Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Buggenhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Buggenhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Buggenhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in Buggenhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Buggenhout:

Trap bekleden met HPL / CPL / laminaat

Ik zou graag mijn trap die 14 treden bezit laten bekleden met laminaat.

Blokhut Luna plaatsen inclusief chappe

Graag willen wij blokhut Luna 295x295 + extensie 300cm + dakgoten + betonnen ondergrond laten plaatsen. De werken dienen te gebeuren de Paasvakantie (school) van 2020. De grond zal klaar zijn om beton te storten.

Plaatsen Blokhut Villah

- Maken van een betonnen fundering 5,25 m x 4,50 m - Opbouw blokhut Villah H 505 x 385 (nog te bestellen). - Incl de opties : (geimpregnatie) vloer, dakgoten en stormbeveiliging.

Schuifdeur veranda herstellen

De schuifdeur naar buiten gaat niet meer open.

Garage kasten op maat maken

Garagekasten in mdf op maat maken. 1,70 hoog 0,50m diep 4,00m lengte.

Metalen trap plaatsen

Aanbouw woning waarbij er een nieuwe kelder is. Momenteel enkel een gat zonder trap. We zouden graag een metalen trap hebben met leuning. (bv. galvanisé) De breedte is 90 cm

Trap naar zolder plaatsen

Graag hadden wij ongeveer een prijsindicatie om een vaste trap naar de zolder te laten plaatsen, momenteel is er enkel een luik met schuifladder voorzien maar er is volgens ons genoeg plaats om een vaste trap te laten plaatsen. Aanpassing opening voor trap te plaatsen.

Eenvoudige houten trap plaatsen

Nieuwe trap tussen van de eerste verdieping naar de tweede verdieping. Waarschijnlijk door plaatsgebrek kwart draai links zal nodig zijn of ganzentrap indien dit enige optie is. Nog geen afmetingen beschikbaar omdat trapgat nog niet aanwezig is.

Sierluiken in PVC op maat maken

6 luiken 0,40 Br 1,40 H 4 luiken. O,40 Br. 0,90 H 2 luiken 0,40 Br. 0,70 H. We hebben net nieuwe ramen laten plaatsen.

Tuinhuis met bijhorende fundering plaatsen

We willen graag een tuinhuis laten plaatsen (yukon xl) + fundering.