Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Berlare te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Berlare heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Berlare u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Berlare of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Berlare bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vernieuwen van chassis, betontrappen plaatsen en afwerken met glas, inbouwkasten maken in slaapkamers, gepolierde betontrap plaatsen, houten trap plaatsen van gelijkvloers naar zolder, halkast en vouwdeuren op maat, geplierde prefab betontrap plaatsen in NB project, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, prefab betontrap plaatsen, metalen trap plaatsen, houten trap plaatsen, prefab betontrap plaatsen, betontrap storten, betontrap storten in een nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Berlare staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Berlare:

Metalen buitentrap plaatsen

Nieuwbouw project op bestaande zaak - soort van kangeroowoning. Buitentrap onder de terrassen. Metaal of staalsoort. 8 Augustus starten we met de bouw dus in het najaar zal de trap geplaatst moeten worden.

Oliën van ramen en deuren

Kusjesman voor het in oliën van mijn ramen en deuren. Het gaat over een 6 tal ramen van 2,5 op 2,5 m en nog 2 grote ramen en een achterdeur.

Plaatsen Lucy tuinpaviljoen

Graag wil ik een Lucy tuinpaviljoen (349x349) door Makro laten plaatsen, ook dient er nog een betonnen ondergrond voorzien te worden. Is het mogelijk hiervoor een vrijblijvende offerte te ontvangen voor de installatie, inclusief vloer en dakgoten.

Uitschuifbare trap vervangen door vaste trap naar zolder

Ik wil graag een vaste trap naar zolder er is nu een uitschuif trap voorzien. Graag advies en mogelijkheden.

Tuinhuis vernieuwen

Op het tuinhuis moeten golfplaten geplaatst worden, de dakgoten vernieuwd en aangesloten aan regenton(nen) en de buitenkant geschilderd + een bamboe uitgraven. De plant zit in een pot in de grond en dus zou dat het uitgraven moeten vergemakkelijken.

Schuifraam herstelling vergrendelingsmechanisme

Schuifraam,in Mahoniehout. Te herstellen vergrendelingsmechanisme.

Bureaublad op maat

Ik ben op zoek naar een witstrak ( geen afrondingen) bureaublad van 3m325 op 61,5cm. Om prijstechnisch een zo goedkoop mogelijke oplossing te zoeken stelde een schrijnwerker me voor om,2 panelen van 18mm op elkaar te verlijmen, op maat te zagen en af te boorden. Hijzelf kon dit niet uitvoeren dus hoop ik dat u dit kan, of een voordelig alternatief kan aanbieden?

Garage bouwen aan nieuwbouw

Wij zouden graag een garage naast onze nieuwbouw zetten, maar hebben geen idee van een prijs. Stel ongeveer 6m lang, 3m breed, met sectionale of kantelpoort, en deur aan de zijkant met toegang naar de tuin.

Binnendeur verplaatsen + schuifdeur installeren

Graag wens ik een gratis vrijblijvende offerte voor het verplaatsen van een binnendeur met +/- 1 meter (mogelijks dragende muur)en de installatie van een schuif- of plooideur.

Schuifdeur veranda is niet meer in beweging te brengen

Schuifdeur is niet te openen en/of te sluiten Schuifdeur veranda is niet meer in beweging te brengen

Dubbel glas plaatsen in bestaande ...

Dubbel glas plaatsen in bestaande merantieramen

het vervangen van een bestaande houten ...

het vervangen van een bestaande houten garage voor auto en stockage, met eventueel in de lengte nog een mogelijkheid om tuingerief en fietsen te zetten

bestaande garage ombouwen en integreren ...

bestaande garage ombouwen en integreren als eethoek, aanpassen van structuur. bijbouwen van garage, door afgraven van bestaande natuurlijke helling , invoegen van betongarage met nadien herstel van de helling en bovenop garage het plaatsen van terras met groenaanplaning. Verder aanpassen van tussenruimte door afdak,