Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Destelbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Destelbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Destelbergen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
bouwen van een garage met sandwichpanelen, diverse gyproc en andere schrijnwerken, nieuwe garage bouwen, fundering voor blokhut plaatsen, herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen, carport met berging plaatsen op bestaande klinkers, stalen trappen plaatsen met balustrade, houten trap plaatsen, houten zweeftrap plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, houten carport bouwen, dressing met gesloten kasten maken, houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen, fundering en metalen tuinhuis voor fietsen te plaatsen, drie dakramen te vervangen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Destelbergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Destelbergen:

Varvangen beschadigde OSB ondergrond

We hebben recentelijk een waterlek gehad (regenwaterpomp), waardoor het tapijt samen met de OSB ondergrond onherroepelijk beschadigd zijn en dus moeten vervangen worden. We zijn hiervoor verzekerd, dus moeten we een bestek hebben voor herstelling. Graag bestek in aparte onderdelen: - vervangen van bestaande OSB platen (18m dik) - plaatsen van tapijt De kamer meet 3m10 op 3m30.

Plaatsen blokhut type Villach

Plaatsen van blokhut type Villach.

Symmetrische binnendeuren in inkomhal plaatsen

Ik wil graag in de inkomhal 2 symmetrische binnendeuren plaatsen om de inkomgang af te sluiten van de buitendeur.

Tuimelraam Velux te plaatsen

Standaard tuimelraam Velux of ander ca 114x118 cm te plaatsen.

Blokhut Lara plaatsen

Graag willen wij een blokhut Lara laten plaatsen 445x295 cm. Inclusief vloer en dakgoten. Wij beschikken over een sokkel van 490x260 cm.

Houten raam en houten voordeur volgens eigen ontwerp

Ik wil een houten raam dat een copie moet zijn van mijn raam uit 1933. Verder wil ik de andere ramen laten aanpassen (profiellatjes erop) zodat ze er meer "Art Déco" uitzien. Ik heb ook een nieuwe houten voordeur nodig volgens eigen ontwerp, mét smeedwerk. Voorkeur voor hout met FSC-label.

Traprenovatie

Ik heb een trap van 77 cm breed en 16 treden waarvan een kwart draai van 5 treden. De trap is geschilderd. Graag zou ik mijn trap laten bekleden met beukenhout (FSC-label). Ook de zijkanten en stootborden moeten bekleed worden.

Deuren / kassement vernieuwen

Kassement van 3 deuren moeten vervangen worden want trekt momenteel op niets. Afmetingen kloppen niet en zitten los. 1 deurpaneel eveneens vervangen door glazen deur. Voordeligste prijs gezocht :)

Maken en plaatsen van 2 staldeuren

Ik zoek iemand die 2 staldeuren wil maken èn plaatsen in degelijke kwaliteit, zonder franjes, in Destelbergen. Zij dienen wel over een slot te beschikken

Offerte plaatsing blokhut Cambridge XL met toebehoren

Graag willen wij onze blokhut CAMBRIDGE XL 505 x 295 28 mm laten plaatsen. Samen met toebehoren Singels zwart, vloer en Goten set. Er moeten nog bevestigingen geleverd worden (voor verankering aan vloerplaat). Graag ontving ik een offerte er is reeds één offerte binnen van een aannemer in de streek. Plaatsing zo snel mogelijk. Ik verwittig wanneer de levering voorzien wordt.

Houten raamvleugels aanpassen

3 ramen van ons recent aangekocht huis hebben te kleine vleugels, de fabrikant is ondertussen failliet, dus graag uw goede raad

Monteren van garagepoort

Monteren garagepoort. Is een sectionale poort , tweedehands gekocht.

Plaatsen van schilderdeur

Plaatsen van schilderdeur op maat

Plaatsing blokhut Lara

Betreft bij Makro gekochte blokhut Lara. Kan u me een prijs opgeven voor de installatie ?

Herstelling/vervanging

1) vervangen scharnieren poort + afstellen (1,8 m hoog en 2 m breedte) 2) vervangen deurklink buitendeur Adresgegevens bij afspraak

Leveren en plaatsen van 2 dubbele PVC terrasdeuren

De ramen/terrasdeuren van de kamers van het appartement op de 2de verdieping zijn momenteel in hout en hebben enkel glas; alle andere ramen in het appartement werden een aantal jaren geleden reeds vervangen door PVC met dubbel glas. Ik wil deze ramen/terrasdeuren laten vervangen door PVC dubbele opendraaiende ramen (tot op de grond) met dubbel glas, waarvan 1 raam ook de kip-functie heeft (voor verluchting). De opdracht houdt in leveren en plaatsen van de PVC ramen, inclusief afwerking van het "kassement". -geen kattenluik in de nieuwe ramen! -geintegreerde gordijnbak in kassement is niet nodig -witte PVC -geen noodzaak aan super isolerend glas, noch sloten op de ramen.

Vaste trap naar zolder

Plaatsen van een vaste trap naar zolder. Draai naar links nodig, trapgat nog te maken

Plaatsen van buitenwand met Rockpanels

Afwerken van buitenmuur in verlengde van woning (vermoedelijk cementere of houtpanelen), plaatsen van wand ongeveer 1 meter voor afgewerkte buitenmuur, wand af te werken met Rock Panels en eventueel 2 deuren in te voorzien. Indien mogelijk soort dakconstructie te plaatsen tussen muur en wand. Het is eigenlijk nogal moeilijk uit te leggen, je krijgt er een beter gedacht van als je het ziet...

Plaatsen 4 veluxen

levering en plaatsing van 4 veluxramen met handmatig rolluiken (2 voorraan en 2 achteraan) GGL M04 OF GGL S06 (dak met onderdak geen isolatie voorzien, dus makkelijk bereikbaar!)

Wij hebben juist een huis gekocht en ...

Wij hebben juist een huis gekocht en gaan heel de bovenverdieping renoveren. Er zouden 2 nieuwe ramen moeten komen. Eén velux raam (formaat 140h x 134b GGL U08) en één gewoon raam in PVC dat open kan draaien en klikken (formaat ongeveer 150b x 90h). Graag hadden wij een offerte van U gekregen voor deze 2 ramen. Zowel inclusief plaatsing en exclusief plaatsing. Alvast bedankt, Nicolas de Clercq

7,4x6,1=45m2 baksteenmetselwerk ,dubbele ...

7,4x6,1=45m2 baksteenmetselwerk ,dubbele sectionale poort vooraan,2vensters en deur opzij in pvc schrijnwerk ,achteraan enkele kantelpoort ,plat dak ,vooraan en opzij houten luifel met spots

We zijn op zoek naar 5 x dubbele (of ...

We zijn op zoek naar 5 x dubbele (of superisolerende) beglazing met kozijnen, alsook 2 x nieuwe beglazing in bestaand kozijn (indien mogelijk/rendabel). en 1 x nieuwe deur waar nu een raampje zit. We zoeken een degelijk doch niet te duur systeem. Allle bestaande raamopeningen hebben een andere afmeting. Deuropening moet nog gemaakt worden.

Ik wil graag een automatische poort in ...

Ik wil graag een automatische poort in mijn garage. De huidige garagepoort kan ik eventueel zelf wel uitbreken en wegdoen.

ER dienen 4 GGL 3059 HR++ S06 veluxen ...

ER dienen 4 GGL 3059 HR++ S06 veluxen (114 x 118) geplaatst te worden, liefst met dampwerende folie, isolatie, enz.). Het dak is bedekt met dakpannen. Hiermee gekoppeld hadden we ook graag het dak volledig geïsoleerd (ongeveer 80-100m²) met een minimale dikte van 20cm. Type isolatie hangt af van de duurzaamheid/prijs.

Het bouwen van garage voor ev. een ...

Het bouwen van garage voor ev. een mobilhome en voldoende ruimte voor een werkplaats voor allerlei klussen. Graag zou ik de kostprijs willen weten. De werken zouden zo veel mogelijk door onszelf uitgevoerd worden. We zouden rond de 30 m2 willen blijven zodat we niet verplicht zijn om een architect aan te nemen. Graag zou ik dan ook de prijs willen weten van het ereloon.