Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Destelbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Destelbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Destelbergen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in Destelbergen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Destelbergen:

Vaste trap naar zolder plaatsen

We zouden graag de nu bestaande uitklapbare trap laten verwijderen en het gat laten dichtmaken. Op een andere plaats in een kamer zouden we dan een vaste trap laten steken. Hiervoor dient uiteraard een gat in het plafond / gewelf gemaakt te worden. Het gaat hier over een betonnen gewelf en de trap vertrekt vanop het gelijkvloers naar de zolder.

Zoldergat vergroten en vaste trap installeren

Op dit moment een steile zoldertrap. Vraag om zoldergat te vergroten en vaste trap te installeren.

Tuinhuis Cottage plaatsen

Tuinhuis in pvc te laten plaatsen. Betonnen vloer ligt er al. Tuinhuis Cottage 242x202cm

Houten trap herstellen

Wij zijn dringend opzoek naar iemand die een traptrede kan herstellen/vervangen. Nu is dit een huurhuis en gaan we verhuizen naar een andere woning, wilt de huur baas dat deze trede in originele staat komt.

Cambridge hut plaatsen

Cambridge met extensie te plaatsen,4.95 x 2.95 Meter. Er ligt reeds een betonnen vloer voor de hut, voor de extensie niet maar is misschien niet nodig

Vaste trap naar de zolder maken

Het is een bestaand huis waar ik een permanente trap wil plaatsen naar de zolder in plaats van een een luikje. Klassieke, landelijke trap op maat gewenst.

Makro blokhut plaatsen

Op zoek naar een vakman voor blokhut modern 415 x 295 cm te plaatsen. Is voor plaatsing op een bestaande betonvloer.

Houten vliegenraam op maat maken

Ik wil graag een stevig vliegenraam in hout laten maken, Afmetingen: H 2m en B 80 cm.

Varvangen beschadigde OSB ondergrond

We hebben recentelijk een waterlek gehad (regenwaterpomp), waardoor het tapijt samen met de OSB ondergrond onherroepelijk beschadigd zijn en dus moeten vervangen worden. We zijn hiervoor verzekerd, dus moeten we een bestek hebben voor herstelling. Graag bestek in aparte onderdelen: - vervangen van bestaande OSB platen (18m dik) - plaatsen van tapijt De kamer meet 3m10 op 3m30.

Plaatsen blokhut type Villach

Plaatsen van blokhut type Villach.