Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Desteldonk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Desteldonk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Desteldonk of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
dubbelglas en garagepoort plaatsen, garage bouwen, trappen in rubberwood plaatsen, betontrap storten en buitentrap plaatsen, garage ombouwen naar praktijk ruimte, betontrap storten, betontrap storten in nieuwbouw, verwijderen oude trappen en plaatsen nieuwe trappen, metalen trappen plaatsen, betontrap storten, balustrade, trap en schutting plaatsen voor dakterras, houten trap plaatsen, houten trap plaatsen, houten trappen plaatsen, metalen trappen plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken garage en carport in Desteldonk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Desteldonk:

Raam herstellen of vervangen

We hebben een raam dat niet meer goed sluit/afdicht. Omdat deze in een stofrijke omgeving staat komt er langzaam maar zeker redelijk stof binnen. Deze zou gerepareerd of indien nodig vervangen moeten worden.

Vervangen plafond

Na hevige waterschade moet plafond in de living in houten latjes vervangen worden. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 80 vierkante meter.

Maatwerk in woning

Wij zoeken een vrijblijvende offerte voor kasten.Kast omheen de boiler, inmaakkast in berging, dressing.

Hallo, Wij zouden graag een soort van ...

Hallo, Wij zouden graag een soort van "groot kot" plaatsen met geïntegreerde plaats voor de wagens. Dit alles aangesloten op de riolering en voorzieningen voor water en electriciteit. Met een groot kot bedoelen wij: plaats voor de fietsen, tuinmeubilair, tuingereedschap, werkplaats,... Wij hebben op onze grond daar plaats voor en willen optimaal gebruik maken van de ruimte die we hebben. Bedoeling is dat er een plan wordt gemaakt van het op te trekken "kot", en dat de grondwerken tot en met de chape worden uitgevoerd. Aan de hand van het plan zouden wij dit laten maken in een bouwpakket op maat gemaakt en dan zelf verder optrekken. Kan er ons iemand helpen aub? Met vriendelijke groeten, Steven Corneillie