Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit De Pinte te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit De Pinte.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in De Pinte of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in De Pinte die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in De Pinte:

Boorden met schuifdeur plaatsen

Ik wil graag een aantal boorden met schuifdeur in garage plaatsen. Breedte 170 m, diepte 50 cm en volledige hoogte.

Velux ramen repareren

Wij hebben verschillende veluxramen in ons huis die niet meer goed opengaan of volledig sluiten. Van 1 veluxraam is ook de hendel bovenaan gebroken

Blokhut Lounge plaatsen

Graag wil ik de blokhut Lounge 295 x 295 cm + extensie 285 stalen dak met condensdoek door jullie laten plaatsen. Er is al een verharde ondergrond (betonplaat)aanwezig en er dient geen vloer geplaatst te worden.

Trap bekleding vervangen

Vervangen van het huidige tapijt,op 13 treden . De trap is met 2draaien .

Vervangen van ramen van atelier

Wij willen het raamwerk van onze atlier vervangen. We spreken over een gelijkvloers: 4 ramen, 2 dubbele buitendeuren. En over een 1ste verdiep met 1 raam en 1 buitendeur. Van hout naar PVC veranderen.

Plaatsen van een buitentrap

Wij overwegen om een buitentrap te plaatsen naar de 1ste verdieping van onze atelier. Hoogte tussen de 2,5 & 3 meter. Metalen buitentrap of houten trap

Houten trap plaatsen

Het betreft een volledige verbouwing van een bestaande woning uit 1974. De verbouwing is volledig afgerond en er dient nog een trap te worden geplaatst. Onze architecte heeft hiervan reeds een technisch plan gemaakt. De trap op zich is weinig speciaal: een rechte trap met 90° hoek in. Het is voornamelijk de ballustrade die specialer is: allemaal aparte latjes die verticaal tegen de zijkant van de trap worden geplaatst met telkens enkele cm tussen twee latjes. Zo bekomt men een balustrade zonder echte trapleuning( hiervan ook voorbeelden zo gewenst). Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Liefst dit jaar in orde te brengen.

Blokhut Lounge plaatsen met vloerplaat

Graag vakman voor het plaatsen blokhut Lounge 3. 55 op 3. 55 m. , inclusief betonnen vloerplaat en dakgoot, met isolerende staaldak.

Metalen trap plaatsen

Landelijke trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping: Wij zijn op zoek naar een gietijzeren wenteltrap, welke in een hoeve kan geplaatst worden. Tegen een muur. Andere zijde met een armleuning.

Trapleuning maken

We zouden graag voor ons schoonmoeder een trapleuning bijmaken aan de muur, zodat ze veiliger de trap of en af kan. Het zou een houten trapleuning moeten zijn en het gaat om een rechte trap waarbij op het einde een draai in zit.