Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Beveren Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Beveren Waas heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Beveren Waas u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Beveren Waas of directe omgeving.

59 klanten uit Beveren Waas bevelen een bij Casius in Beveren Waas aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 7,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Beveren Waas bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ombouw garage naar leefruimte en badkamer, plaatsen van 3 glad gepolierde beton trappen, garage in metselwerk bouwen, plaatsen trappen hout met metaal en glazen leuning, op maat maken en installeren trappen en deuren, houten trappen plaatsen, betonnen trappen gieten, gieten van twee betonnen trappen, storten betontrappen, betonnen trap bekleden in hout of natuursteen, plaatsen van houten trap, metalen zwarte trap plaatsen in nieuwbouw, carport en aansluitende houten omheining plaatsen, houten rustieke plafond maken voor keuken en living, toog en kast op maat maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Beveren Waas staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Beveren Waas:

Betonnen trap met hout bekleden

Bekleden trappen: 2 rechte betonnen trappen bekleden met hout in nieuwbouwwoning, tussen 2 muren.

Herstellen loodglas binnendeur

Het loodglas in onze binnendeur is op verschillende plaatsen gebroken. Foto kan opgevraagd worden.

Bekleden van betonnen trap met hout

We zoeken een vakman voor het bekleden van onze betonnen trap.

Betonnen trap plaatsen

Graag een offerte voor een rechte betonnen trap dit is voor een verbouwing. Er staat momenteel een houten trap, en wens betonnen trap.

Kozijnen harmonicadeur in kunststof plaatsen

Wij zouden graag een harmonicadeur van 5m breed en 2m hoog willen plaatsen, met RAL kleur.

Offerte plaatsing blokhut garage

Graag offerte voor aankoop + all-in plaatsing terplekke van Blokhutgarage 355x535 cm 34 mm (ik denk jullie artikelnr RM_dakgoten + impregnatie). Ook inclusief plaatsen van betonnen fundering. Is voor in tuin achter rijhuis, alle materialen moeten door de woning en standaard deuropeningen - is dit een probleem? Is het dak bij deze blokhutgarage kwalitatief OK, of zijn er opties om dit te verbeteren met bv. Shingels?

Blokhut plaatsen

Graag ontvangen we een offerte voor plaatsing van onderstaande blokhut. Is plaatsing incl fundering mogelijk? Zo ja, welk type fundering? Graag in dat geval apart in de offerte opnemen: plaatsing, fundering, ondergrond, vloer, dakgoten. Blokhut pila 248*90 cm Zou u deze offerte per mail kunnen bezorgen?

Bekleden van een houten wand met MDF platen

Bekleden van een houten wand (planchetten) met MDF platen en schilderklaar maken. Total oppervlakte ongeveer 45 m². MDF en bevestigingsmateriaal kan aangekocht worden.

Betonnen trap bekleden

Er zullen 2 betonnen trappen door de aannemer gegoten worden met Z-profiel. Nadien is het de bedoeling om de betonnen trap te bekleden met hout. Bv Padouk. Graag offerte en maatvoering die de aannemer dient aan te houden (vrije hoogte/dikte van de houttrede)

Nieuwe ramen in PVC, dakramen of dakkapel

Zes nieuwe ramen plus nieuwe dakramen of dakkapel. Ramen van pvc, driedubbele beglazing en een filter dat je van buiten niet naar binnen kan kijken,

Herstelling schuifdeur

Ik heb thuis een houten schuifdeur van +/- 260 x 240 cm,waarvan de rollementen onderaan versleten zijn, waardoor de deur moeilijk open en toe gaat en moeilijk sluit. Deze dienen dus vervangen te worden. De werken zijn op het gelijkvloers.

Renovatie buitentrap

Ik woon op een Bel-étage en wil de buitentrap vanaf de eerste verdieping laten renoveren. Komen kijken ter plaatse.

Plaatsen van blokhut Luca

Graag willen wij onze blokhut Luca 410 x 296 van de Makro plaatsen op bestaande fundering en zonder vloer. Enkel de montage zonder vloeren.

Blokhut garage plaatsen

Graag zou ik een garage Cambridge willen laten plaatsen afmeting 320 x 535+ext. Verharding is reeds voorzien(klinkers). Eventueel schilderen? Graag een offerte. Garage Cambridge moet nog aangekocht worden.

Houten plafond veranderen

Hout plafond moet veranderd worden. Kunnen jullie dat doen ? Hoeveel kost het 9 m*10 m. Het huis is oud. Graag ter plaatse komen kijken door de vakman of er nog andere werken moeten worden verricht het is een oud huis. Graag zo spoedig mogelijk.

Terug haaks zetten van een dubbel vensterraam

Een dubbel vensterraam uit een reeks van aaneengesloten ramen kan niet gemakkelijk meer open of toe. Vermoedelijk moet de dubbele beglazing even verwijderd worden om de raam terug haaks te zetten. De ramen zijn in Meranti hout. Het gaat op de foto op de tweede dubbelraam van rechts.

Houten tuinhuis + hek

Prijsofferte voor: maatwerk tuinhuis (450 cm, 235 cm, 2 m hoog, brede schuifdeur 175 cm) , plus betonvloer + hek (150 cm breed). Behandeld hout, of hardhout.Plan ter beschikking. Adresgegevens bij afspraak.

Zandstralen trap

Graag informatie over trap zandstralen en offerte laten opmaken Ter plaatse komen zien. Adres te bekomen via de vakman zelf.

Maken van een nieuwe trap

4 steektrappen in mat zwart gelakt metaal, breedte 80 cm. Steektrappen dienen om in een traphal onze halve verdiepingen met elkaar te verbinden. De trap mag geplooid metaal zijn. Trap 1: te overbruggen hoogte: 90 cm, diepte speelt geen rol, staat op vloer trap 2: te overbruggen: 170cm diepte en 170cm hoogte trap 3: te overbruugen: 170cm diepte en 125cm hoogte trap 4: te overbruggen: 170cm diepte en 170cm hoogte Trap staat los van de muren, maar vastgemaakt aan de voorzijde van de verdiepingen. -Adresgegevens na te vragen door de vakman.

Plaatsen blokut Modern

Graag wens ik een offerte voor levering plaatsing van blokhut Modern 505x 295 met dak in staal. Graag een offerte opgave met daarin per element de prijs. Dus plaatsing, dakgoten, beton. Alvast bedankt

Maken van trap

Leveren en plaatsen van een houten trap. Ook het maken van het trapgat moet voorzien worden.

Blokhut Pila plaatsen

Graag willen wij een blokhut Pila 312X246 van Makro plaatsen. De site is eenvoudig toegankelijk. Een betonvoer is aanwezig

Blokhut plaatsen type chill met uitbreiding incl montage

Graag wensen we een prijsofferte voor plaatsing blokhut type chill 485 X325 + Ext 400 cm , tevens moet er ook een vloerplaat gegoten worden ( voor wat de ruiming van van het bouwoppervlak betreft, hoe diep moet deze vloerplaat komen? Graag ook offerte aub ) , plaatsing houten vloer, ramen , deuren, en dakbedekking en dakgoten ; Nog een vraag qua onderhoud zijn deze panelen behandeld of moeten dit nog gebeuren?

Herstellen treden beuken trap

Onze stofzuigerrobot is naar beneden gevallen en heeft een aantal treden licht beschadigd. Zou het mogelijk zijn om eens langs te kunnen komen om dit probleem te bekijken en te zien wat de kosten hiervan zijn en een bestek op te kunnen maken zodat wij achteraf de kosten kunnen terug krijgen van I-robot.

Een nieuwe trap maken

Een nieuwe houten trap maken naar de zolder.