Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Brakel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Brakel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Brakel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen trappen in Brakel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Brakel:

Blokhut plaatsen

Graag willen wij ons blokhut de Cube 300 x 300 met dakgoten en vloer laten plaatsen. De betonplaat is al gelegd.

Plaatsen blokhut Luna

Blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 300 cm door laten plaatsen. Ook fundering voorzien.

Plaatsen blokhut Luna

Blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 300 cm door laten plaatsen. Ook fundering voorzien.

Blokhut plaatsen

Blokhut Luna 295x295 cm + extensie 380 cm .Fundering aanwezig.

Deur plaatsen

Plaatsen 1 schilderdeur tussen kamer en zoldertrap.

Metalen trap voor kelder te plaatsen

Bestaande houten trap van de kelder (<2m hoog) moet er uit en vervangen worden door bvb een gegalvaniseerde trap.

Afvoeren van aanvulgrond en nivelleren van tuin

Wij zijn bezig aan het bouwen en we zouden graag grond laten afgraven om mooi op niveau te zitten. Ik vermoed tussen de 100 en 150m3 zou er moeten worden weggevoerd en het terrein genivelleerd worden!

Zwevende trap in Inox plaatsen

Plaatsen van een zwevende trap hoogte 2. 70 m in moderne uitvoering met leuning komt tegen een muur met een hoek van 90 graden. Graag in Inox. Die zou moeten geplaatst worden in de inkom van gelijkvloers naar de eerste verdieping.

Renovatie parket

We willen onze parket in de living renoveren. Het betreft een massieve eiken parket van 22 mm dik ,14 cm brede planken met V groef , geolied , een oppervlakte van ongeveer 35 m². Hij zou moeten geschuurd worden en daarna behandelt worden met vernis of olie.

Schuifraam herstellen

Het schuifraam heeft een 8 tal jaar stil gestaan en is daardoor heel zwaar geworden bij het openen en sluiten ervan. We zouden graag een offerte krijgen voor een volledige herstelling (wieltjes, rail... etc.) en de werkuren. Het is een aluminium schuifraam van +/- 3 m x 3 m. Het venster is wel maar vanaf 1 kant gemakkelijk bereikbaar (aan de andere kant staat een Gyproc muur).