

Ik wil mijn vijver afsluiten. Liefst met een houten afsluiting die gemakkelijk kan weggenomen en teruggeplaatst worden. De afsluiting kan eventueel aan de linkerzijde worden uitgebreid naar mijn tuinhuis en aan de rechterzijde tot aan de bestaande afsluiting.
zondag 18 maart 2018

Betonnen trappen bekleden

De ondergrond zal klaar zijn voor plaatsing. Het betreft 2 rechte, niet beklede, betonnen trappen in een kleine nieuwbouwwoning die moeten bekleed worden. We staan open voor verschillende materialen.
zondag 18 maart 2018

Houten tuinpoort herstellen en houten afdak herstellen

Door stormweer is de tuinpoort overgewaaid en afgebroken. Ook onderkant beschadigd + een afdak van een open berging aan garage dat ingestort is. Houten constructie met dakpannen op.
zaterdag 17 maart 2018

Poort plaatsen

Het is voor het plaatsen van een houten poort van 3m op 1m80. De poort is een bankarai Country van 300 x 180 cm, die we op 16/3 bij ons thuis hebben laten leveren en aangekocht in Makro Eke.
vrijdag 16 maart 2018

Betontrap bekleden met rubberwood

Betontrap met kwartdraai bekleden met rubberwood. Het gaat om 15 treden in totaal.
donderdag 15 maart 2018

Trap met hout bekleden en maatkast maken

Ik heb een trap met een 90 graden platform na 3 treden, daarna gevolgd door een 10 tal treden. Naast het bekleden van de trap wil ik ook een houten maatkast laten maken onder de trap.
donderdag 15 maart 2018

Herstellen keukenkast en keukendeur

Mijn keukenkast onder mijn gootsteen heeft waterschade geleden door een lek van een verduurde kraan, die intussen hersteld is. Mijn keukendeur naar het balkon gaat niet meer open. Deze is verkeerd gesloten en geforceerd geweest waardoor het bovenste tandwieltje achter het ijzeren plaatje klem is gezet.
woensdag 14 maart 2018

Eenvoudige trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping

Graag een budgetvriendelijke basistrap plaatsen. Rechtsomdraai beneden en rechtsomdraai boven, gelijkvloers naar 1e verdiep. Afmetingen trapgat: 2,25 m op 80 cm trapuitval: 2,9 m hoogte: 3 m. Voorkeur hout.
woensdag 14 maart 2018

Vaste eenvoudige zoldertrap plaatsen

Er is reeds een trapgat gemaakt. Nu zijn we op zoek naar een budgetvriendelijke vaste zoldertrap. Graag een eenvoudig trap plaatsen.
woensdag 14 maart 2018

Blokhut Pila plaatsen

De blokhut monteren met goten en vloer.Blokhut Pila 290 x 290. Fundering moet nog gegoten worden.
woensdag 14 maart 2018

Trap bekleden in vinyl

Het gaat over een nieuwbouw. De aannemer maakt een betonnen trap (dus ruwe afwerking) en nadien zou de trap moeten bekleed worden. Het is een huis om te verhuren en we zoeken naar een goedkope, toch kwaliteitsvolle afwerking. De afwerking moet niet per se in hout. De trap heeft een kwart draai en telt ongeveer 14 treden.
dinsdag 13 maart 2018

Vliegenramen en vliegendeur plaatsen

Graag vakman voor een 5-tal vliegenramen en 1 vliegendeur te plaatsen
dinsdag 13 maart 2018

Houten landelijke trap in hal plaatsen in NB woning

Houten trap met kwartdraai naar links,15 treden, gesloten (trede 12, 13, 14 en 15 zijn draaiend) hoogte 2,80 m. Huisstijl is (modern) landelijk. Tussen twee muren te plaatsen. Komt in een hal te staan van gelijkvloers naar eerste verdieping. Met leuning.
dinsdag 13 maart 2018

Blokhut Lounge met stalen dak met condensdoek plaatsen

Graag wil ik mijn blokhut lounge 355 x 355 cm stalen dak met condensdoek laten plaatsen. Kan u mij zeggen wat onderstaande kost : - montage tuinhuis - plaatsen sokkel - plaatsen afvoerregenbuizen
dinsdag 13 maart 2018

Binnendeuren plaatsen

Plaatsen van 9 binnen deuren , gewone verfdeuren.
dinsdag 13 maart 2018

Monteren Winsol garagepoort

Bij mij moet er een sectionale garagepoort geplaatst worden de oude garagedeur kantel deur moet weg en vervangen afmeting is 2.50 m breedte en de hoogte is 2.12 m. De poort heb ik zelf reeds aangekocht en deze is van het merk Winsol.
maandag 12 maart 2018

Nieuwe kitnaden ramen en deuren

Voor onze recent aangekochte woning wensen we de oude en versleten kitnaden van alle ramen en deuren te laten verwijderen en nieuwe kit te laten aanbrengen. In totaal is dit 25 m².
maandag 12 maart 2018

Trapgat maken

Ik wil een trapgat van 270 x 90 cm laten maken, ondergrond waar dit moet komen zijn betonnen welven. Men moet na het maken de nodige ijzeren constructie maken zodat dit stevig is.
maandag 12 maart 2018

Metalen trap plaatsen in nieuw kantoor

Metaal draaitrap plaatsen. Voor ons nieuw kantoor op het vierde verdiep zouden wij graag tussen beneden en onze mezzanine een draaitrap laten plaatsen. Hoogte 250 cm, diameter 160.
maandag 12 maart 2018

Afkitten ramen buiten

Opspuiten van mijn ramen en deuren met rolluik. Ongeveer 35 m in totaal, met diepe voeg. Alle ramen bevinden zich op het gelijkvloers (geen verdiep). Zie een paar foto's

Partners

Partners van Casius