Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Denderleeuw te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Denderleeuw heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Denderleeuw u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Denderleeuw of directe omgeving.

60 klanten uit Denderleeuw bevelen een bij Casius in Denderleeuw aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Denderleeuw bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ramen in PVC plaatsen, nieuwe ramen plaatsen, houten mezzannine plaatsen in slaapkamer, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, gebogen luiken in kunststof plaatsen, betontrap storten, plaatsen dubbele beglazing, overkapping in hout met zonnepanelen maken, betontrap storten, prefab betontrappen plaatsen en polieren of bekleden, plaatsing ramen met hoogrendementsglas, houten tuinhuis plaatsen met twee carports, balkon af te sluiten met ramen., vaste trap naar zolder plaatsen en nieuwe opening maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Denderleeuw staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Denderleeuw:

Toonbank op maat maken

Voor onze supermarkt zouden we heel graag een kleine balie/toonbank laten maken voor extra diensten te kunnen leveren. (pakjesdienst, lotto, cadeaukaarten,... ) Deze zal worden geplaatst in een hoek en heeft enkel ruimte nodig voor een medewerker, kassascherm, scanner en bankcontact machine. Het materiaal dient door de schrijnwerker te worden geleverd. Voor zover ik kan meten 1. 60 meter lang en 1. 80meter breed. Maar er is zeker een controle ter plaatste nodig voor de correcte afmetingen en opties.

Betontrap storten

Woning in renovatie. Nieuwe trap, 3m hoog, 3,90m lang.

Vervangen van schuifdeur tuinhuis

Ons tuinhuis heeft een schuifdeurdeur die aan vervanging toe is. Kader en deur zijn afgebroken of rot - drie glazen in tuindeur zijn nog in goede staat. Tuinhuis zelf is nog in uitstekende staat.

Blokhut Edelweis plaatsen

Graag willen wij een blokhut Edelweis 4. 15 m x 2. 95m van Makro laten plaatsen, evenals een betonnen vloer.

Deuren terras herstellen

Ik zou graag twee terrasdeuren laten herstellen. Deze lijken te klemmen onderaan de deur, waardoor zij sinds enkele weken niet meer sluiten.

Herstelling garagepoort

Ik ben op zoek naar een bestek voor de herstelling van onze automatische garagepoort (plastic), dewelke beschadigd werd door een aanhangwagen van een derde. De schade is beperkt, enkel deuken. Het bestek dient om overgemaakt te worden aan de verzekering, om nadien met diens akkoord, de herstelling te laten plaatsvinden.

Raamwerk hout herstellen

Het raamkozijn onderaan trekt vocht en is rot en moet vervangen worden vooraleer vensterraam en zijkozijn ook vocht beginnen trekken. Graag in de zomer nog herstellen.

Trap

Vervangen van trap.Zie foto's in bijlage van de huidge trap + afmetingen.

Plaatsen van blokhutten Cambridge

Wij willen 2 van deze blokhutten (Cambridge 505x295cm x 2) naast elkaar laten plaatsen.

Blokhut modern te plaatsen

Betreft bij Makro gekochte blokhut Modern met afmetingen 505x295+ stormbeveiliging. Prijsofferte voor plaatsing.

Plaatsen plafond

Het plaatsen van een vals plafond in de keuken. Het betreft een plafond met planchetten.(Deze hebben we al in ons bezit) De keuken is ongeveer 4 m op 8 m. Indien dit mogelijk is, had ik ook graag geweten hoeveel dit ongeveer zou kosten.

Plaatsen van 2 trappen en 8 deuren in ...

Plaatsen van 2 trappen en 8 deuren in een nieuwbouwwoning casco te denderleeuw

ZOLDER RENOVATIE

Vaste trap naar zolder,zolder isoleren en afmaken ,velux ramen placeren Voorzien van electriciteit en indelen van kamers plus toilet.

Vervangen van vijf reeds uitgebroken ...

Vervangen van vijf reeds uitgebroken ramen van de achtergevel van een te renoveren huis. Vervangen van reeds uitgebroken achterdeur van een te renoveren huis Mogelijk probleem met achterdeur aangezien ongelijke binnenvloer Optioneel indien prijs het toelaat : vervangen van 9 reeds uitgebroken ramen en voordeur in voorgevel

Ik wens mijn voordeur met aanhangend ...

Ik wens mijn voordeur met aanhangend klein raampje te vernieuwen maar zonder dat mijn binnenmuren daardoor worden beschadigd.