Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Dendermonde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Dendermonde heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Dendermonde u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Dendermonde of directe omgeving.

94 klanten uit Dendermonde bevelen een bij Casius in Dendermonde aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Dendermonde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vernieuwen van chassis, betontrappen plaatsen en afwerken met glas, inbouwkasten maken in slaapkamers, gepolierde betontrap plaatsen, houten trap plaatsen van gelijkvloers naar zolder, halkast en vouwdeuren op maat, geplierde prefab betontrap plaatsen in NB project, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, prefab betontrap plaatsen, metalen trap plaatsen, houten trap plaatsen, prefab betontrap plaatsen, betontrap storten, betontrap storten in een nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken garage en carport in Dendermonde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Dendermonde:

Luiken

Twee kunststof luiken, beneden

Werkblad op maat zagen

Wij zijn op zoek naar een zwart laminaat werkblad om als tafelblad te gebruiken, dus langs 4 kanten afgewerkt. Dit in afmeting 300x100 en een maximum dikte van 3 cm.

Velux plaatsen

Momenteel is het dak nog niet geïsoleerd, voor dit gebeurd zouden we willen kijken voor het plaatsen van een velux. Standaard velux in pannen dak plaatsen.

Plaatsen en vernissen blokhut

Wij hebben bij Makro Machelen de blokhut Lara 350 x 250 cm 28mm aangekocht. Deze werd onlangs geleverd. Graag hadden wij de prijs aangevraagd om deze te laten vernissen en plaatsen. De beton wordt normaal gegoten door de persoon die onze tuin komt aanleggen, maar wij weten nog niet precies wanneer dit zal zijn (ook veel afhankelijk van de weersomstandigheden uiteraard)

Herstellen houtrot onderkant garage en tuinhuis

Wij zitten met houtrot aan de onderkant van garage en tuinhuis. Bij de garage over de ganse lengte (+-7 meter). Wij zouden dit graag gerepareerd zien vooraleer het erger wordt.

Kozijnen schuifpui in kunststof plaatsen

Schuifpui tussen woonkamer en tuin van 2200mm x 8700mm.

Trap en bovenplaats afwerken

Ik wil een trap en bovenplaats laten dichtmaken door een wand of leuning te laten installeren en iets laten doen aan krakende traptreden. Onderaan de trap moet de ruimte wel beschikbaar blijven.

Plaatsen blokhut

Wij zouden graag tuinhuis Luna(290x248 cm) bestellen bij Makro. De plaatsing zou liefst voor 20 augustus moeten gebeuren(wegens plaatsing terras)Er zal wel een sokkel van stabilisé gelegd zijn. Er moet geen vloer geplaatst worden wel een dakgoot . Het hout gaan we laten impregmenteren. Hoeveel bedraagt de meerkost om de blokhut te laten zetten en is de vooropgestelde datum haalbaar ?

Velux rolluiken plaatsen

Leveren en plaatsen van 3 Velux rolluiken op zonne energie in donkergrijze uitvoering voor ramen type GGL606.

Uitkleden van trapgat en afwerken omslijsting buitendeuren

Uitkleden trapgat met houtwerk met of zonder plaatsing nieuwe trapleuning en balustrade. Afwerking omlijsting ( houtwerk) van twee buitendeuren en een raam.

Vervangen van een zoldertrap door uitschuifbare zoldertrap

Opplooibare zoldertrap die defekt is (profielen geplooid) en te vervangen door een stevige uitschuifbare zoldertrap.

Keldertrap plaatsen

Ik zoek een vakman voor het maken van een keldertrap voor een nieuwbouw.

Herstellen van binnendeur

Binnendeur(plaat) in esdoorn komt onderaan los, zie foto. Graag herstellen.

Trappen bekleden met sisal

De bouwheer zou de trappen van gelijkvloers naar +1 en van +1 naar +2 opnieuw willen bekleden met sisal, dit over de volledige trapbreedte. De overloop zelf moet niet bekleed worden. Graag had ik een offerte ontvangen voor het verwijderen van de bestaande bekleding en het plaatsen van de nieuwe bekleding op de 2 trappen. Vloer-vloer Gelijkvloers – 1eV = 289 cm Vloer-vloer 1eV – 2eV = 287 cm.

Blokhut plaatsen met betonsokkel

Plaatsing blokhut Chamois 445x355 34 mm, met houtstapelplaats 140x294 cm. Aparte prijs plaatsing sokkel.

Metalen tuinhuis monteren

Graag willen wij een metalen tuinhuis type 1010 GEYZ laten plaatsen (monteren) met nog de betonnen ondergrond te voorzien. Graag prijs voor de montage inclusief betonnen ondergrond en leveringstermijn.

Trap plaatsen en opening aanpassen

Ik wil graag een vaste trap laten steken naar mijn zolder daar we een kamer van de zolderruimte willen maken. De plafond is van hout. Er zou een nieuw trapgat moeten gemaakt worden en het huidige dicht maken.

Houten trap plaatsen

In een oude woning is de trap aan herstelling of aan vernieuwing toe om van de gelijkvloers naar de eerste verdieping te gaan. Geen luxe uitvoering gewenst - maw eenvoudige uitvoering.

Eikendeuren klemmen

Binnendeuren 2tal die klemmen. Waarschijnlijk zijn de scharnieren aan vernieuwing toe en misschien wat inkorten.

Zoldertrap leveren en plaatsen in Dendermonde

Om mijn zolder gemakkelijker bereikbaar te maken (nu via ladder) wil ik een uitschuifbare zoldertrap laten plaatsen.

Houten trapleuning plaatsen

Aan een bestaande houten trap die nu open is een houten trapleuning plaatsen

Plaatsen vaste trap

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder laten plaatsen.Nu is de zoldertrap met een luik. Er is voldoende ruimte

Trap plaatsen

Renovatie huis: Ik wil graag een trap laten plaatsen naar eerste verdieping. Dat betreft een trap met kwart draai , tegen de muur, zonder armleuning. Dit mag in hout zijn of ander materiaal.

Ontwerp, vervaardigen en plaatsen van een zwevend bureau

Ontwerp, vervaardigen en plaatsen van een zwevend bureau. Breedte: ca. 1m80 Diepte: 40 à 50cm Dikte: zo dik als nodig om een stevig, maar toch niet te bombastisch, meubel te zijn. Kleur: wit.

Trap plaatsen

We hebben recent een huis gekocht. Er is nog totaal niets naar de zolder, zelfs geen uitschuifbare trap. We zouden een draaitrap willen maken, boven de trap die van het gelijkvloers naar het eerste loopt (om plaats te besparen)