Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Bazel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Bazel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Bazel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in Bazel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Bazel:

Plaatsen van plafond in toilet

Plafond plaatsen in toiletruimte van 1.37m x 0.86m.

Herstellen van verschillende meranti ramen

Mijn houten meranti ramen zijn 30 jaar oud. Sommige draaikip systemen werken niet meer zoals voorzien.

Houten tuinhuis renoveren

Heb een tuinhuis van 7m op 2m en zou het graag laten renoveren. De panelen bestaat uit hout en deze zijn versleten. Ze zijn dus aan vervanging toe.

Metalen trap plaatsen

Voor een praktijkruimte zijn we op zoek naar een trap , deze zal door patiënten en specialisten gebruikt worden, dus voorkeur voor slijtvast, stevig, en niet glad. Voorkeur voor metaal. Ruwbouw is binnen 2 weken winddicht.

Houten trap plaatsen

Wij zouden graag onze oude trap vervangen door een mooier, nieuw model. Dit is een trap met onderaan een draai naar links. Trap met 14 treden, tussen 2 muren

Plaatsen van betontrap met houtbekleding in inkomhal

Plaatsen van een nieuwe betontrap met houtbekleding in de inkomhal. De trap heeft een kleine draai. In totaal 14 treden (met de steen erbij geteld).

Plaatsing van een carport

Prijsofferte voor het maken van een carport ongeveer 4m op 7m. Dak uit epdm. Kopse zijde aangebouwd aan muur en één zijde zou ook aangebouwd kunnen worden. Wel één opmerking zou met zo weinig mogelijk palen moeten zijn.

Vestiairekast

We zijn op zoek naar een schrijnwerker met ervaring dat voor ons een vestiaire kast kan uitvoeren. We hebben bij ontwerp en uitvoering van onze woning (bouwjaar 2010) reeds een nis/uitsparing voorzien voor een vestiairekast. In bijlage vindt u een opmetingsplan (digitaal) & schematisch voorstel.

zouden graag nieuwe dakgoot laten ...

zouden graag nieuwe dakgoot laten plaatsen. deze is in hout en ong.9m lang. en is dringend toe aan vernieuwing.