Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Dendermonde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Dendermonde heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Dendermonde u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Dendermonde of directe omgeving.

85 klanten uit Dendermonde bevelen een bij Casius in Dendermonde aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Dendermonde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: losstaande garage bouwen, plaatsen van 2 houten trappen, vliering maken voor slaapgelegenheid, trappen plaatsen voor duplexappartementen, bijbouwen garage, plaatsen van 2 trappen, dubbelglas plaatsen, plaatsen van buitentrap met 2 bordessen, kasten op maat maken, houten tuinhuis op maat maken, zwevende trap plaatsen, ramen en deur vervangen, buitentrappen plaatsen naar terras, nieuwe trap plaatsen, betonnen trap Z treden plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken garage en carport in Dendermonde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Dendermonde:

Keldertrap plaatsen

Ik zoek een vakman voor het maken van een keldertrap voor een nieuwbouw.

Herstellen van binnendeur

Binnendeur(plaat) in esdoorn komt onderaan los, zie foto. Graag herstellen.

Trappen bekleden met sisal

De bouwheer zou de trappen van gelijkvloers naar +1 en van +1 naar +2 opnieuw willen bekleden met sisal, dit over de volledige trapbreedte. De overloop zelf moet niet bekleed worden. Graag had ik een offerte ontvangen voor het verwijderen van de bestaande bekleding en het plaatsen van de nieuwe bekleding op de 2 trappen. Vloer-vloer Gelijkvloers – 1eV = 289 cm Vloer-vloer 1eV – 2eV = 287 cm.

Blokhut plaatsen met betonsokkel

Plaatsing blokhut Chamois 445x355 34 mm, met houtstapelplaats 140x294 cm. Aparte prijs plaatsing sokkel.

Metalen tuinhuis monteren

Graag willen wij een metalen tuinhuis type 1010 GEYZ laten plaatsen (monteren) met nog de betonnen ondergrond te voorzien. Graag prijs voor de montage inclusief betonnen ondergrond en leveringstermijn.

Trap plaatsen en opening aanpassen

Ik wil graag een vaste trap laten steken naar mijn zolder daar we een kamer van de zolderruimte willen maken. De plafond is van hout. Er zou een nieuw trapgat moeten gemaakt worden en het huidige dicht maken.

Houten trap plaatsen

In een oude woning is de trap aan herstelling of aan vernieuwing toe om van de gelijkvloers naar de eerste verdieping te gaan. Geen luxe uitvoering gewenst - maw eenvoudige uitvoering.

Eikendeuren klemmen

Binnendeuren 2tal die klemmen. Waarschijnlijk zijn de scharnieren aan vernieuwing toe en misschien wat inkorten.

Zoldertrap leveren en plaatsen in Dendermonde

Om mijn zolder gemakkelijker bereikbaar te maken (nu via ladder) wil ik een uitschuifbare zoldertrap laten plaatsen.

Houten trapleuning plaatsen

Aan een bestaande houten trap die nu open is een houten trapleuning plaatsen

Plaatsen vaste trap

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder laten plaatsen.Nu is de zoldertrap met een luik. Er is voldoende ruimte

Trap plaatsen

Renovatie huis: Ik wil graag een trap laten plaatsen naar eerste verdieping. Dat betreft een trap met kwart draai , tegen de muur, zonder armleuning. Dit mag in hout zijn of ander materiaal.

Ontwerp, vervaardigen en plaatsen van een zwevend bureau

Ontwerp, vervaardigen en plaatsen van een zwevend bureau. Breedte: ca. 1m80 Diepte: 40 à 50cm Dikte: zo dik als nodig om een stevig, maar toch niet te bombastisch, meubel te zijn. Kleur: wit.

Trap plaatsen

We hebben recent een huis gekocht. Er is nog totaal niets naar de zolder, zelfs geen uitschuifbare trap. We zouden een draaitrap willen maken, boven de trap die van het gelijkvloers naar het eerste loopt (om plaats te besparen)

Plaatsen betonnen trap

Trapgat maken en plaatsen van nieuwe vaste trap op maat. Betonnen welvingen. Graag huisbezoek indien mogelijk om plannen en mogelijkheden te bespreken.

Plaatsen van blokhut Lara

Graag willen we een blokhut Lara 350x250 laten plaatsen. Er is al beton en vloer aanwezig. Graag zo snel mogelijk.

Aluminium schuifdeur te herstellen

Mijn aluminium schuifdeur gaat zeer moeilijk open, ik denk dat de loopwieltjes aan vervanging toe zijn. De afmeting van de schuifdeur is 190m Lengte 216m Hoogte

Schuifdeur veranda herstellen

De schuifdeuren van onze veranda zijn aan herstelling toe: - de rollagers moeten vervangen worden - de slotjes werken stroef - in één van de schuifdeuren is de glazen plaat verschoven

Design boekenkast op maat maken

Ik wil graag een boekenkast op maat laten maken, die een hele wand vult (1,80 m breed x 3,80 hoog), met nog een kleine hoek van (63 cm breed x 3,80 hoog).

Renovatie keldertrap

De oude keldertrap is versleten. Keldertrap tussen 2 muren, dus geen leuning nodig. 13 treden. Oude trap ook af te breken.

Trap bekleden met composiet

Wij zouden graag de prijs weten voor het bekleden van trap in composiet. Wij hebben al een ijzeren frame maar deze moet nog bekleed worden. Het gaat over 11 rechte treden en 4 draaitreden. Foto ter beschikking.

Trap te plaatsen

Trap in hout naar zolder

Maken van vliegenramen

Ik zou vliegenhorren laten plaatsen voor 3 ramen en 1 deur. De ramen zijn niet zozeer het probleem. De deur wel. Die bestaat uit een deur met nog een glaspartij naast. Deze zou dus op maat moeten gemaakt worden.

Blokhut/tuinhuis plaatsen in tuin

De betonvoet zullen we zelf plaatsen. Type tuinhuis : Lounge 295 x 295 + EXT 285 Staal + lounge achterwand ext 285 + lounge zijwand ext 295 + T-profiel + goot staaldak 605 cm

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Lounge 355x355cm van Macro laten plaatsen. Dit inclusief de plaatsing van het dak en de dakgoten.