Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Aalst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport trappen in Aalst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Aalst:

Velux muggengaas te plaatsen

Ik heb 5 velux ramen waarbij ik alle 5 een muggengaas zou willen laten voor plaatsen.Dit mag zo snel mogelijk aangezien het warme weer. De afmetingen zijn (ongeveer) 108cm x 104cm.

Plaatsen blokhut Lounge

Vakman voor het plaatsen van een blokhut Lounge 385 x 385. Nu staat er al een betonnen plaat.

Houten trap naar de zolder zetten

Trap met dubbele kwartdraai te plaatsen die verbinding geeft van het eerste verdiep naar de zolder. De bruikbare ruimte hiertussen is 1m80. De lengte 1m50. De hoogte ongeveer 2m40. De breedte van de trede 80 cm.

Trapgat maken en trap plaatsen

Vaste trap naar zolder maken

Ikea meubels monteren

Monteren van ikea meubelen. Een bedbank en een kast monteren.

Maken van een nieuwe trap

Bij ons is dezelfde situatie zoals op de foto; deur zit onder trap en zal ook in witte uitvoering bestaan. De leuning op de muur. En de lichten aan de zijkant.

Blokhut Luna plaatsen inclusief betonplaat

Monteren van blokhut Luna/Lara. Betonplaat gieten.

Plaatsen blokhut Lounge

Graag had ik een vakman ontvangen voor het plaatsen van Blokhut Lounge 295 x 295 cm stalen dak geïsoleerd. Beton reeds gegoten voro plaatsing tuinhuis.

Uitschuifbare zoldertrap leveren en plaatsen

Vervangen van zoldertrap, driedelige plooitrap met luik (standaardmaat). Een nieuwe uitschuifbare trap plaatsen.

Vernieuwen houten luiken

Wij wensen de luiken aan de ramen aan onze chalet vervangen. In bijlage vindt alvast een foto en schets van de luiken raam ; • Van elk hebben we 2 ramen ; dus zowel de lange als korte,brede versie ; 2 x • De 2de foto en schets (in cm) is van een luiken die momenteel glijden in een groef zowel boven als beneden ; deze wensen we eventueel hangend, maar wel onderaan geleid. Van beide heb ik een schets gemaakt met de dimensies, maar weet niet of deze volstaan. Materiaal; onderhoudsvriendelijk sterk hout die we met Zweedse verf zouden behandelen.