Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor keldertrap te vervangen:

Keldertrap te vervangen

Vervangen van houten trap naar kelder. Moet simpel zonder draaiing doch stevig zijn.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Aalst (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor keldertrap te vervangen uit heel België:

Keldertrap vervangen

Vervangen van versleten keldertrap in rijwoning uit 1929. Het betreft een rechte trap van 207 cm hoog. We opteren voor een eenvoudig model trap dat wel stevig moet zijn.

Trap kelder vervangen door een houten trap

Ik wil de keldertrap (nu arduin) laten verwijderen en er een mooie, comfortabele houten trap voor in de plaats.

Trap herstellen en plaatsen van brievenbus

Onderste treden van houten keldertrap herstellen of vervangen alsook plaatsen van een brievenbus in een buitendeur (pvc).

Installeren metalen trap in kelder

Wij willen graag onze houten keldertrap vervangen door een metalen exemplaar. Gegevens: +/-186 cm hoogteverschil - 10 trappen +/- 75 cm B Opdracht is inclusief aanmaak trap met leuning, plaatsing én afbraak huidige houten trap. Kunnen we daarvoor een afspraak maken in functie van een offerte.

Draaitrap vervangen

Bestaande draaitrap is aan vervanging toe. Graag plaatsbezoek om ter plaatse de mogelijkheden te bekijken. Aangezien het om een keldertrap gaat is prijs belangrijker dan afwerkingsniveau. Materiaalkeuze in functie van prijs: hout, beton, metaal.

Keldertrap vervangen

Huidige keldertrap met 10 treden moet vervangen worden. We zijn op zoek naar een timmerman die zelf een trap kan bouwen of een klusjesman die een steektrap kan komen plaatsen.

Keldertrap vervangen

Er dient een nieuwe houten trap aangekocht te worden en geinstalleerd naar de kelder. Preferentieel een std aangekochte trap.

Gyprocwerken in woning

Er dient gyproc te worden vervangen wegens waterschade: rond een afvoerbuis dient langs 2 zijden (de 2 andere zijden zijn muur) gyproc te worden vervangen over een lengte van 2,5 meter. De werken dienen te gebeuren boven de keldertrap.

Partners

Partners van Casius