Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Dendermonde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Dendermonde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Dendermonde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in Dendermonde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Dendermonde:

Plaatsen van Tuinhuis Modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd

Graag willen we het 'Tuinhuis Modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd' laten plaatsen. Betonnen ondergrond wordt voorzien voor het plaatsen.

Makro blokhut plaatsen

Graag willen we onze blokhut type chill, grootste formaat laten plaatsen. Betonplaat, vloer, dakgoot en tuinhuis moet worden geïnstalleerd. blokhut via vakman

Inbouwkasten rond schouw en inkomhal

Inbouwkast voor in de inkomhal die is ongeveer 120 cm in de breedte (voorfront) en in de diepte 80 cm. En inbouwkasten naast de schouw deze is niet symmetrisch aangezien de schouw niet in het midden loopt. Ene kant is 95 cm breed, diepte 50 cm en hoogte 1,70m en andere kant 1 meter breed, 50 cm diep en 7,70m hoog.

Plaatsing nieuwe balustrade

Nieuwe balustrade balkon, simpel en strak. Lengte 6 meter, hoogte 100 cm (betreft renovatie)

Trap bekleden in HPL / CPL / laminaat

Traprenovatie 34 treden 4 trappen 4 overlopen houten trap.

Herstellen lekkend dak tuinhuis

Dak tuinhuis heeft lekkage. Op zoek naar een vakman om dit lek te herstellen.

Tuinhuis plaatsen

Graag wil ik mijn tuinhuis ‘Blokhut Polaris 300 x 300 cm’ van Makro laten plaatsen. Ik wens een vakman voor de installatie te weten (een beton ligt er reeds).

Blokhut Lily plaatsen

Blokhut plaatsen type LILY 205 OP 205. Te plaatsen op een terras in bankirai

Aluminium ramen herstellen wegens waterinsijpeling

Er is waterinsijpeling aan een aluminium raamconstructie Deze werd geplaatst door de gebroeders Dhaen uit Lokeren maar momenteel niet meer actief. Is er de mogelijkheid van een vakman van de herstelservice die ter plaatse het probleem kan bekijken voor mogelijke oplossingen?

Ramen en deuren vernieuwen

Renovatie ramen en deuren. Ramen : 12 Deuren : 2 Nu PVC en moet nu aluminium worden.