Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor zoldergat verplaatsen en vaste trap installeren:

Zoldergat verplaatsen en vaste trap installeren

Momenteel hebben we een klassieke zoldertrap (luik), maar willen een vaste trap plaatsen. We zouden het huidige zoldergat willen verplaatsen en een groter gat maken voor een vaste trap.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Erembodegem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor zoldergat verplaatsen en vaste trap installeren uit heel België:

Zoldergat verplaatsen en vaste trap installeren

Zoldergat verplaatsen. Vaste trap naar zolder installeren.

Zoldergat verplaatsen in beton + trap met kwartslag plaatsen

Wij hebben een half open bebouwing gekocht en willen graag een vaste trap naar de zolder. Er is reeds een valtrap naar de zolder. Het gat is te klein en het nieuwe gat moet op een andere plaats komen.

Zoldergat verplaatsen en vaste trap installeren

Ik wil mijn zoldertrap vervangen door een vaste trap. Het trapgat moet hiervoor verplaatst worden. Ik heb een houtskeletbouw dus een houten zoldering. De huidige trap staat in de garage en de nieuwe trap moet daar ook komen. De toegang is dus vlot bereikbaar.

Zoldergat verplaatsen in betonnen gewelf

Bestaande zolderopening verplaatsen voor het maken van een nieuwe zolderopening voor een trap te plaatsen voor een zolderkamer trap is reeds voorzien enkel nieuw zolderopening maken in plafond. Gat maken in een betonnen gewelf.

Zoldergat verplaatsen en vaste trap installeren

Momenteel hebben we een klassieke zoldertrap, maar willen een vaste trap plaatsen. We zouden het huidige zoldergat willen verplaatsen en een groter gat maken voor een vaste trap met armleuning.

Verplaatsen van steunbalken en zolderwerken met isolatie

Graag een aannemer voor steunbalken te verplaatsen: We zouden graag de zolder isoleren en de steunbalken verplaatsen zodat we eronder kunnen lopen (momenteel zijn die +-1,4 m hoog). Graag hadden we ze toch 0,4 m hoger gehad. Bijkomend graag ook een prijs voor een zoldergat / vaste trap naar de zolder. Oppervlakte ongeveer :129 m²

Zoldergat met trap verplaatsen

Wij hebben in onze berging een trapgat waaruit we een uitschuifbare trap kunnen halen waarmee we toegang krijgen tot onze zolder. Omdat we onze berging anders willen indelen en we een muur willen plaatsen op een bepaalde plaats in de berging, zit het zoldergat in de weg. We willen immers de toegang tot onze zolder zeker behouden (met schuiftrap, geen vaste trap). Daarom zouden we graag het zoldergat met de trap willen verplaatsen naar een andere plaats in de berging (zie foto 2: zoldergat + trap in de verte in zone 2 van de berging willen we graag verplaatsen naar zonde 1 van de berging, daar waar de foto getrokken werd). Graag hadden we advies of dit kan en

Zoldertrap verplaatsen en opening vergroten

Zoldertrap op maat maken: met kwart draai. Momenteel hebben we een klassieke zoldertrap (luik), maar willen een vaste trap plaatsen, eigenlijk een vaste trap verplaatsen. We zouden het huidige zoldergat willen verplaatsen en een groter gat maken voor een vaste trap.