Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Beveren Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Beveren Waas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Beveren Waas of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken, carport plaatsen, houten trap plaatsen in appartement, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap met draai plaatsen naar eerste verdieping, houten trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste en naar zolderverdieping, vaste trap plaatsen, vernieuwen van ramen en deuren, brandwerende deuren moeten geplaatst worden, trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen, bouwen van pergola, trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang, metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen, houten vaste trap naar zolder plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Beveren Waas staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Beveren Waas:

Betonnen draaitrap bekleden in hout

Betonnen draaitrap, prijs om te bekleden in hout. Er zijn ongeveer 17 treden. Van eerste verdieping naar tweede verdieping, dat is een duplex.

Blokhut Polaris plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Polaris 300 x 270 cm van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Inclusief vloer en dakgoten.

Binnendeuren plaatsen

Het plaatsen van 5 binnendeuren. Deuren 4 van de 5 aangekocht. Systeemdeur waarbij kassement erbij is.

Houten tuinhuis herstellen na stormschade

Wij willen ons tuinhuis laten herstellen na stormschade. Het dak is opgeheven geweest en op verschillende plaatsen kapot. Wij zoeken iemand die hier een aantal planken en dergelijke kan repareren of vervangen.

Prefab betontrappen plaatsen

Wij willen onze 2 huidige trappen in het beton plaatsen. De trappen gaan rechts omhoog en draaien hierna naar links, het is dus een U vorm. We twijfelen nog om voor poliebeton te opteren of gewoon een betontrap en deze hierna af te werken met marmer, dit is te bespreken met de vakman.

Trap renoveren en bekleden

Renoveren van 2 trappen. Zandstralen en bekleden van trappen. Ter plaatse komen kijken.

Kozijnen harmonicadeur in aluminium plaatsen

Harmonicadeur plaatsen van 2 m 80 op 2 m 30. Materiaal aan te kopen door vakman.

Volle stalen deur te plaatsen

Wij willen graag een stalen deur uit één stuk laten plaatsen. Enkel een stalen rand met afmeting 2m10 op 89cm.

Daktimmerwerken uitvoeren

Ik zoek een vakman voor het uitvoeren van het daktimmerwerk van onze nieuwbouw. Enkel het timmerwerk dus, voor de dakbedekking hebben we al iemand gevonden. Oppervlakte : 113 vierkante meter.

Herstel uitschuifbare zolderttap

Uitschuifbare zoldertrap 50 jaar oud komt los uit scharnieren bij in en uitschuiven. Ook de metaaldraad komt soms los uit katrol

Betonnen trap met hout bekleden

Bekleden trappen: 2 rechte betonnen trappen bekleden met hout in nieuwbouwwoning, tussen 2 muren.

Herstellen loodglas binnendeur

Het loodglas in onze binnendeur is op verschillende plaatsen gebroken. Foto kan opgevraagd worden.

Bekleden van betonnen trap met hout

We zoeken een vakman voor het bekleden van onze betonnen trap.

Betonnen trap plaatsen

Graag een offerte voor een rechte betonnen trap dit is voor een verbouwing. Er staat momenteel een houten trap, en wens betonnen trap.

Kozijnen harmonicadeur in kunststof plaatsen

Wij zouden graag een harmonicadeur van 5m breed en 2m hoog willen plaatsen, met RAL kleur.

Offerte plaatsing blokhut garage

Graag offerte voor aankoop + all-in plaatsing terplekke van Blokhutgarage 355x535 cm 34 mm (ik denk jullie artikelnr RM_dakgoten + impregnatie). Ook inclusief plaatsen van betonnen fundering. Is voor in tuin achter rijhuis, alle materialen moeten door de woning en standaard deuropeningen - is dit een probleem? Is het dak bij deze blokhutgarage kwalitatief OK, of zijn er opties om dit te verbeteren met bv. Shingels?

Blokhut plaatsen

Graag ontvangen we een offerte voor plaatsing van onderstaande blokhut. Is plaatsing incl fundering mogelijk? Zo ja, welk type fundering? Graag in dat geval apart in de offerte opnemen: plaatsing, fundering, ondergrond, vloer, dakgoten. Blokhut pila 248*90 cm Zou u deze offerte per mail kunnen bezorgen?

Bekleden van een houten wand met MDF platen

Bekleden van een houten wand (planchetten) met MDF platen en schilderklaar maken. Total oppervlakte ongeveer 45 m². MDF en bevestigingsmateriaal kan aangekocht worden.

Betonnen trap bekleden

Er zullen 2 betonnen trappen door de aannemer gegoten worden met Z-profiel. Nadien is het de bedoeling om de betonnen trap te bekleden met hout. Bv Padouk. Graag offerte en maatvoering die de aannemer dient aan te houden (vrije hoogte/dikte van de houttrede)

Nieuwe ramen in PVC, dakramen of dakkapel

Zes nieuwe ramen plus nieuwe dakramen of dakkapel. Ramen van pvc, driedubbele beglazing en een filter dat je van buiten niet naar binnen kan kijken,

Herstelling schuifdeur

Ik heb thuis een houten schuifdeur van +/- 260 x 240 cm,waarvan de rollementen onderaan versleten zijn, waardoor de deur moeilijk open en toe gaat en moeilijk sluit. Deze dienen dus vervangen te worden. De werken zijn op het gelijkvloers.

Renovatie buitentrap

Ik woon op een Bel-étage en wil de buitentrap vanaf de eerste verdieping laten renoveren. Komen kijken ter plaatse.

Plaatsen van blokhut Luca

Graag willen wij onze blokhut Luca 410 x 296 van de Makro plaatsen op bestaande fundering en zonder vloer. Enkel de montage zonder vloeren.

Blokhut garage plaatsen

Graag zou ik een garage Cambridge willen laten plaatsen afmeting 320 x 535+ext. Verharding is reeds voorzien(klinkers). Eventueel schilderen? Graag een offerte. Garage Cambridge moet nog aangekocht worden.

Houten plafond veranderen

Hout plafond moet veranderd worden. Kunnen jullie dat doen ? Hoeveel kost het 9 m*10 m. Het huis is oud. Graag ter plaatse komen kijken door de vakman of er nog andere werken moeten worden verricht het is een oud huis. Graag zo spoedig mogelijk.