Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Aalst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen timmerwerken in Aalst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Aalst:

Tuinhuis monteren

Tuinhuis blokhut van plaatselijke leverancier. Sokkel reeds aanwezig. Tuinhuis zelf is 3 op 4 meter. Er moet ook een vloer voorzien worden op de betonnen sokkel.

Zoldertrap plaatsen

Om toegang te krijgen tot de zolder hebben we een luik zonder trap. Dit luik willen wij vervangen door een luik met uitschuifbare trap. De huidige luikmaat is 56 x 96 en 63 x 95 op een hoogte van 2,20 m. Pour accéder au grenier, nous avons une trappe sans escalier. Nous aimerions remplacer cette trappe par une trappe avec escalier escamotable. Les mesures de la trappe actuelle sont de 56 x 96 et de 63 x 95 sur une hauteur de 2m20.

Trap bekleden met laminaat

Ik heb nu een trap staan die te steil is en waarvan de treden te smal zijn. Mijn trap heeft ook nog een leuning nodig. Verder had ik graag de overzettreden in U vorm en dicht. Ik zou dus graag bekijken wat de opties zijn om mijn trap te renoveren. Hij bestaat uit 17 treden en ik zou hem graag laten bekleden met laminaat. Andere opties zijn mogelijk.

Buitentrap plaatsen naar terras

Wij wonen in een bel-etage, nieuwbouw, rijhuis. We zouden heel graag zo snel mogelijk een trap willen van ons terras naar de tuin. De hoogte van de tuin naar ons terras is ongeveer 2,80 meter. We willen graag een eenvoudige trap in inox.

Decaperen en gommen trap

Ik wil graag een houten trap en leuning laten decaperen en gommen. Er zijn 33 treden verdeeld in vier delen (drie verdiepingen) - foto's als bijlage.

Velux muggengaas te plaatsen

Ik heb 5 velux ramen waarbij ik alle 5 een muggengaas zou willen laten voor plaatsen.Dit mag zo snel mogelijk aangezien het warme weer. De afmetingen zijn (ongeveer) 108cm x 104cm.

Plaatsen blokhut Lounge

Vakman voor het plaatsen van een blokhut Lounge 385 x 385. Nu staat er al een betonnen plaat.

Houten trap naar de zolder zetten

Trap met dubbele kwartdraai te plaatsen die verbinding geeft van het eerste verdiep naar de zolder. De bruikbare ruimte hiertussen is 1m80. De lengte 1m50. De hoogte ongeveer 2m40. De breedte van de trede 80 cm.

Trapgat maken en trap plaatsen

Vaste trap naar zolder maken

Ikea meubels monteren

Monteren van ikea meubelen. Een bedbank en een kast monteren.