Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Dendermonde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Dendermonde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Dendermonde of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bijbouwen met plat dak en carport, diverse gyproc en andere schrijnwerken, nieuwe garage plaatsen, nieuwe garage bouwen, fundering voor blokhut plaatsen, herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen, stalen trappen plaatsen met balustrade, houten trap plaatsen, houten zweeftrap plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, houten carport bouwen, houten trappen plaatsen in NB woning, trappen en binnendeuren plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, rubberwood trap plaatsen van eerste verdieping naar zolder

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in Dendermonde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Dendermonde:

Plaatsen Blokhut Modern met betonnen ondergrond

Vakman voor plaatsing van de Blokhut Modern 505 x 385 cm stalen dak geïsoleerd, inclusief plaatsing. Er dient ook een betonnen ondergrond gegoten te worden.

Houten tuinhuis verplaatsen

Ik heb een houten tuinhuis met extensie. Het heeft een schuin dak + kleine pannen. Graag zouden we deze willen verplaatsen over een afstand van 8 meter + een kwart draaien. De pannen eraf halen zouden we zelf doen maar het huis zelf verplaatsen willen we laten doen.

Bestaande trap afbreken en nieuwe trap plaatsen

Afbreken van bestaande trap van gelijkvloers naar 1e verdiep. Rechte trap tussen twee muren te plaatsen.

Betonplaat gieten en carport plaatsen

Graag had ik een offerte gekregen voor betonwerken. Ik wil namleijk een bestaande betonplaat uitbreiden om nadien een carport op te zetten. De bij te betonneren oppervlakte is ongeveer 25 m². Ook zoek ik een vakman die de carport zelf nadien kan plaatsen, het moet een hoge zijn om een mobiloom te stallen.

Blokhut plaatsen

Wij hadden graag een reeds bestelde blokhut, Cambridge 505cm x 295cm met dakgoten, shingles en houtstapelplaats door jullie laten plaatsen. De blokhut kan eerstdaags geleverd worden. Er is reeds een beton voorzien. Indien mogelijk zoeken we een snelle uitvoering van de werken. De werken worden liefst aangevat op een maandag, vermits we een restaurant zijn en de andere dagen geopend zijn.

Werkblad op maat zagen

Wij zijn op zoek naar een zwart laminaat werkblad om als tafelblad te gebruiken, dus langs 4 kanten afgewerkt. Dit in afmeting 300x100 en een maximum dikte van 3 cm.

Velux plaatsen

Momenteel is het dak nog niet geïsoleerd, voor dit gebeurd zouden we willen kijken voor het plaatsen van een velux. Standaard velux in pannen dak plaatsen.

Plaatsen en vernissen blokhut

Wij hebben bij Makro Machelen de blokhut Lara 350 x 250 cm 28mm aangekocht. Deze werd onlangs geleverd. Graag hadden wij de prijs aangevraagd om deze te laten vernissen en plaatsen. De beton wordt normaal gegoten door de persoon die onze tuin komt aanleggen, maar wij weten nog niet precies wanneer dit zal zijn (ook veel afhankelijk van de weersomstandigheden uiteraard)

Herstellen houtrot onderkant garage en tuinhuis

Wij zitten met houtrot aan de onderkant van garage en tuinhuis. Bij de garage over de ganse lengte (+-7 meter). Wij zouden dit graag gerepareerd zien vooraleer het erger wordt.

Kozijnen schuifpui in kunststof plaatsen

Schuifpui tussen woonkamer en tuin van 2200mm x 8700mm.

Trap en bovenplaats afwerken

Ik wil een trap en bovenplaats laten dichtmaken door een wand of leuning te laten installeren en iets laten doen aan krakende traptreden. Onderaan de trap moet de ruimte wel beschikbaar blijven.

Plaatsen blokhut

Wij zouden graag tuinhuis Luna(290x248 cm) bestellen bij Makro. De plaatsing zou liefst voor 20 augustus moeten gebeuren(wegens plaatsing terras)Er zal wel een sokkel van stabilisé gelegd zijn. Er moet geen vloer geplaatst worden wel een dakgoot . Het hout gaan we laten impregmenteren. Hoeveel bedraagt de meerkost om de blokhut te laten zetten en is de vooropgestelde datum haalbaar ?

Velux rolluiken plaatsen

Leveren en plaatsen van 3 Velux rolluiken op zonne energie in donkergrijze uitvoering voor ramen type GGL606.

Uitkleden van trapgat en afwerken omslijsting buitendeuren

Uitkleden trapgat met houtwerk met of zonder plaatsing nieuwe trapleuning en balustrade. Afwerking omlijsting ( houtwerk) van twee buitendeuren en een raam.

Vervangen van een zoldertrap door uitschuifbare zoldertrap

Opplooibare zoldertrap die defekt is (profielen geplooid) en te vervangen door een stevige uitschuifbare zoldertrap.

Keldertrap plaatsen

Ik zoek een vakman voor het maken van een keldertrap voor een nieuwbouw.

Herstellen van binnendeur

Binnendeur(plaat) in esdoorn komt onderaan los, zie foto. Graag herstellen.

Trappen bekleden met sisal

De bouwheer zou de trappen van gelijkvloers naar +1 en van +1 naar +2 opnieuw willen bekleden met sisal, dit over de volledige trapbreedte. De overloop zelf moet niet bekleed worden. Graag had ik een offerte ontvangen voor het verwijderen van de bestaande bekleding en het plaatsen van de nieuwe bekleding op de 2 trappen. Vloer-vloer Gelijkvloers – 1eV = 289 cm Vloer-vloer 1eV – 2eV = 287 cm.

Blokhut plaatsen met betonsokkel

Plaatsing blokhut Chamois 445x355 34 mm, met houtstapelplaats 140x294 cm. Aparte prijs plaatsing sokkel.

Metalen tuinhuis monteren

Graag willen wij een metalen tuinhuis type 1010 GEYZ laten plaatsen (monteren) met nog de betonnen ondergrond te voorzien. Graag prijs voor de montage inclusief betonnen ondergrond en leveringstermijn.

Trap plaatsen en opening aanpassen

Ik wil graag een vaste trap laten steken naar mijn zolder daar we een kamer van de zolderruimte willen maken. De plafond is van hout. Er zou een nieuw trapgat moeten gemaakt worden en het huidige dicht maken.

Houten trap plaatsen

In een oude woning is de trap aan herstelling of aan vernieuwing toe om van de gelijkvloers naar de eerste verdieping te gaan. Geen luxe uitvoering gewenst - maw eenvoudige uitvoering.

Eikendeuren klemmen

Binnendeuren 2tal die klemmen. Waarschijnlijk zijn de scharnieren aan vernieuwing toe en misschien wat inkorten.

Zoldertrap leveren en plaatsen in Dendermonde

Om mijn zolder gemakkelijker bereikbaar te maken (nu via ladder) wil ik een uitschuifbare zoldertrap laten plaatsen.

Houten trapleuning plaatsen

Aan een bestaande houten trap die nu open is een houten trapleuning plaatsen