Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor velux ramen repareren:

Velux ramen repareren

Wij hebben verschillende veluxramen in ons huis die niet meer goed opengaan of volledig sluiten. Van 1 veluxraam is ook de hendel bovenaan gebroken
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit De Pinte (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor velux ramen repareren uit heel België:

Zolder afwerken en trap plaatsen

Wij zoeken nu een aannemer om onze zolder om te bouwen tot een volledige kamer. Plaatsen van een volwaardige trap richting zolder en zolderopening maken + trap plaatse. Plaatsen van 1 of 2 velux ramen. Extra stopcontacten en lichtpunten voorzien. Afwerking in gyproc en plaatsen van scheidingsmuren met tussendeur. Ook eventueel ventilatie buizen omleiden.

Velux muggengaas te plaatsen

Ik heb 5 velux ramen waarbij ik alle 5 een muggengaas zou willen laten voor plaatsen.Dit mag zo snel mogelijk aangezien het warme weer. De afmetingen zijn (ongeveer) 108cm x 104cm.

Velux ramen vernissen

Vernissen van 3 Velux dakramen in hout . Huurappartement. Moet in orde gebracht worden.

Veluxen vervangen

Wij zouden 7 veluxen moeten vervangen. De ramen die er nu instaan zijn 30jaar en van het merk Braad. Wij weten niet met wat velux type dit overeenstemt

Veluxen vervangen

Ik wil een aantal velux ramen vervangen. Afhankelijk van de prijs: zeker twee vervangen, misschien 5. (114 op 118) Model sk 06 ggl 20 70 of vergelijkbaar.

Veluxramen vernieuwen

4 bestaande velux ramen vervangen in een hellend pannendak. Te vervangen en 3 in de lengte te vergroten. Geen gordingen. Dringend uit te voeren.

Vernieuwen zadeldak

Wij willen ons zadeldak vernieuwen inclusief plaatsen van velux ramen en isolatie alsook nieuwe dakgoten. Het geraamte is nog in orde. Halfopen bebouwing. Dakpannen. Gebinte zou nog in orde moeten zijn.

Dakramen plaatsen

Ik wil graag 3 velux ramen laten plaatsen in mijn hellend dak. Afmetingen breedte 78 cm, hoogte 118 cm. Op mijn dak liggen dakpannen en er is een onderdak met harde materie.