Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor laten plaatsen blokhut modern:

Laten plaatsen Blokhut Modern

Wij hadden graag prijs gevraagd voor het laten plaatsen van een Blokhut Modern 505 x 385 cm stalen dak geïsoleerd. Het materiaal (de blokhut) zou al ter plaatse zijn. Wij gaan het dus zelf halen in de winkel. De beton zal ook al gegoten zijn.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Denderleeuw (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor laten plaatsen blokhut modern uit heel België:

Blokhut Lounge te monteren

Het plaatsen/monteren van blokhut lounge 295 cm + 295 cm + 285 cm met stalen dak.? We zouden zelf een betonnen ondergrond voorzien.

Blokhut Lounge plaatsen

Blokhut Lounge 295 x 295 cm + extensie 285 stalen dak geïsoleerd plaatsen betonplaat ook gieten (betonpomp nodig (achteraan tuin niet bereikbaar met betonwagen) uitgraven en evt bekisting doe ik zelf

Blokhut met extensie plaatsen

Blokhut Luna 290 x 290 cm + ext. 300 cm x 28 mm Plaatsen op betonondergrond, het materiaal zal ter plaatse liggen.

Tuinhuis afbreken afvoeren en nieuw plaatsen

We willen ons oud tuinhuis laten demonteren en een nieuwe blokhut laten installeren blokhut Modern met extensie. Er zou ook een betonvloer moeten gelegd worden.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut Pila 248x248 laten plaatsen door uw diensten. Ondergrond is voorzien.

Blokhut Rimini plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Riminivan Makro laten plaatsen. De blokhut is besteld, inclusief dakgoten. Betonnen ondergrond is reeds voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie.

Plaatsen tuinhuis en betonnen vloer

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een Blokhut Villach H 505 x 385 cm van Makro. Liefst een offerte voor het plaatsen van de hut zelf en een aparte offerte voor het gieten van een betonnen vloer of het plaatsen van klinkers voor de totale oppervlakte 5. 20 m²

Blokhut Latina plaatsen

Graag offerte plaatsing van Blokhut latina 320x205. Inclusief dakgoten en vloerplaat. Extra vraag. Waarop steunt de vloerplaat? Is dit rechtstreeks op de grond of dienen er stenen voorzien te worden waar de vloerplaat op steunt? Prijs voor ondergrond.

Partners

Partners van Casius