Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Beveren Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Beveren Waas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Beveren Waas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in Beveren Waas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Beveren Waas:

Omkasting voor electriciteitskast maken

Ik wil een omkasting laten maken in de inkomhal van een appartement voor electriciteits- en watermeters

Deuren van keukenkasten herstellen of vernieuwen

De witte PVC bekleding van alle keukenkastdeuren en laden is losgekomen. Graag prijsofferte voor het vernieuwen van alle kastdeuren e.d.

Blokhut plaatsen

Ik had graag een blokhut willen plaatsen met de afmetingen 504x380.

Metalen trap plaatsen

Wij zijn een huis aan het bouwen. Momenteel zitten ze aan de ruwbouw. We willen een trap zonder neuzen. Het liefst een z-trap. Er zit bovenaan 1 draai in. De trap zit tussen twee muren buiten de onderste drie treden. Betonnen trap met hout of een metalen trap.

Trap bekleden met epoxy

Een rechte trap, 18 treden hoog. Redelijk strak. We zouden deze graag bekleden met epoxy.

Houten trap plaatsen met afwerking trapgat

Plaatsen van een nieuwe trap naar een zolderverdieping. Deze moet minder steil zijn en makkelijk te betreden. We zoeken hiervoor een onderneming die ook de afscherming kan plaatsen rond het trapgat. Opening te verbreden indien nodig.

Metalen trap plaatsen

Plaatsen 1 trap gelijkvloers naar 1ste verdieping (appartement) en 1 draaitrap van 1ste naar 2de verdieping (van keuken naar zithoek) Het gaat over 2x binnen trappen met leuning

Blokhut plaatsen

Wij graag eventueel de blokhut Bordeaux 1 bestellen . Met als oppervlakte 410 op 410. De beton zouden wij voorzien.

Plaatsen blokhut Chill

Plaatsen van blokhut. Type Chill : 385cm x 325cm + ext 400cm. Fundering reeds aanwezig.

Betonnen draaitrap bekleden in hout

Betonnen draaitrap, prijs om te bekleden in hout. Er zijn ongeveer 17 treden. Van eerste verdieping naar tweede verdieping, dat is een duplex.