Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor zandstralen van twee trappen:

Zandstralen van twee trappen

We wensen 2 trappen, elk met een bocht zonder leuning, laten zandstralen. Hoeveel zou ons dit ongeveer kosten per trede? Is het mogelijk een vrijblijvende offerte op te maken aub?
Offertes van timmermannen voor trappen uit Elsegem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor zandstralen van twee trappen uit heel België:

Zandstralen van 2 trappen en 1 vloer

We willen in onze rijwoning in Mortsel graag 2 trappen en een houten vloer laten zandstralen. Daarvoor zijn we op zoek naar een firma om dit te komen doen. Het gaat om - een trap naar 1e verdiep ( 16 geschilderde treden, leuning, tussenverdiepje) - een trap naar 2e verdieping (14 treden, leuning, tussenverdiepje) - vloer op zolder (ongeveer 5x8m, voornamelijk mooi hout, op sommige plekken iets ruwer en krommere planken) In bijlage een aantal foto's van de trappen en vloer. Uiteraard zijn we altijd bereikbaar voor meer informatie of voor een afspraak voor plaatsbezoek.

Luchtgommen zandstralen van trap

Ik zou twee trappen willen luchtgommen. Trap 1 heeft 18 treden, en een trapleuning Trap 2 heeft 17 treden, en een trapleuning met spaken. Er is ook een balustrade op de overloop, maar die spaken zijn weg... Misschien dat ik op termijn daar beter een muurtje zet om mooier af te werken. De trap is mogelijk van den. Zelf ken ik daar heel weinig van, maar vrienden die reeds verbouwd hebben denken dat de trap stevig genoeg is voor een behandeling.

Zandstralen of Luchtgommen Houten trap

Graag een offerte voor het zandstralen of lucht gommen van 2 trappen met leuning in ons huis. Offerte graag inclusief nabehandeling met vernis (1 of 2 lagen). De eerste trap heeft 16 treden (zie foto's Trap 1A/1B/1C) en de 2 de trap 15 treden (zie foto's Trap 2A/2B/2C). Elke trede is +/- 80 cm breed. Graag snel aan de werken kunnen starten, ook te zien naar de prijsoffertes.

2 trappen zandstralen

Ik zou graag 2 houten trappen laten zandstralen. Dit omdat ze afschuren zeer tijdrovend is. Graag had ik hiervoor prijs geweten. Het zijn 2 houten trappen met allebei ongeveer 18 treden. Is dit een vuil werk (beschadiging aan omliggende muren,...). De werken zouden liefst zo snel mogelijk uitgevoerd moeten worden. Laat maar weten + waarom ik voor jullie bedrijf moet kiezen (want er zijn vele bedrijven die dit doen).

Zandstralen van trappen

Offerte voor het zandstralen van 2 houten trappen (foto's in bijlage, tapis plain is reeds verwijderd) Trap 1: 32 treden met 4 overlopen, breedte van een trede: 67 cm, hoogte van trede: 17 cm, diepte van trede 23 cm Trap 2: 9 treden, breedte van een trede: 111 cm, hoogte van trede: 17 cm, diepte van trede 23 cm Foto's ter beschikking.

Zandstralen 2 trappen.

Wij hebben in ons huis 2 houten trappen (gelijkvloers naar eerste verdieping, eerste naar tweede verdieping). Toen wij ons huis kochten begin juli lag er tapijt op de trap met daarbovenop nog eens een loper. De trappen zijn ook geschilderd. Het tapijt is er intussen af. Wij probeerden al een deel van de verf te verwijderen. Is bijna onbegonnen werk. Wij zijn nu dus op zoek naar een firma die onze trappen kan zandstralen. Komen jullie ter plekke voor het maken van een vrijblijvende offerte?

Zandstralen van houten trap bestaande ...

Zandstralen van houten trap bestaande uit: - 50 trappen - 5 tussenverdiepingen (3x 90x167)+(2 x 200x167) - trapleuning.