Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Aalst heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Aalst u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Aalst of directe omgeving.

126 klanten uit Aalst bevelen een bij Casius in Aalst aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Aalst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: pvc ramen plaatsen, garage prefab + aanleggen oprit + fundering beton of betonplaat, garage metsen, plaatsen van betonnen trappen, vernieuwen van houten trap in living, zwevende trap plaatsen, meerdere binnendeuren plaatsen, twee houten trappen plaatsen, nieuwe trap plaatsen, vervangen van oude trap door nieuwe houten trap, houten trap en wand plaatsen, 2 trappen plaatsen, 5 deuren vervangen, houten tuinafsluiting en pergola maken, garage vernieuwen met elektrische poort en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Aalst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Aalst:

Vernieuwen van houten trap in living

Ik wil graag mijn trap vernieuwen in mijn living. Is ongeveer 14 treden graag een offerte op maat. Graag advies qua model, graag in hout.

Aangekochte deur plaatsen

Ik heb een bijbouw aan mijn garage met een deurgat, is op maat van een deur uit de Brico die ik zelf kan kopen en schilderen maar ik kan dat niet plaatsen. Dit zou ik willen laten doen.

Ramen vervangen door veluxramen

Ik zou graag twee oude ramen van 30 x 60 cm willen laten vervangen door 2 Veluxramen op de zolder. Eén raam zou 114 x 118 cm moeten zijn en de andere 78 x 140 cm meten.

Blokhut Modern plaatsen

Graag zou ik een prijsofferte hebben voor het plaatsen van een Blokhut Modern 505*385 met houtstapelplaats. De beton sokkel/ondergrond ga ik zelf voorzien.

Zoldertrap herstellen

Ik heb een zoldertrap die niet dicht gaan. Hij is niet in evenwicht. De uitschuifbare trap klemt.

Keldertrap te vervangen

Vervangen van houten trap naar kelder. Moet simpel zonder draaiing doch stevig zijn.

Voordeur sleept (alumunium)

Alumunium voordeur sleept.Nazicht deur.

Plaatsen van velux

Dakramen; 2 grootte, 3 kleinere.

Maatkasten en binnendeuren

We zouden graag een spiegelkast en een meubel voor mijn wastafel laten maken. Zouden we hiervan een apparte prijsofferte kunnen krijgen? In bijlage kan u alvast foto's en plannen terug vinden van hoe het er momenteel uitziet en wat we in gedachten hebben. Voor het materiaal van de spiegelkast zouden we graag iets hebben dat waterafstotend is en langs de binnenzijde wit. Welke materialen raadt u hiervoor aan? Voor het materiaal van de kast voor de wastafel, zouden we graag voor de voorzijde hout gebruiken. Maar we zijn er nog niet aan uit welke houtsoort. Beschikken jullie over stalen die we eventueel tegen de marmer kunnen houden om te zien wat het best past? Wat zijn de verschillen in prijs tussen bv: eik, teak en notelaar? De binnenzijde van het meubel is mind

Zandstralen trap

In december verhuizen wij en zouden graag er de trap zandstralen. De trap bestaat uit 4 delen, 2 lange delen van ongeveer elk een 11-tal treden en 2 korte van elk ongeveer 6 treden + leuningen.

Waterinsijpeling bij regenweer in de living

Probleem: waterinsijpeling bij regenweer in de living. Mogelijke oplossing:voegwerk met siliconen of gepaste dichtingsprofielen aanbrengen. Bezoek ter plaatse best bij hevig regenweer om de problemen te detecteren. Een algemeen nazicht van de werking van andere ramen kan ook gebeuren. Werken uit te voeren in Aalst.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut LINA 290 X 248 cm laten plaatsen. Betonplaat werd reeds door ons geplaatst. Graag vrijblijvende prijsofferte aub.

Herstelling poort

Mijn poort in pvc sluit niet meer, ik kan de oorzaak niet vinden. Heeft u een oplossing?

Nieuwe houten trap

Kan u een offerte opstellen voor een bloktrap (wit) Rubberwood/ ander materiaal Bloktrap. Hieronder de details die wij kregen van architect. TRAPSLEDE: 4 losse sledes -aantal treden: 7 treden/slede -afmetingen: Niveau cm Optrede 18cm Aantrede 22cm Breedte 80cm LOS BORDES met 1 tussentrede: -aantal: 2 stuks -afmetingen: 80x80xSLEDE DIKTE + 1 trede + 80x80xSLEDE DIKTE

Plaatsen zoldertrap

Wij willen in onze zolder een zoldertrap laten installeren. Momenteel is er maar een luik en dit dient verder opengemaakt te worden in het plafond/vloer. Opening is er al, maar ligt dicht met houten plafond.

Plaatsen van een kelderdeur

Ik wens een kelderdeur met kader te laten plaatsen. Afmetingen van opening zijn h 120 - b 86 - d 26.

Tuinhuis plaatsen

Tuinhuis blokhut modern laten plaatsen 4m op 43 extencie rechts 4meter. Betonvloer ligt er nu.

Vernieuwing deuromkasting toegangsdeur appartement

Graag zou ik mijn deur-omkasting van de toegangsdeur van mijn appartement laten vernieuwen daar die zwaar is beschadigd door inbraak. Ook dient het deurblad voorzien te worden van een spion gat en nieuw veiligheidsslot en bijkomend slot.

Blokhut Modern plaatsen

Graag zouden wij de blokhut modern laten plaatsen 500 /295 met extencie rechts 4meter. Ook met nodige dakgoten , beveiliging en iets voorzien dat hout niet rot vanonder . Is het mogelijk hout te laten behandelen of verven ? Belangrijke vraag ik wil dit in verbouwingslening brengen maar daarvoor moet er schrijnwerkerij op factuur staan dit is zo gezegd van de bank m.v.g. Graag advies en prijsofferte.

Herstel raam in hout

Na inbraak is het raam geforceerd en kan het niet meer sluiten

Plaatsen van trap in metaal

Graag had ik een idee gehad van de prijs van een metalen trap.

Trapleuning vrijstaande buitentrap

Leveren en plaatsen van trapleuning aan vrijstaande buitentrap. Aan weerszijden een trapleuning in inox-metaal of ander materiaal. Ter plaatse komen kijken is moeilijk uit te leggen.

Zolderluik trap plaatsen

Ik wil een zolderluik op maat laten plaatsen, de opening ziet u op de foto,ik gebruik een uitvouwbare ladder voor de toegang.Fotoeschikking. ter b

Mechanisme schuifdeur herstellen

Hendel en slot van schuifdeur dienen vervangen te worden.

Tuinkasten in Trespa maken

Ik zou graag enkele kasten in de tuin zetten voor bergruimte. Ik dacht hierbij aan Trespa als materiaal. Wie kan me hier meer info en offerte voor bezorgen?