Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor laten plaatsen blokhut modern:

Laten plaatsen Blokhut Modern

Wij hadden graag prijs gevraagd voor het laten plaatsen van een Blokhut Modern 505 x 385 cm stalen dak geïsoleerd. Het materiaal (de blokhut) zou al ter plaatse zijn. Wij gaan het dus zelf halen in de winkel. De beton zal ook al gegoten zijn.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Denderleeuw (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor laten plaatsen blokhut modern uit heel België:

Plaatsen van blokhut garage

Kunnen jullie mij een vrijblijvende prijsofferte maken voor het plaatsen van een blokhut garage.Ook prijs voor ondervloer. Afmetingen 355 x 535 cm 34 mm dik

Blokhut plaatsen

Graag ontvangen we een offerte voor plaatsing van onderstaande blokhut. Is plaatsing incl fundering mogelijk? Zo ja, welk type fundering? Graag in dat geval apart in de offerte opnemen: plaatsing, fundering, ondergrond, vloer, dakgoten. Blokhut pila 248*90 cm Zou u deze offerte per mail kunnen bezorgen?

Blokhut Emily plaatsen

Graag willen wij blokhut Chalet Emily 640 x 760 cm laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor inc. vloer, installatie en dakgoten. Tevens zou deze blokhut tegen onze huidige woning geplaatst moeten worden zodat ze een doorgang van onze woonkamer naar de blokhut kunnen maken. Is dit mogelijk?

Blokhut plaatsen

Graag willen wij de blokhut Cambridge 295x295 door Makro laten plaatsen. Er dient ook nog een betonplaat voorzien te worden. Graag de prijs volledig afgewerkt met vloer en dakgoten en ventilatierooster.

Blokhut Latina plaatsen

Graag zou ik graag willen weten hoeveel het kost om dit blokhut latina met dakgoot en vloer te plaatsen .Blokhut Latina 320 x 205 cm

Blokhut plaatsen

Graag plaatsen van blokhut Luca 410 op 380 van Makro. Betegeling zal er liggen.

Plaatsen Blokhut Modern

We hebben reeds een betonnen plateau van 5m op 4m. Is de blokhut Modern van 505x385 mogelijk op dit plateau? Zal nog eens correct meten, misschien heb ik enkele cm meer dan 5m.

Blokhut plaatsen

Graag offerte voor plaatsing blokhut + dakgoten. Beton zal er liggen. Vloer niet nodig. We twijfelen nog tussen Cambrige 295x295cm + ext + de achterwand toe met de houten platen. Of de Luna 290 x 290 cm + extensie 300 cm ook met achterwand toe.

Partners

Partners van Casius