Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Denderleeuw te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Denderleeuw.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Denderleeuw of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken, carport plaatsen, houten trap plaatsen in appartement, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste en naar zolderverdieping, vervangen en plaatsen van een een nieuwe trap, vaste trap plaatsen, vernieuwen van ramen en deuren, brandwerende deuren moeten geplaatst worden, trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen, bouwen van pergola, trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang, metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen, nieuwe raamprofielen plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Denderleeuw staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Denderleeuw:

Houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning

Houten trap plaatsen met leuning voor een nieuwbouw. Plaatsen van eerste naar tweede verdieping. Met een zijde tegen de muur, de rechter zijde. Geen trapgat. Hoogte vloer 2740 mm onderkant plafond 2420 mm terugloop 3070 mm breedte trapgat 870 mm lengte trapgat 2690 met kwart draai links.

Nieuwe deur appartement plaatsen

Deur is opengebroken (slot is gewoon hersteld om te kunnen sluiten), maar de deur moet totaal vernieuw worden (laat tocht binnen)

Tuinhuis Cottage plaatsen

Betonnen vloer is aanwezig. Blokhut Cottage,maat 350*250.

Toonbank op maat maken

Voor onze supermarkt zouden we heel graag een kleine balie/toonbank laten maken voor extra diensten te kunnen leveren. (pakjesdienst, lotto, cadeaukaarten,... ) Deze zal worden geplaatst in een hoek en heeft enkel ruimte nodig voor een medewerker, kassascherm, scanner en bankcontact machine. Het materiaal dient door de schrijnwerker te worden geleverd. Voor zover ik kan meten 1. 60 meter lang en 1. 80meter breed. Maar er is zeker een controle ter plaatste nodig voor de correcte afmetingen en opties.

Betontrap storten

Woning in renovatie. Nieuwe trap, 3m hoog, 3,90m lang.

Vervangen van schuifdeur tuinhuis

Ons tuinhuis heeft een schuifdeurdeur die aan vervanging toe is. Kader en deur zijn afgebroken of rot - drie glazen in tuindeur zijn nog in goede staat. Tuinhuis zelf is nog in uitstekende staat.

Blokhut Edelweis plaatsen

Graag willen wij een blokhut Edelweis 4. 15 m x 2. 95m van Makro laten plaatsen, evenals een betonnen vloer.

Deuren terras herstellen

Ik zou graag twee terrasdeuren laten herstellen. Deze lijken te klemmen onderaan de deur, waardoor zij sinds enkele weken niet meer sluiten.

Herstelling garagepoort

Ik ben op zoek naar een bestek voor de herstelling van onze automatische garagepoort (plastic), dewelke beschadigd werd door een aanhangwagen van een derde. De schade is beperkt, enkel deuken. Het bestek dient om overgemaakt te worden aan de verzekering, om nadien met diens akkoord, de herstelling te laten plaatsvinden.

Raamwerk hout herstellen

Het raamkozijn onderaan trekt vocht en is rot en moet vervangen worden vooraleer vensterraam en zijkozijn ook vocht beginnen trekken. Graag in de zomer nog herstellen.

Trap

Vervangen van trap.Zie foto's in bijlage van de huidge trap + afmetingen.

Plaatsen van blokhutten Cambridge

Wij willen 2 van deze blokhutten (Cambridge 505x295cm x 2) naast elkaar laten plaatsen.

Blokhut modern te plaatsen

Betreft bij Makro gekochte blokhut Modern met afmetingen 505x295+ stormbeveiliging. Prijsofferte voor plaatsing.

Plaatsen plafond

Het plaatsen van een vals plafond in de keuken. Het betreft een plafond met planchetten.(Deze hebben we al in ons bezit) De keuken is ongeveer 4 m op 8 m. Indien dit mogelijk is, had ik ook graag geweten hoeveel dit ongeveer zou kosten.

Plaatsen van 2 trappen en 8 deuren in ...

Plaatsen van 2 trappen en 8 deuren in een nieuwbouwwoning casco te denderleeuw

ZOLDER RENOVATIE

Vaste trap naar zolder,zolder isoleren en afmaken ,velux ramen placeren Voorzien van electriciteit en indelen van kamers plus toilet.

Vervangen van vijf reeds uitgebroken ...

Vervangen van vijf reeds uitgebroken ramen van de achtergevel van een te renoveren huis. Vervangen van reeds uitgebroken achterdeur van een te renoveren huis Mogelijk probleem met achterdeur aangezien ongelijke binnenvloer Optioneel indien prijs het toelaat : vervangen van 9 reeds uitgebroken ramen en voordeur in voorgevel

Ik wens mijn voordeur met aanhangend ...

Ik wens mijn voordeur met aanhangend klein raampje te vernieuwen maar zonder dat mijn binnenmuren daardoor worden beschadigd.