Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Dendermonde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Dendermonde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Dendermonde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Dendermonde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Dendermonde:

Trap bekleden in HPL / CPL / laminaat

Traprenovatie 34 treden 4 trappen 4 overlopen houten trap.

Herstellen lekkend dak tuinhuis

Dak tuinhuis heeft lekkage. Op zoek naar een vakman om dit lek te herstellen.

Tuinhuis plaatsen

Graag wil ik mijn tuinhuis ‘Blokhut Polaris 300 x 300 cm’ van Makro laten plaatsen. Ik wens een vakman voor de installatie te weten (een beton ligt er reeds).

Blokhut Lily plaatsen

Blokhut plaatsen type LILY 205 OP 205. Te plaatsen op een terras in bankirai

Aluminium ramen herstellen wegens waterinsijpeling

Er is waterinsijpeling aan een aluminium raamconstructie Deze werd geplaatst door de gebroeders Dhaen uit Lokeren maar momenteel niet meer actief. Is er de mogelijkheid van een vakman van de herstelservice die ter plaatse het probleem kan bekijken voor mogelijke oplossingen?

Ramen en deuren vernieuwen

Renovatie ramen en deuren. Ramen : 12 Deuren : 2 Nu PVC en moet nu aluminium worden.

Houten trap plaatsen

Trap met 1 kwartslag naar rechts plaatsen in renovatiewoning. Trap naar de zolder. opening is groot genoeg. Houten trap.

Trap bekleden in laminaat

Bestaande houten eiken trap bekleden om terug als nieuw te zijn. Dit is van gelijkvloers naar eerste verdieping, ongeveer 16 treden.

Plaatsen Blokhut Modern met betonnen ondergrond

Vakman voor plaatsing van de Blokhut Modern 505 x 385 cm stalen dak geïsoleerd, inclusief plaatsing. Er dient ook een betonnen ondergrond gegoten te worden.

Houten tuinhuis verplaatsen

Ik heb een houten tuinhuis met extensie. Het heeft een schuin dak + kleine pannen. Graag zouden we deze willen verplaatsen over een afstand van 8 meter + een kwart draaien. De pannen eraf halen zouden we zelf doen maar het huis zelf verplaatsen willen we laten doen.