Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Aalst heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Aalst u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Aalst of directe omgeving.

154 klanten uit Aalst bevelen een bij Casius in Aalst aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Aalst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bijbouwen, houten trap plaatsen van living naar eerste verdieping en naar zolder, houten trap plaatsen in nieuwbouw, kasten op maat maken, trap en trapgat maken, eiken voordeur en sectionale poort plaatsen, houten trap maken, betonnen Z trap plaatsen in nieuwbouw plaatsen, betontrap plaatsen, trapgat maken en vaste trap naar zolder plaatsen, carport met plat dak, houten trappen plaatsen, laminaat en plinten plaatsen, gepolierde betonnen trap plaatsen in NB, nieuwe trap plaatsen en trapgat maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport trappen in Aalst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Aalst:

Beslag draai- en kipraam vervangen

Raamkruk van aluminium draai- en kipraam is losgekomen. Raam kan daardoor niet meer open of toe. Gezocht: vakman die raamkruk kan herstellen/vervangen.

Gaas van vliegenraam herstellen

Gaas van vliegenraam aan achterdeur herstellen ( lengte van een deur, 2 delen),

Metalen tuinhuis plaatsen

Graag wil ik een metalen tuinhuis model REGENT 300 x 292cm van Makro Eke laten monteren. Er is nog geen leveringsdatum medegedeeld. Gezien de betonnen vloerplaat pas dit weekend geplaatst werd, zou ik levering en montage eind augustus / begin september willen plannen indien mogelijk.

Trap zandstralen

Het betreft een trap bestaande uit 3 delen met 34 treden in het totaal. Er zijn 2 keer 3 draaiende treden.

Houten trap plaatsten 10 treden

Houten trap bestaat uit 10 treden vastgemaakt langs 1 kant in de muur. Railing en spijlen hoeven niet vervangen te worden.

Plaatsen van 3 voorzetrolluiken

Plaatsing van voorzet rolluiken (bel-etage 1 verdiep) : Afmeting van openingen ramen muur-muur : 4. 18 x 2. 00, 3. 98 x 1. 38, 3. 2 x 1 .38.

Blokhut Pila plaatsen

Graag zouden we 2 blokhutten pila laten plaatsen. 290x290 De sokkel in beton is al gegoten.

Aluminium carport plaatsen

Aluminium Carport, met vlak dak, langs één zijde aangebouwd aan woning. De carport moet aansluiten aan de bestaande capucinegoot. Afmetingen carport (+/-): lengte 8 m (aanbouwzijde huis) breedte 3 m hoogte vlak dak (doorrijhoogte) 3,0 m RAL kleur 7016 Antracietgrijs .

Maken van kastje op maat

Een smalle lange kast op maat maken die eventueel gemakkelijk terug open of verwijderd kan worden. 21 x 53,5 x 223 zijn de afmetingen. Het kastje zou voor de boiler gemaakt moeten worden dus indien nodig moet het wel gemakkelijk open kunnen of verwijderd worden.

Balustrade in plexi glas plaatsen rond trapgat

Ik wil een balustrade monteren rond het trapgat op de zolderverdieping in plexi Polycarbonaat glas. Het trapgat is +/- 2 m op 1 m

Trapopening en trap maken

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Werkzaamheden inclusief trapgat maken.

Beukenhouten steektrap plaatsen

Een beukenhouten steektrap zonder leuning. Afmetingen +/-:breedte treden: 67,5.

Blokhut Luna plaatsen

Graag hadden we een offerte ontvangen om de blokhut Luna 290x290cm + extensie 300cm te plaatsen. Dit zou zijn met een extra zijwand + in geïmpregneerd hout. Wij zorgen voor een betonnen plaat waar de blokhut op bevestigd kan worden. Kunnen jullie de blokhut ook bevestigen in de betonnen plaat?

Vernieuwen van houten trap in living

Ik wil graag mijn trap vernieuwen in mijn living. Is ongeveer 14 treden graag een offerte op maat. Graag advies qua model, graag in hout.

Aangekochte deur plaatsen

Ik heb een bijbouw aan mijn garage met een deurgat, is op maat van een deur uit de Brico die ik zelf kan kopen en schilderen maar ik kan dat niet plaatsen. Dit zou ik willen laten doen.

Ramen vervangen door veluxramen

Ik zou graag twee oude ramen van 30 x 60 cm willen laten vervangen door 2 Veluxramen op de zolder. Eén raam zou 114 x 118 cm moeten zijn en de andere 78 x 140 cm meten.

Blokhut Modern plaatsen

Graag zou ik een prijsofferte hebben voor het plaatsen van een Blokhut Modern 505*385 met houtstapelplaats. De beton sokkel/ondergrond ga ik zelf voorzien.

Zoldertrap herstellen

Ik heb een zoldertrap die niet dicht gaan. Hij is niet in evenwicht. De uitschuifbare trap klemt.

Keldertrap te vervangen

Vervangen van houten trap naar kelder. Moet simpel zonder draaiing doch stevig zijn.

Voordeur sleept (alumunium)

Alumunium voordeur sleept.Nazicht deur.

Plaatsen van velux

Dakramen; 2 grootte, 3 kleinere.

Maatkasten en binnendeuren

We zouden graag een spiegelkast en een meubel voor mijn wastafel laten maken. Zouden we hiervan een apparte prijsofferte kunnen krijgen? In bijlage kan u alvast foto's en plannen terug vinden van hoe het er momenteel uitziet en wat we in gedachten hebben. Voor het materiaal van de spiegelkast zouden we graag iets hebben dat waterafstotend is en langs de binnenzijde wit. Welke materialen raadt u hiervoor aan? Voor het materiaal van de kast voor de wastafel, zouden we graag voor de voorzijde hout gebruiken. Maar we zijn er nog niet aan uit welke houtsoort. Beschikken jullie over stalen die we eventueel tegen de marmer kunnen houden om te zien wat het best past? Wat zijn de verschillen in prijs tussen bv: eik, teak en notelaar? De binnenzijde van het meubel is mind

Zandstralen trap

In december verhuizen wij en zouden graag er de trap zandstralen. De trap bestaat uit 4 delen, 2 lange delen van ongeveer elk een 11-tal treden en 2 korte van elk ongeveer 6 treden + leuningen.

Waterinsijpeling bij regenweer in de living

Probleem: waterinsijpeling bij regenweer in de living. Mogelijke oplossing:voegwerk met siliconen of gepaste dichtingsprofielen aanbrengen. Bezoek ter plaatse best bij hevig regenweer om de problemen te detecteren. Een algemeen nazicht van de werking van andere ramen kan ook gebeuren. Werken uit te voeren in Aalst.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut LINA 290 X 248 cm laten plaatsen. Betonplaat werd reeds door ons geplaatst. Graag vrijblijvende prijsofferte aub.